nescca Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Wiesz Wig.....tez martwie sie o Ernisia.....zamiziaja Go......zaduszą....zaślinią....a pfee..... Biedaczyna. Quote
Leyla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Byłyśmyyyyy!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Erniś wygląda ślicznie ,jest szczęśliwy, bąbel przy doopce mniejszy:loveu:Wiecie jak on się tam rządzi??? zazdrosny o Doktora, nikt nie może już podejść na mizianie..tylko Erniś:loveu:Widzi chłopak, może mniej z racji wieku ,ale jednak. Macie rację ,wygłaskałyśmy go, ale do czasu gdy przyszedł jego pan,wtedy odkręcił sie i poszedł do niego:eviltong: On jest taaaki maaaluuutki:roll: ciupeniek.. Quote
wiq Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 hehe, na szczęście Ernest potrafi o siebie zadbać:evil_lol::evil_lol: foty?..:cool3: Quote
Leyla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Wiq, bardzo dziękuję za pieniążki z Twojego bazarku. Bardzo sie przydały bo rachunek 525 zł. :crazyeye: dziękuję:Rose::Rose::Rose: Quote
wiq Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 spoko, już mi dziękowałaś na którymś wątku:evil_lol: nie ma sprawy, choć tyle mogę zrobić ;) a co nesca znów nawywijała, że zbanowana?:evil_lol: Quote
Leyla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 zdjęcia będą!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Lu_Gosiak Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 :evil_lol::evil_lol: zaraz beda fotki Ernisia, ale wiq nie poznalabys go prawie:cool3: ja przezylam szok powaznie nie ten pies a nesca niewiem czemu Ja zbanowali bo w sumie nic takiego nie napisala Quote
Lu_Gosiak Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ernis :loveu::loveu::loveu: niezły z Niego zadzior, a Majke to nawet chapnał:shake: Quote
Leyla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ernis :loveu::loveu::loveu: niezły z Niego zadzior, a Majke to nawet chapnał:shake: Syna mi nie oczerniaj, ten ząb nie był na nią tylko na tego łaciatego co się w każde mizianie wcinał:evil_lol: sama miałam ochotę go ugryźć, :mad:tylko jak tak słodko chrumkał to mu odpuściłam:evil_lol::diabloti: Quote
Leyla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 a tu Ernis zamkniety zeby Albert mógł sobie pobiegać moje maleństwo, jak wypatruje:loveu:nosek między kratami....:placz: Quote
Lu_Gosiak Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no chrumkał przesmiesznie i na pewno nie jak pies:evil_lol::evil_lol: a tu Ernis zamkniety zeby Albert mógł sobie pobiegać on jest taki łagodniutki do rany przyłóż:evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 po dzisiejszej wizycie stwierdziłam, że on jest super piesek, naprawde teraz taki fajny sie zrobił, może ma szanse na adopcje jednak?? on mi pasuje do jakiejs babci na kanape:cool3::cool3: Quote
wiq Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 odmłodniał dosłownie!:crazyeye::multi: może faktycznie spróbować z tą adopcją, tylko co na to Leyla? ;) Quote
Leyla Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 wiq napisał(a):odmłodniał dosłownie!:crazyeye::multi: może faktycznie spróbować z tą adopcją, tylko co na to Leyla? ;) bardzo bym chciała żeby znalazł dom gdzie będą go kochać za darmo, za to ,że jest. Kupiona "miłość" to nie to samo:shake: Może mu się uda. Quote
wiq Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 czyli czas rozpocząć promowanie Ernesta.. ;) Quote
majka50 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 A ja protestuje.Ta mała pchła mnie ugryzła:cool3:Toż to jest bardzo groźny pies:diabloti: Albert przy nim to jest pikuś:evil_lol: Matka Leyla Ty się dobrze zastanów zanim uszczęśliwisz kogoś tym małym :diabloti: Quote
Leyla Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 majka50 napisał(a):A ja protestuje.Ta mała pchła mnie ugryzła:cool3:Toż to jest bardzo groźny pies:diabloti: Albert przy nim to jest pikuś:evil_lol: Matka Leyla Ty się dobrze zastanów zanim uszczęśliwisz kogoś tym małym :diabloti: Już mówiłam , to nie było na Ciebieee! tylko ..wiesz na kogo;) synka mi oczrnia ,ciotka okropna noooo!!!:-x Quote
Leyla Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):wiq zajmiesz sie tym???:oops::cool3::cool3::evil_lol: wiq, proooosimyyyy Cię bardzo:modla: Quote
Lu_Gosiak Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 wiq napisał(a):czyli czas rozpocząć promowanie Ernesta.. ;) wiq zajmiesz sie tym???:oops::cool3::cool3::evil_lol: Quote
Leyla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Do góry Erniś! sercem jesteśmy przy Tobie Psinko.. Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ernisku tak daleko spadłeś...taki fajny psiak z Ciebie a domku ni ma:placz: Quote
majka50 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 No ja tez jestem całym sercem:loveu:Chociaż:cool3: Quote
Recommended Posts