Lu_Gosiak Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Kamila_s napisał(a):ja po dlugiej przerwie przypaletalam sie ponownie.... chora bylam i jestem jak szlag:shake:;)jakis wirus mnie dopadl... w weekedn zrobie cegielki dla Ernisia....zawsze cos znowu pojdzie..i tak ziarnko do ziarnka;) no wlasnie zastanawiałam sie gdzie Cie wcieło??:mad::evil_lol::evil_lol: zdrowiej:loveu: Quote
Kamila_s Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 dopadlo mnie jakies bakteryjne zapalenie oskrzeli i mnie tak zaatakowala,ze lezalam jak placek:shake::shake: troche sie pozbiralam i ruszam do pracy... Leyla super,ze beda zdjecia!!!:multi:;) w weekend tak jak mowilam..zrobie cegowki..moze nie beda takie piekne jak robi xmatrix....ale moze cos sie tam sprzeda;) Quote
Leyla Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Dobrze że już wyzdrowiałaś :multi: i dzięki za pomoc:calus: Quote
Lu_Gosiak Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Monia zgodnie z umowa ja dziś dzwoniłam do hoteliku wieści na poprzedniej stronie, wiec narazie Ty nie musisz:evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila_s Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Leyla...powiem Ci,ze pierwszy raz widze na dogo..kogos kto adoptowal psiulke wirtualnei i tak o niego dba.... sciskam Twoje serduszko za to co robisz dla Ernisia!!! Quote
Leyla Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Nie zgadzam się:shake: My wszystkie o niego dbamy:loveu: Bez nas byłby nieszczęśliwy...a tak... ma rodzinkę po Polsce;) Quote
Kamila_s Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ty juz mi oczow nie mydl:eviltong::evil_lol: kto jest jego mamusia???:eviltong: my co najwyzej jestesmy ciotkami;):eviltong: Quote
agata51 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Leyla napisał(a):...a no fakt! Matka jest tylko jedna:eviltong: Cioteczki też pamiętają! Quote
Lu_Gosiak Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 agata51 napisał(a):Cioteczki też pamiętają! i dzieki Bogu, ze pamietaja....a w sobote beda zdjecia Ernisia:multi::multi::multi: matka jedzie go odwiedzic:evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila_s Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 przywiez matko:loveu:jakies piekne fotki Ernisia:loveu::loveu:;););) zeby ciotki mogly oko nacieszyc!!!;);) Quote
Leyla Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Kamila_s napisał(a):przywiez matko:loveu:jakies piekne fotki Ernisia:loveu::loveu:;););) zeby ciotki mogly oko nacieszyc!!!;);) ..Wycałuję i wymiziam..napstrykam fotek i citeczkom synka pokażę:multi: Tylko on mnie nie zna:cool1: Będę musiała mu parę spraw wytłumaczyć:evil_lol::razz: ....usiądziemy,pogadamy ;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Leyla napisał(a): ....usiądziemy,pogadamy ;) ...jakieś piwko obalicie i od razu Cie pokocha:evil_lol: Quote
Kamila_s Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 jaki by matka dala przyklad synkowi he???:evil_lol::evil_lol:niech go na browara nie ciagnie bo jeszcze o zdjeciach zapomni i czym oko nacieszymy:evil_lol::evil_lol: oj Leyla wymiziaj go wymiziaj!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Leyla Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Kamila_s napisał(a):jaki by matka dala przyklad synkowi he???:evil_lol::evil_lol:niech go na browara nie ciagnie bo jeszcze o zdjeciach zapomni i czym oko nacieszymy:evil_lol::evil_lol: oj Leyla wymiziaj go wymiziaj!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Mój Erniś pijanyyyy no niee, ale byłby smieszny:turn-l::Dog_run:Raz mi się moja Zuzka uchlała ,bo wylizała drinka ze szklanki i jak wstała to się wywaliła:evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Bardzo dziękujemy wszystkim,którzy wspierają Ernesta. Ostatnie wpłaty ,które wpłynęły: Iwona Witek 30 zł agata51 30 zł AGAKK75 15 zł Tatiana Weronika Werbowska 30zł SZWAJCAREKS 25 zł GORKI666 25 zł Katarzyna Woźniczko 5 zł Joanna Siwek 15 zł RAZEM: 175 zł Dziękujemy:Rose::Rose::Rose: Quote
Kamila_s Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 oooooooooooo ile wplat na Ernisia:loveu::loveu: ja tez dolaczam sie do podziekowan!!!:loveu::loveu: Leyla napstrykaj tam mase zdjec zebysmy mogly pod kazdym katem zobaczyc tego naszego ulubienca!!!:loveu::loveu: Quote
wiq Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 widzę, że Ernest ma hojny fan klub!:loveu: czekam na zdjęcia:cool3::evil_lol: Quote
Leyla Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Niedawno wróciłam od Ernisia. Nie umiem umieścić zdjęć :shake:... ale wyślę Lu Gosiak na maila i ona to zrobi w poniedziałek(tak powiedziała). Erniś jest..jest...taki malutki i ładniutki na pysiu:loveu: ma super warunki, bo w hoteliku jest tylko on i od dziś Albercik ,dodatkowo biegają dwa małe psiaki domowe. Jak przyjechałam i go wołałam to niechciał wyjść ,bo myślał,że to zastrzyk:roll: po 3 min wylazł wreszcie i żuciliśmy sie na niego z Mariuszem:loveu: mizialiśmy go,drapaliśmy, nawet masaż plecków miał....pogadalismy chwilę tzn ja gadałam ,a on słuchał:evil_lol: przyglądał sie nam uważnie i obserwował co robimy...ale jechać z nami nie miał zamiaru(tego sie bałam) naprawdę mu tam dobrze. Gdy podchodziły do nas pieski "lokaleski" to nawet warczał, bo uważał że nikt w tej naszej słodkiej chwili nie powinien nam przeszkadzać;) Quote
Kamila_s Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 hehehe no jak to nie poznal swojej matki???:evil_lol::eviltong:;) a tu prosze taka masa mizianska mu sie dostala.... Leyla jak cudownie wiedziec,ze ma sie tak dobrze...:loveu::loveu: teraz do poniedzialku na zdjecia trza czekac..ufaaaaaaaaa..cala wiecznosc...........:roll:;) Leyla a co mowili o jego zdrowiu????? Quote
Kamila_s Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 ooo to super Leyla!!!:loveu::loveu: a teraz wstawcie tez zdjecia bo z niecierpliwosci poobgryzam wszystkie paluchy:evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 wiq wrzuci fotki:loveu: A lekarza nie było, btła tylko jego żona . Zadzwonię to sie dowiem, ale gołym okiem widać że lepiej:multi: Quote
Leyla Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Kurcze ..zdjęcia nie przechodza muszę zmniejszyć chyba:angryy: Quote
Recommended Posts