Lu_Gosiak Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Erniś sie przypomina......i ogromny rachunek do uregulowania:help1::help1::help1: Quote
xmartix Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 jakieś tam cegiełki schodzą z allegro ale to niewiele. Ludzie "lecą" na matki z dziećmi (Inka i jej 11 szczeniąt) a nie na stare schorowane psy :shake: aulcja kończy się za 12 godzin. prosiłabym o info kto wpłacił żeby ich rozliczyć i wysłać podziękowania. proszę o info fo końca nast tyg. Quote
Lu_Gosiak Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Dzwoniłam do kliniki Eriś czuje sie dobrze, podbiega do ludzi,a biega razem z pieskami.:multi::multi: co do rachunku juz chyba wiem skad taki ogromny.../leki+pobyt+badania+2 narkozy+reanimacja+kroplówki+czyszczenie kamienia/ Erniś miał usuwany kamień w płytkiej narkozie, zniósł to podobno bardzo dobrze i teraz weci chcą jednak za jakieś może dwa tygodnie zrobic mu znowu ekg i jesli bedzie ok to operacje tej przepukliny :modla::modla::modla: prosze wspomóżcie groszem tego psiaka ma taka szanse na godna starość, ale leczenie to fortuna, jak każdy dorzuci chociaż troszke to uzbieramy........ Quote
Lu_Gosiak Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Leyla napisał(a):84 1160 2202 0000 0000 1005 2760 to nr konta .Bardzo dziękujemy :modla::modla::modla: Agatka jeszcze prosiła adres, to napisz jej prosze Moniś na pw lub jak wolisz tu;););) dzieki dziewczyny za wszytsko!!!:loveu: Quote
Leyla Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 84 1160 2202 0000 0000 1005 2760 to nr konta .Bardzo dziękujemy :modla::modla::modla: Quote
Lu_Gosiak Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 ale tu pusto i cicho:crazyeye::crazyeye: haloooooooo Erniś prosi o wsparcie!!!!!!!!!!!! Quote
agata51 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Jeśli TŻ nie zapomnial, dzisiaj poszło 30 zł dla Erniego. Na razie więcej nie mogę. Ale będę pamiętać. Quote
Leyla Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 czy o Ernisiu już wszyscy zapomnieli??:shake: Ernest potrzebuje Waszego wsparcia i pomocy.....:-( Jest stary i chory,,ma tylko nas do pomocy. Quote
iwona213 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ja też pamiętam, przeleje dziś 30 zł na dziadzia... prosze o namiary do przelewu na Pw Quote
anett Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ja też pamiętam tylko nie mam dostępu ostatnio do sieci... no ale z wiadomościami o Ernisiu jestem na bieżąco;) Super, że tak dobrze Erni zniósł tą płytką narkozę i ma szansę na operację przepukliny - to zdecydowanie poprawi komfort życia; a najważniejsze, że jest w dobrej kondycji psychicznej:lol::loveu: Tylko te cegiełki trochę słabo i finanse Ernisia bardzo słabo... Warto koniecznie jeszcze raz wystawić allegro tylko tekst zaktualizować Quote
Kamila_s Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ja po dlugiej przerwie przypaletalam sie ponownie.... chora bylam i jestem jak szlag:shake:;)jakis wirus mnie dopadl... w weekedn zrobie cegielki dla Ernisia....zawsze cos znowu pojdzie..i tak ziarnko do ziarnka;) Quote
Leyla Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 agata51 napisał(a):Doszła kaska? jutro wstawie rozliczenie ,bardzo dziękuję za pomoc:Rose: Quote
Leyla Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Kamila_s napisał(a):Leyla,a jak sie czuje Ernis???;) Erniś psychicznie odżył, doktor powiedział że bardzo się cieszy na jego widok....zupełnie jak młodzieniaszek;) Chadza sobie po terenie, wygrzewa gnatki na słonku....dostaje leki na serduszko, ale co do operacji na przepuklinę, to trzeba przeanalizować i zrobić badania. Jednak Mariusz jedzie w tym tygodniu, w zeszłym nie wyszło:roll: porobi chłopczykowi trochę fotek to pooglądamy:razz: Dzięki nam może godnie żyć i merdac ogonkiem:p Erniś już nie chce umierać!!!!! On chce żyć... Quote
Lu_Gosiak Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 pan doktor mówi, że Erni teraz to całkiem dziarski staruszek:eviltong:, ze nawet z kolegami sie czasem kłóci:evil_lol::evil_lol:, a Jego i Żone wita bardzo radośnie bo dostaje rano i wieczorem tabletke na serce w kiełbasce, wiec jak ich widzi to chyba wie, że kiełbasa idzie:diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Leyla napisał(a): Jednak Mariusz jedzie w tym tygodniu, w zeszłym nie wyszło:roll: porobi chłopczykowi trochę fotek to pooglądamy:razz: superowo:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts