Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anett :buzi::calus:Bardzo się cieszę. Wczoraj rozmawiałam z Panią Ulą na skypie i widziałam Ernika:loveu: Leżał sobie na swoim posłanku przy pańcinych nogach i podsłuchiwał:evil_lol: Lubi też sobie pokryjomu leżeć na kanapie:razz: Trochę posikuje w domu ,ale P. Ula się nie gniewa ,powiedziała,że będzie go uczyła ,że niewolno...

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leyla napisał(a):
Kurcze!!! Ernik tą zimę spędzi w domku przy kominku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

to jest po prostu nieprawdopodobne ile ten psiak miał szczęścia w tej całej tragicznej sytuacji!!
i pewnie teraz ma nieporównywalnie lepsze warunki niż w swoim dotychczasowym "domu":angryy: bo nie wyobrażam sobie, żeby ktoś zamknął w schronisku członka rodziny. Do schroniska można oddać "tylko psa":angryy::angryy:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
no nie wiem a lubisz rizotto????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jakby było bez mięsa...to czemu nie :eviltong:

Wolałabym niż suche !!!!!!!!!

Posted

Po długiej przerwie w końcu udało mi sie zalogowac na dogo i co ja tu widze... Erniś ma domek :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Brawo pieseczku :multi::multi: Oby wiecej było takich szczęśliwych zakończeń :lol:

Posted

A ja dzis bylam u Nikosia. Ma się bandyta dobrze. Obszczekał mnie , ale merdał ogonem jak oszalały. Dał się pomiziać i uśmiechał się do mnie pięknie. Prosił aby pozdrowić Lu_.....i WIG. I wszystkich zaglądających na Jego wątek....AAAA....i prosił jeszcze aby WAm przekazać ,że tęskni już za swoim ludziem.... ma dosyć dzielenia się Wiosną z innymi sierściuchami :eviltong:
...... a jest ich tam cała masa......a co jeden to piękniejszy..... Dzięki Wiosno za wszystko:Rose::Rose::Rose:

Posted

Wiosna tak o niego dba, że wcale nie chce się wynosić do DS :evil_lol:

pozwolę sobie przekleić wiadomość od Ciebie na jego wątek :P