wiq Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 oj widzę, że będziecie odreagowywać stresy ostro... :grin: Quote
Lu_Gosiak Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 no to wiesci super:multi::multi::multi: a czy bierze jakies leki czy juz nie musi?? a jak finansowo?? bo pewnie jak morfologia była robiona to kolejne koszty.... dzieki wiq bedzie cos z bazarku, ja musze tez cos wyszperac;) Quote
Leyla Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 wiq napisał(a):oj widzę, że będziecie odreagowywać stresy ostro... :grin: przyłącz się do nas:razz: będzie fajnie:multi: Dzwoniłam do Ernisia i nic nowego oprócz tego ,że morfologia lepsza:loveu: Podobno biega z domowymi psami i już się zaklimatyzował:p Operacji nie będzie, bo serduszko jest zbyt słabe. Doktor mówi ,że to mu nie przeszkadza...że to tylko kosmetyka. Quote
wiq Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 oj gdyby nie sesja...:eviltong: cieszę się, że Ernestowi się dobrze zyje;):eviltong: Quote
Lu_Gosiak Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 i niedługo beda nowe foteczki Ernisia:loveu::loveu: Quote
Leyla Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Jeszcze nie dostałam faktury, jak dostanę ,to wszystko wypiszę:p Quote
Kamila_s Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Leyla na tydzien tylko...;)do 7 lipca...moze jednak nam sie uda??? przywoze cala walizke na bazarek,ktora podam Lu-Gosiak;) mam mase rzeczy,wiec bedzie na fajne bazarki..troche wloskich cudow:-)) Mysle,ze wesprze to troche konto Ernisia;) Pozdrawiam kochanego Ernisia..jego mamusie!!!:loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Kamila_s napisał(a):Leyla na tydzien tylko...;)do 7 lipca...moze jednak nam sie uda??? przywoze cala walizke na bazarek,ktora podam Lu-Gosiak;) mam mase rzeczy,wiec bedzie na fajne bazarki..troche wloskich cudow:-)) no niee...ja juz wiem jak to sie skonczy, pewnie sama wykupie wiekszość jak to beda takie cuda:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Leyla Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Kamila_s napisał(a):Leyla na tydzien tylko...;)do 7 lipca...moze jednak nam sie uda??? przywoze cala walizke na bazarek,ktora podam Lu-Gosiak;) mam mase rzeczy,wiec bedzie na fajne bazarki..troche wloskich cudow:-)) Mysle,ze wesprze to troche konto Ernisia;) Pozdrawiam kochanego Ernisia..jego mamusie!!!:loveu::loveu: Uda się napewno:loveu: dzięki za bazarek, bo rachunek stuknął na 525 zeta:p :p:p ale najważniejsze że Ernest jest szczęśliwy.. Już się nie mogę doczekać do tego naszego spotkanka:razz::cunao: Quote
majka50 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 No kurde cioteczki. Imprezka się szykuje a mnie tam nie będzie??????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to przecież niemożliwe. Quote
Lu_Gosiak Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 majka chyba zwariowalas, ze Cie nie bedzie - obowiązkowo masz sie stawic:p Quote
Lu_Gosiak Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Moniaaa właz do Zumisia na watek i zobacz:multi::multi::multi: Quote
Leyla Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):majka chyba zwariowalas, ze Cie nie bedzie - obowiązkowo masz sie stawic:p Kłamczuszek z naszej Majeczki:mad::evil_lol: dopiero rozmawiałyśmy i mówiła że będzie:multi::loveu: Quote
majka50 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 No tak bo wchodzę , patrzę i co moje śliczne oczęta widzą.:diabloti:dziewczyny się umawiają. To sę myślę podpuszczę troszeczkę i zobaczę jaka będzie reakcja:diabloti::diabloti: No i jest reakcja:multi:. Quote
wiq Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 a jak oczy Ernesta? bo miałam zapytanie na PW i nie wiem, co odpisać ;) Quote
Leyla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 wiq napisał(a):a jak oczy Ernesta? bo miałam zapytanie na PW i nie wiem, co odpisać ;) Jego oczy są piękne i zdrowe:razz: skąd to pytanko?? nic mi o tym niewiadomo żeby mu ślepka szwankowały:crazyeye: Quote
wiq Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 na początku były przypuszczenia, że niedowidzi, stąd pytanie ;) z resztą jak popatrzysz na pierwsze zdjęcia to odnosi się wrażenie, że coś z tymi oczami jest nie w porządku? katarakta? Quote
Leyla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 aaaaa faktycznie:splat:tylko że ja tak się martwiłam o jego guz na doopce, czy to nie nowotwór,że zapomniałam o oczkach. Gdy u niego byłam to zauważył nowego mieszkańca hoteliku, patrzył na mnie.... może nie ma dobrego wzroku,ale jednak coś widzi. Będziemy u niego w niedziele ,to wybadamy i wypytamy dokładniej:roll: Quote
nescca Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 no tak....od dooopci do ocząt jedt kawalek drogi :evil_lol::evil_lol:.... moze i mi uda sie z Wami spotkac i wymiziac dziadka. Fajowy jest...... Quote
Leyla Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 nescca napisał(a):no tak....od dooopci do ocząt jedt kawalek drogi :evil_lol::evil_lol:.... moze i mi uda sie z Wami spotkac i wymiziac dziadka. Fajowy jest...... O qrcze!!! super by było!!!! Nesca postaraj się cooooo? Quote
wiq Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 nie schlejcie się za bardzo i nie zapomnijcie obczaić tych oczu:evil_lol: Quote
Onaa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Gdzie teraz przebywa psiaczek ? Nadal w tym hoteliku-lecznicy w Radomsku ? Quote
Lu_Gosiak Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 tak i jutro go odwiedzimy to beda nowe fotki;):multi::multi: Quote
Leyla Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ernisiek, szykuj doopkę do miziania:loveu: matka z ciotkami jadą do Ciebie:razz: Quote
Recommended Posts