Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłyśmyyyyy!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Erniś wygląda ślicznie ,jest szczęśliwy, bąbel przy doopce mniejszy:loveu:Wiecie jak on się tam rządzi??? zazdrosny o Doktora, nikt nie może już podejść na mizianie..tylko Erniś:loveu:Widzi chłopak, może mniej z racji wieku ,ale jednak. Macie rację ,wygłaskałyśmy go, ale do czasu gdy przyszedł jego pan,wtedy odkręcił sie i poszedł do niego:eviltong: On jest taaaki maaaluuutki:roll: ciupeniek..

Posted

spoko, już mi dziękowałaś na którymś wątku:evil_lol:

nie ma sprawy, choć tyle mogę zrobić ;)

a co nesca znów nawywijała, że zbanowana?:evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol: zaraz beda fotki Ernisia, ale wiq nie poznalabys go prawie:cool3: ja przezylam szok powaznie nie ten pies

a nesca niewiem czemu Ja zbanowali bo w sumie nic takiego nie napisala

Posted

Ernis :loveu::loveu::loveu: niezły z Niego zadzior, a Majke to nawet chapnał:shake:

Syna mi nie oczerniaj, ten ząb nie był na nią tylko na tego łaciatego co się w każde mizianie wcinał:evil_lol: sama miałam ochotę go ugryźć, :mad:tylko jak tak słodko chrumkał to mu odpuściłam:evil_lol::diabloti:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no chrumkał przesmiesznie i na pewno nie jak pies:evil_lol::evil_lol:

a tu Ernis zamkniety zeby Albert mógł sobie pobiegać

on jest taki łagodniutki do rany przyłóż:evil_lol::evil_lol:

Posted

po dzisiejszej wizycie stwierdziłam, że on jest super piesek, naprawde teraz taki fajny sie zrobił, może ma szanse na adopcje jednak?? on mi pasuje do jakiejs babci na kanape:cool3::cool3:

Posted

wiq napisał(a):
odmłodniał dosłownie!:crazyeye::multi:

może faktycznie spróbować z tą adopcją, tylko co na to Leyla? ;)

bardzo bym chciała żeby znalazł dom gdzie będą go kochać za darmo, za to ,że jest. Kupiona "miłość" to nie to samo:shake: Może mu się uda.

Posted

A ja protestuje.Ta mała pchła mnie ugryzła:cool3:Toż to jest bardzo groźny pies:diabloti: Albert przy nim to jest pikuś:evil_lol: Matka Leyla Ty się dobrze zastanów zanim uszczęśliwisz kogoś tym małym :diabloti:

Posted

majka50 napisał(a):
A ja protestuje.Ta mała pchła mnie ugryzła:cool3:Toż to jest bardzo groźny pies:diabloti: Albert przy nim to jest pikuś:evil_lol: Matka Leyla Ty się dobrze zastanów zanim uszczęśliwisz kogoś tym małym :diabloti:

Już mówiłam , to nie było na Ciebieee! tylko ..wiesz na kogo;) synka mi oczrnia ,ciotka okropna noooo!!!:-x

• 2 weeks later...