Leyla Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Anett :buzi::calus:Bardzo się cieszę. Wczoraj rozmawiałam z Panią Ulą na skypie i widziałam Ernika:loveu: Leżał sobie na swoim posłanku przy pańcinych nogach i podsłuchiwał:evil_lol: Lubi też sobie pokryjomu leżeć na kanapie:razz: Trochę posikuje w domu ,ale P. Ula się nie gniewa ,powiedziała,że będzie go uczyła ,że niewolno... Quote
Leyla Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Kurcze!!! Ernik tą zimę spędzi w domku przy kominku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anett Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Leyla napisał(a):Kurcze!!! Ernik tą zimę spędzi w domku przy kominku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to jest po prostu nieprawdopodobne ile ten psiak miał szczęścia w tej całej tragicznej sytuacji!! i pewnie teraz ma nieporównywalnie lepsze warunki niż w swoim dotychczasowym "domu":angryy: bo nie wyobrażam sobie, żeby ktoś zamknął w schronisku członka rodziny. Do schroniska można oddać "tylko psa":angryy::angryy: Quote
Leyla Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Gdybym ja była psem, chciałabym zamieszkać taj jak teraz Ernik:p Quote
Lu_Gosiak Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Leyla napisał(a):Gdybym ja była psem, chciałabym zamieszkać taj jak teraz Ernik:p no nie wiem a lubisz rizotto????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):no nie wiem a lubisz rizotto????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakby było bez mięsa...to czemu nie :eviltong: Wolałabym niż suche !!!!!!!!! Quote
wiq Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Leyla, skoro wyadoptowałaś Ernesta, to może przygarniesz Niko? :evil_lol: Quote
nika100 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ernisiu wszystkiego dobrego w nowym domku :loveu: ciotka nika :D Quote
Leyla Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 wiq napisał(a):Leyla, skoro wyadoptowałaś Ernesta, to może przygarniesz Niko? :evil_lol: Jemu jest lepieju Wiosny...zaufaj mi :cool3::cool3: Quote
dragonlady Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Po długiej przerwie w końcu udało mi sie zalogowac na dogo i co ja tu widze... Erniś ma domek :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Brawo pieseczku :multi::multi: Oby wiecej było takich szczęśliwych zakończeń :lol: Quote
nescca Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 A ja dzis bylam u Nikosia. Ma się bandyta dobrze. Obszczekał mnie , ale merdał ogonem jak oszalały. Dał się pomiziać i uśmiechał się do mnie pięknie. Prosił aby pozdrowić Lu_.....i WIG. I wszystkich zaglądających na Jego wątek....AAAA....i prosił jeszcze aby WAm przekazać ,że tęskni już za swoim ludziem.... ma dosyć dzielenia się Wiosną z innymi sierściuchami :eviltong: ...... a jest ich tam cała masa......a co jeden to piękniejszy..... Dzięki Wiosno za wszystko:Rose::Rose::Rose: Quote
wiq Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Wiosna tak o niego dba, że wcale nie chce się wynosić do DS :evil_lol: pozwolę sobie przekleić wiadomość od Ciebie na jego wątek :P Quote
Recommended Posts