Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie ten pies:loveu:

namawiam Gosiaka do powrzucania lublinieckich psiaków w metamorfozy, ale wymiguje się, że czasu nie ma:evil_lol:
chyba sama się za to zabiorę:evil_lol:

Posted

Leyla napisał(a):
A lekarza nie było, btła tylko jego żona . Zadzwonię to sie dowiem, ale gołym okiem widać że lepiej:multi:

no widać......szok w porównaniu jak wygladał u nas w schronie to w ogole nie ma porownania:roll:

Leyla super, ze go odwiedziłas:multi::multi:

wiq no zabierz sie:eviltong: ja narazie nie wyrabiam sie, dobrze, że póki co, schron pusty

Posted

pierwsze wyglada jak widokowka..z tymi rekami naokolo jego szyji:loveu::loveu::loveu:
sliczne zdjecia.....:loveu:
widac,ze Ernis czuje sie jak u siebie..zaznacza pieknie drzewka:evil_lol::evil_lol:
ale to pewnie po tym piwku co z matka sobie chlupneli:evil_lol::evil_lol:

Posted

Witaj Ernisiu :loveu:
Trzymam kciuki za Twoje zdrówko i może jakiś spokojny domek ?
Jesteś cudownym psiaczkiem i zasługujesz na wszystko co najlepsze.

Posted

nika100 napisał(a):
Witaj Ernisiu :loveu:
Trzymam kciuki za Twoje zdrówko i może jakiś spokojny domek ?
Jesteś cudownym psiaczkiem i zasługujesz na wszystko co najlepsze.

Nic dodać nic ująć.

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Erniś w góre:multi::multi: a doszły mnie słuchy , że w czerwcu jakas imprezka sie szykuje u Ernesta w Radomsku:evil_lol::evil_lol:

No musimy sie spotkać razem i wymiziać psiaki Mam nadzieje że będziesz mogła i że inne citki może dołączą:loveu:

Posted

Leyla napisał(a):
No musimy sie spotkać razem i wymiziać psiaki Mam nadzieje że będziesz mogła i że inne citki może dołączą:loveu:

noo takich imprez to ja staram sie nie opuszczać:evil_lol::evil_lol: też mam nadzieje, ze sie uda

Posted

podpisuje liste i zglaszam sie;)
tylko co u Erniego???????

Leyla jak masz czas..mozemy zaplanowac spotkanie od 25czerwca!bede w Polsce i juz rozmawialam z Gosia by sie spotkac wiec moze jakies grupowe spotkanko i odwiedziny psiakow???????;)

Posted

dzwoniłam tam w południe i nikt nie odbierał, a teraz to chyba trochę późno i jest niedziela. Obiecuję,że jutro to zrobię ok godz14. Co do spotkania to super pomysł:multi: tylko ,że już chyba z noclegiem coo??:beerchug::cunao: no i nie wiem czy ten 25 to dobry dla mnie termin, bo mam 23 czerwca rocznicę ślubu i może mnie nie być:shake: Ale skoro Ty Kamilko przyjeżdżasz to chyba nie na tydzień?:razz: