Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kamila_s napisał(a):
ja po dlugiej przerwie przypaletalam sie ponownie....
chora bylam i jestem jak szlag:shake:;)jakis wirus mnie dopadl...
w weekedn zrobie cegielki dla Ernisia....zawsze cos znowu pojdzie..i tak ziarnko do ziarnka;)

no wlasnie zastanawiałam sie gdzie Cie wcieło??:mad::evil_lol::evil_lol: zdrowiej:loveu:

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dopadlo mnie jakies bakteryjne zapalenie oskrzeli i mnie tak zaatakowala,ze lezalam jak placek:shake::shake:
troche sie pozbiralam i ruszam do pracy...
Leyla super,ze beda zdjecia!!!:multi:;)
w weekend tak jak mowilam..zrobie cegowki..moze nie beda takie piekne jak robi xmatrix....ale moze cos sie tam sprzeda;)

Posted

Leyla...powiem Ci,ze pierwszy raz widze na dogo..kogos kto adoptowal psiulke wirtualnei i tak o niego dba....
sciskam Twoje serduszko za to co robisz dla Ernisia!!!

Posted

agata51 napisał(a):
Cioteczki też pamiętają!

i dzieki Bogu, ze pamietaja....a w sobote beda zdjecia Ernisia:multi::multi::multi: matka jedzie go odwiedzic:evil_lol::evil_lol:

Posted

Kamila_s napisał(a):
przywiez matko:loveu:jakies piekne fotki Ernisia:loveu::loveu:;););)
zeby ciotki mogly oko nacieszyc!!!;);)

..Wycałuję i wymiziam..napstrykam fotek i citeczkom synka pokażę:multi:
Tylko on mnie nie zna:cool1: Będę musiała mu parę spraw wytłumaczyć:evil_lol::razz:
....usiądziemy,pogadamy ;)

Posted

jaki by matka dala przyklad synkowi he???:evil_lol::evil_lol:niech go na browara nie ciagnie bo jeszcze o zdjeciach zapomni i czym oko nacieszymy:evil_lol::evil_lol:
oj Leyla wymiziaj go wymiziaj!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Kamila_s napisał(a):
jaki by matka dala przyklad synkowi he???:evil_lol::evil_lol:niech go na browara nie ciagnie bo jeszcze o zdjeciach zapomni i czym oko nacieszymy:evil_lol::evil_lol:
oj Leyla wymiziaj go wymiziaj!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Mój Erniś pijanyyyy no niee, ale byłby smieszny:turn-l::Dog_run:Raz mi się moja Zuzka uchlała ,bo wylizała drinka ze szklanki i jak wstała to się wywaliła:evil_lol::evil_lol:

Posted

Bardzo dziękujemy wszystkim,którzy wspierają Ernesta.

Ostatnie wpłaty ,które wpłynęły:

Iwona Witek 30 zł
agata51 30 zł
AGAKK75 15 zł
Tatiana Weronika Werbowska 30zł
SZWAJCAREKS 25 zł
GORKI666 25 zł
Katarzyna Woźniczko 5 zł
Joanna Siwek 15 zł

RAZEM: 175 zł

Dziękujemy:Rose::Rose::Rose:

Posted

oooooooooooo ile wplat na Ernisia:loveu::loveu:
ja tez dolaczam sie do podziekowan!!!:loveu::loveu:

Leyla napstrykaj tam mase zdjec zebysmy mogly pod kazdym katem zobaczyc tego naszego ulubienca!!!:loveu::loveu:

Posted

Niedawno wróciłam od Ernisia. Nie umiem umieścić zdjęć :shake:... ale wyślę Lu Gosiak na maila i ona to zrobi w poniedziałek(tak powiedziała). Erniś jest..jest...taki malutki i ładniutki na pysiu:loveu: ma super warunki, bo w hoteliku jest tylko on i od dziś Albercik ,dodatkowo biegają dwa małe psiaki domowe. Jak przyjechałam i go wołałam to niechciał wyjść ,bo myślał,że to zastrzyk:roll: po 3 min wylazł wreszcie i żuciliśmy sie na niego z Mariuszem:loveu: mizialiśmy go,drapaliśmy, nawet masaż plecków miał....pogadalismy chwilę tzn ja gadałam ,a on słuchał:evil_lol: przyglądał sie nam uważnie i obserwował co robimy...ale jechać z nami nie miał zamiaru(tego sie bałam) naprawdę mu tam dobrze. Gdy podchodziły do nas pieski "lokaleski" to nawet warczał, bo uważał że nikt w tej naszej słodkiej chwili nie powinien nam przeszkadzać;)

Posted

hehehe no jak to nie poznal swojej matki???:evil_lol::eviltong:;)
a tu prosze taka masa mizianska mu sie dostala....
Leyla jak cudownie wiedziec,ze ma sie tak dobrze...:loveu::loveu:
teraz do poniedzialku na zdjecia trza czekac..ufaaaaaaaaa..cala wiecznosc...........:roll:;)
Leyla a co mowili o jego zdrowiu?????