wiq Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 nie ten pies:loveu: namawiam Gosiaka do powrzucania lublinieckich psiaków w metamorfozy, ale wymiguje się, że czasu nie ma:evil_lol: chyba sama się za to zabiorę:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Leyla napisał(a): A lekarza nie było, btła tylko jego żona . Zadzwonię to sie dowiem, ale gołym okiem widać że lepiej:multi: no widać......szok w porównaniu jak wygladał u nas w schronie to w ogole nie ma porownania:roll: Leyla super, ze go odwiedziłas:multi::multi: wiq no zabierz sie:eviltong: ja narazie nie wyrabiam sie, dobrze, że póki co, schron pusty Quote
agata51 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Śliczny psiak. Tylko smutnawy. Ale już niedługo zobaczymy uśmiechnięty pycholek Ernisia! Quote
Kamila_s Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 pierwsze wyglada jak widokowka..z tymi rekami naokolo jego szyji:loveu::loveu::loveu: sliczne zdjecia.....:loveu: widac,ze Ernis czuje sie jak u siebie..zaznacza pieknie drzewka:evil_lol::evil_lol: ale to pewnie po tym piwku co z matka sobie chlupneli:evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila_s Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 uszy ma bombowe...dwie slodkie antenki:loveu::evil_lol: Quote
nika100 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Witaj Ernisiu :loveu: Trzymam kciuki za Twoje zdrówko i może jakiś spokojny domek ? Jesteś cudownym psiaczkiem i zasługujesz na wszystko co najlepsze. Quote
agata51 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 nika100 napisał(a):Witaj Ernisiu :loveu: Trzymam kciuki za Twoje zdrówko i może jakiś spokojny domek ? Jesteś cudownym psiaczkiem i zasługujesz na wszystko co najlepsze. Nic dodać nic ująć. Quote
Leyla Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 tęsknię za moim Ernisiem:shake: a on jest tak daleko:sadCyber: Quote
wiq Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 :cool3:zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f99/rogz-hilton-sprenger-inne-na-lublinieckie-staruszki-do-29-05-a-137868/#post12294897 Quote
Lu_Gosiak Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Erniś w góre:multi::multi: a doszły mnie słuchy , że w czerwcu jakas imprezka sie szykuje u Ernesta w Radomsku:evil_lol::evil_lol: Quote
nescca Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Jessssooooo......a jak kaska dziewczyny? U Ernisia tez taka bieda jak u naszej reszty? Sorrki ze mnie nie bylo....mialam bana :evil_lol: Quote
Leyla Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Erniś w góre:multi::multi: a doszły mnie słuchy , że w czerwcu jakas imprezka sie szykuje u Ernesta w Radomsku:evil_lol::evil_lol: No musimy sie spotkać razem i wymiziać psiaki Mam nadzieje że będziesz mogła i że inne citki może dołączą:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Leyla napisał(a):No musimy sie spotkać razem i wymiziać psiaki Mam nadzieje że będziesz mogła i że inne citki może dołączą:loveu: noo takich imprez to ja staram sie nie opuszczać:evil_lol::evil_lol: też mam nadzieje, ze sie uda Quote
Leyla Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Dziewczyny ,trzeba działać! Schronisko MYSŁOWICE /pilne DT i ogł/ oraz psy z Jaworzna odłowione przez SM!! Quote
Lu_Gosiak Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 niedługo odwiedzimy Ernisia:multi::multi: sory za offa ale ten psiak ma szanse na hotelik ale potrzebujemy stałych deklaracji pomóżcie ostatnio został pogryziony i tyle juz przeszedł:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/pogryziony-plotek-pilnie-potrzebne-deklaracje-na-hotel-pomozcie-35624/ Quote
anett Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Leyla dzwoniłaś do lecznicy? są jakieś nowe wiadomości o zdrówku Ernisia?:loveu: Miał może ponowną morfologię? Quote
Lu_Gosiak Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [LEFT]haloo:mad::mad::mad: czemu tu juz nikt nikt nie zglada???/ liste obecności podpisac prosze:evil_lol::evil_lol: [/LEFT] Quote
Kamila_s Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 podpisuje liste i zglaszam sie;) tylko co u Erniego??????? Leyla jak masz czas..mozemy zaplanowac spotkanie od 25czerwca!bede w Polsce i juz rozmawialam z Gosia by sie spotkac wiec moze jakies grupowe spotkanko i odwiedziny psiakow???????;) Quote
nika100 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):haloo:mad::mad::mad: czemu tu juz nikt nikt nie zglada???/ liste obecności podpisac prosze:evil_lol::evil_lol: podpisuję :oops: Quote
Leyla Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 dzwoniłam tam w południe i nikt nie odbierał, a teraz to chyba trochę późno i jest niedziela. Obiecuję,że jutro to zrobię ok godz14. Co do spotkania to super pomysł:multi: tylko ,że już chyba z noclegiem coo??:beerchug::cunao: no i nie wiem czy ten 25 to dobry dla mnie termin, bo mam 23 czerwca rocznicę ślubu i może mnie nie być:shake: Ale skoro Ty Kamilko przyjeżdżasz to chyba nie na tydzień?:razz: Quote
Recommended Posts