Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakieś tam cegiełki schodzą z allegro ale to niewiele.
Ludzie "lecą" na matki z dziećmi (Inka i jej 11 szczeniąt) a nie na stare schorowane psy :shake:
aulcja kończy się za 12 godzin. prosiłabym o info kto wpłacił żeby ich rozliczyć i wysłać podziękowania. proszę o info fo końca nast tyg.

Posted

Dzwoniłam do kliniki Eriś czuje sie dobrze, podbiega do ludzi,a biega razem z pieskami.:multi::multi:

co do rachunku juz chyba wiem skad taki ogromny.../leki+pobyt+badania+2 narkozy+reanimacja+kroplówki+czyszczenie kamienia/ Erniś miał usuwany kamień w płytkiej narkozie, zniósł to podobno bardzo dobrze i teraz weci chcą jednak za jakieś może dwa tygodnie zrobic mu znowu ekg i jesli bedzie ok to operacje tej przepukliny

:modla::modla::modla: prosze wspomóżcie groszem tego psiaka ma taka szanse na godna starość, ale leczenie to fortuna, jak każdy dorzuci chociaż troszke to uzbieramy........

Posted

Leyla napisał(a):
84 1160 2202 0000 0000 1005 2760 to nr konta .Bardzo dziękujemy :modla::modla::modla:

Agatka jeszcze prosiła adres, to napisz jej prosze Moniś na pw lub jak wolisz tu;););) dzieki dziewczyny za wszytsko!!!:loveu:

Posted

czy o Ernisiu już wszyscy zapomnieli??:shake: Ernest potrzebuje Waszego wsparcia i pomocy.....:-( Jest stary i chory,,ma tylko nas do pomocy.

Posted

Ja też pamiętam tylko nie mam dostępu ostatnio do sieci... no ale z wiadomościami o Ernisiu jestem na bieżąco;) Super, że tak dobrze Erni zniósł tą płytką narkozę i ma szansę na operację przepukliny - to zdecydowanie poprawi komfort życia; a najważniejsze, że jest w dobrej kondycji psychicznej:lol::loveu:
Tylko te cegiełki trochę słabo i finanse Ernisia bardzo słabo...
Warto koniecznie jeszcze raz wystawić allegro tylko tekst zaktualizować

Posted

ja po dlugiej przerwie przypaletalam sie ponownie....
chora bylam i jestem jak szlag:shake:;)jakis wirus mnie dopadl...
w weekedn zrobie cegielki dla Ernisia....zawsze cos znowu pojdzie..i tak ziarnko do ziarnka;)

Posted

Kamila_s napisał(a):
Leyla,a jak sie czuje Ernis???;)

Erniś psychicznie odżył, doktor powiedział że bardzo się cieszy na jego widok....zupełnie jak młodzieniaszek;) Chadza sobie po terenie, wygrzewa gnatki na słonku....dostaje leki na serduszko, ale co do operacji na przepuklinę, to trzeba przeanalizować i zrobić badania. Jednak Mariusz jedzie w tym tygodniu, w zeszłym nie wyszło:roll: porobi chłopczykowi trochę fotek to pooglądamy:razz:
Dzięki nam może godnie żyć i merdac ogonkiem:p

Erniś już nie chce umierać!!!!! On chce żyć...

Posted

pan doktor mówi, że Erni teraz to całkiem dziarski staruszek:eviltong:, ze nawet z kolegami sie czasem kłóci:evil_lol::evil_lol:, a Jego i Żone wita bardzo radośnie bo dostaje rano i wieczorem tabletke na serce w kiełbasce, wiec jak ich widzi to chyba wie, że kiełbasa idzie:diabloti: