Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ooooo!!! super szybka akcja:multi: fajnie!! dajcie jakiś nr konta, Mariusz przyjdzie z pracy to mu powiem żeby wpłacił ile może na operację. :razz:
A zakwaterowanie Erniego sie płaci po miesiącu?? czy z góry??

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leyla napisał(a):
ooooo!!! super szybka akcja:multi: fajnie!! dajcie jakiś nr konta, Mariusz przyjdzie z pracy to mu powiem żeby wpłacił ile może na operację. :razz:
A zakwaterowanie Erniego sie płaci po miesiącu?? czy z góry??

Leyla:loveu::loveu: na razie nic jeszcze nie wiemy; Erni musi być zdiagnozowany i to wet podejmie decyzję o ewentualnej operacji - ja pytałam tak mniej więcej o koszty jeżeli będzie konieczna operacja ale nie jest to jakaś ustalona dokładnie kwota. Co do opłaty za pobyt Erniego to chyba z dołu bo nie wiemy jak długo Erni będzie w hoteliku;)

Posted

Kamila_s napisał(a):
moze by tak trzasnac cegielki ????zeby miec na ten zabieg....:roll:
kto tam z Was umie cegowki robic???:mad:;);)

Właśnie Kamilko, tylko ja nie umiem:roll:

Posted

Isadora jest zaladowana pewnie cegielkami...nawet nie probuje do niej pisac:shake:
kilka razy prosilam xmatrix o pomoc w cegielkach dla roznych bidulek i zawsze moglam na nia liczyc..napisze do niej i moze i tym razem pomoze....:roll::roll:

Posted

ja dzis na dogo tylko z doskoku, cegiełki robiła dla Sati Isadora i xmatrix, jak ktos moze do nich napisac z prosba bede wdzieczna bo ja musze uciekać...

poza tym zadzwonie tez zaraz do schroniska dowiedziec sie czy w ogole Erni moze juz jechac czy musimy czekac okres kwarantanny /mam nadzieje ze nie/ no i wtedy trzeba by juz zalatwiac transport

Posted

pozostaje kwestia transportu, Gosia wyjechała i w najbliższych dniach nie da rady; a dla tego psa liczy się każdy dzień !!
Napisałam do Nescci:cool3:

Posted

Z Lublińca do Radomska ?
Jestem pośrodku :roll: zasponsorować przewozu nie mogę, bo jestem spłukana :-(
Ale mam czas JUTRO RANO i do godz 15 jestem wolna.
Gdyby nikt się nie znalazł piszcie.
Psiak zasługuje na szansę....

Posted

ja mogę zrobić cegiełki, jakby ktoś miał wenę na jakiś text to by było miło, z cegiełek trzeba mi zwrócić za allegro, przynajmniej część, bo :roll: ja obecnie nie stoję dobrze finansowo...

Posted

kochani niestety teraz u mnie brak miejsc. Choc tzreba pytac bo czasem jest tak , ze z tych przeznaczonych na psiaki w potrzebie jest zajęte ale ktorys psiak idzie do adopcji i dzis nie ma a jutro juz miejsce jest.

Posted

xmatrix dzieki!!!:loveu::loveu:
ja oferuje 25zl na zwrot kosztow za cegielki..kto dorzuci?????:eviltong::eviltong:
niech kazda tam wyszpera po chociaz 5 zlociszow:cool3:;);)

Posted

Musiałabym zrobić 150 km...to jakieś 50 zł.
Trasa: Czewa-Lubliniec, potem Lubliniec-Radomsko i wrócić do domu.
Tyle, że kompletnie nie znam ani Lublińca ani Radomska.
Ale to nieważne...wszystko się da przejść :evil_lol:
Wychodzę obecnie z domu, wracam po 18.
Buziaki dla Erniego :loveu:

Posted

Nika WIELKIE DZIĘKI:loveu::loveu: wysyłam Ci PM z namiarami na Nescce; skontaktuj się proszę z nią - podjedzie z Tobą do schroniska i przekaże wszystkie namiary na hotelik w Radomsku:lol:

Posted

xmartix WIELKIE DZIĘKI za cegiełki:lol::loveu: tekst już jest, zaraz sprawdzę gdzie:razz: zdjęcia Wiq robiła więc może podesłać na maila jakbyś mogła jej podać.

Potrzebne jest jeszcze konto a także osoba, na którą Erni zostanie wypisany ze schroniska i przyjęty do lecznicy; Leyla skoro zaadoptowałaś wirtualnie Erniego czy może być na Ciebie? I tak będziesz robić przelewy na Erniego więc najłatwiej byłoby jakby reszta pieniążków ze zbiórek też wpływała na Twoje konto.