Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
:crazyeye:Kurcze ja myslałam,że on prawie ON-ek jest a to mała psina;)

Mini ON-ek :razz:
Ja po pierwszych zdjęciach też myślałam, że on duży :lol:

Posted

bidulka straszna z tego Ernisia:shake::shake:
zeby tylko poczul sie lepiej.....
i faktycznie wyglada na wiekszego,a jak sie okazuje to miniolek taki;)
sliczny jest i tak.....:loveu:

Dziewczynki wklejajcie ten link do allegro dla niego by jak najwiecej osob zobaczylo!!;)

Posted

Rozmawiałam właśnie z wetem - Erni czuje się dobrze, doszedł do siebie po wczorajszych przeżyciach:shake:
Wczoraj po narkozie nawet się normalnie wysikał więc z tym pęcherzem nie jest chyba najgorzej. Serduszko miał osłuchane i nie ma żadnych nieprawidłowości; można jeszcze zrobić EKG.

A teraz masakra - rachunek za wczorajsze badania i leki wyniósł 244 zł:mdleje:
Codziennie są doliczane koszty leków, które dostaje - dzisiaj będzie chyba 14zł.
Koszt EKG gdy będziemy chciały zrobić Erniemu 30 zł.

Posted

Leyla poczekamy może już do poniedziałku i niech wystawią fakturę; na razie nie rozmawiałam o terminie zapłaty, chciałam tylko znać koszty - no to się dowiedziałam:mdleje::evil_lol:

Posted

dopiero zeszły 4 cegiełki, tzn 5 bo cioteczka która wpłaciła (jest na dogo :cool3:) doliczyła koszty wysyłki, a chce podziękowanie mailem

co do reklamy allegro - trzeba się skrzyknąć i rozesłać wszystkim z dogo i założyć wątek czy profil na naszej klasie dotyczący Erniego

Posted

Piekne zdjecia koleżanko
:) i oczka Erniego jakby żywsze...... Wracaj do zdrowka kochany....i dzieki za obróżkę..... mysle że przyniesie mu szczescie :)

Posted

Cioteczki z tego co zrozumialam - Erni mial trafic do hoteliku z lecznica, myle sie?
Czy warunkiem przyjecia go do hoteliku mialo byc podleczenie?
Bo widze ze nadal szukamy dt - co wiec z tym hotelikiem?
Wspominalyscie o osobie, ktora miala zasponsorowac calosc miesiecznych oplat a to wcale nie mala kwota

Posted

Maszaberla napisał(a):
Cioteczki z tego co zrozumialam - Erni mial trafic do hoteliku z lecznica, myle sie?
Czy warunkiem przyjecia go do hoteliku mialo byc podleczenie?
Bo widze ze nadal szukamy dt - co wiec z tym hotelikiem?
Wspominalyscie o osobie, ktora miala zasponsorowac calosc miesiecznych oplat a to wcale nie mala kwota

Aguś:loveu: Erni jest w hoteliku z lecznicą miał miec operacje, ale miał przy podaniu pierwszej narkozy zapaść, wiec operacja narazie nie jest możliwa i w takim wypadku chyba lepiej mu bedzie w domowym dt niż w tym hoteliku.

Leyla na poczatku pisala, że może pokryć koszt miesiecznego dt w kwocie ok. 300zł, a za jeden dzien w lecznicy/koszt badań narkozy, kroplówek/ policzyli 244zł, wiec trzeba zbierać na koszty leczenia, które będą pewnie ogromne

Posted

będzie tak jak mówiłam, pokrywam koszty zakwaterowania i pomagam w czym się da. napiszcie mi prosze adres Ernisia bo Mariusz jest teraz na sląsku ,to jakby mu czasu starczyło ,odwiedziłby synka i coś im zapłacił.

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Aguś:loveu: Erni jest w hoteliku z lecznicą miał miec operacje, ale miał przy podaniu pierwszej narkozy zapaść, wiec operacja narazie nie jest możliwa i w takim wypadku chyba lepiej mu bedzie w domowym dt niż w tym hoteliku.

Leyla na poczatku pisala, że może pokryć koszt miesiecznego dt w kwocie ok. 300zł, a za jeden dzien w lecznicy/koszt badań narkozy, kroplówek/ policzyli 244zł, wiec trzeba zbierać na koszty leczenia, które będą pewnie ogromne

Jednym slowem Leyla :loveu: pokryje koszty dt - wlasnie dt szukamy
i dodatkowo potrzebujemy pieniedzy na koszt leczenia
Rozumiem ze dt jest mozliwe dopiero po podleczeniu Erniego czy niekoniecznie?

A czy narkoza wziewna bylaby mozliwa w tym wypadku?