nika100 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Niech nikogo nie zmylą fotki tak jak mnie :D Ernie to malutki piesek, waży niecałe 7 kg ! Quote
Lionees Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 :crazyeye:Kurcze ja myslałam,że on prawie ON-ek jest a to mała psina;) Quote
nika100 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Renata5 napisał(a)::crazyeye:Kurcze ja myslałam,że on prawie ON-ek jest a to mała psina;) Mini ON-ek :razz: Ja po pierwszych zdjęciach też myślałam, że on duży :lol: Quote
Leyla Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Taki jest zamyslony i ma smutne oczy:-( ale mam dobre przeczucie, że się poukłada, że zapomni o smutkach. Mały Wielki Pies. Quote
Kamila_s Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 bidulka straszna z tego Ernisia:shake::shake: zeby tylko poczul sie lepiej..... i faktycznie wyglada na wiekszego,a jak sie okazuje to miniolek taki;) sliczny jest i tak.....:loveu: Dziewczynki wklejajcie ten link do allegro dla niego by jak najwiecej osob zobaczylo!!;) Quote
anett Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Rozmawiałam właśnie z wetem - Erni czuje się dobrze, doszedł do siebie po wczorajszych przeżyciach:shake: Wczoraj po narkozie nawet się normalnie wysikał więc z tym pęcherzem nie jest chyba najgorzej. Serduszko miał osłuchane i nie ma żadnych nieprawidłowości; można jeszcze zrobić EKG. A teraz masakra - rachunek za wczorajsze badania i leki wyniósł 244 zł:mdleje: Codziennie są doliczane koszty leków, które dostaje - dzisiaj będzie chyba 14zł. Koszt EKG gdy będziemy chciały zrobić Erniemu 30 zł. Quote
anett Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Leyla poczekamy może już do poniedziałku i niech wystawią fakturę; na razie nie rozmawiałam o terminie zapłaty, chciałam tylko znać koszty - no to się dowiedziałam:mdleje::evil_lol: Quote
anett Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 reklamujcie proszę allegro: porzucony, chory, stary - prosi o odruch serca (612987510) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Leyla Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 wyslę ile mogę dzisiaj, tylko gdzie?????????? Quote
xmartix Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 dopiero zeszły 4 cegiełki, tzn 5 bo cioteczka która wpłaciła (jest na dogo :cool3:) doliczyła koszty wysyłki, a chce podziękowanie mailem co do reklamy allegro - trzeba się skrzyknąć i rozesłać wszystkim z dogo i założyć wątek czy profil na naszej klasie dotyczący Erniego Quote
anett Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 wiq napisał(a):tak, tak, wklejac link do cegielek w podpisy!:evil_lol: już sobie pożyczyłam od Ciebie:evil_lol: Quote
wiq Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Erni wyglada od razu lepiej! ;) tak, tak, wklejac link do cegielek w podpisy!:evil_lol: Quote
nescca Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Piekne zdjecia koleżanko :) i oczka Erniego jakby żywsze...... Wracaj do zdrowka kochany....i dzieki za obróżkę..... mysle że przyniesie mu szczescie :) Quote
wiq Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 anett, słusznie:eviltong: nescca, wklejaj też :mdrmed: Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Super zdjecie:loveu: Erni szuka dt!!!!!!!!!! Quote
Maszaberla Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Cioteczki z tego co zrozumialam - Erni mial trafic do hoteliku z lecznica, myle sie? Czy warunkiem przyjecia go do hoteliku mialo byc podleczenie? Bo widze ze nadal szukamy dt - co wiec z tym hotelikiem? Wspominalyscie o osobie, ktora miala zasponsorowac calosc miesiecznych oplat a to wcale nie mala kwota Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Maszaberla napisał(a):Cioteczki z tego co zrozumialam - Erni mial trafic do hoteliku z lecznica, myle sie? Czy warunkiem przyjecia go do hoteliku mialo byc podleczenie? Bo widze ze nadal szukamy dt - co wiec z tym hotelikiem? Wspominalyscie o osobie, ktora miala zasponsorowac calosc miesiecznych oplat a to wcale nie mala kwota Aguś:loveu: Erni jest w hoteliku z lecznicą miał miec operacje, ale miał przy podaniu pierwszej narkozy zapaść, wiec operacja narazie nie jest możliwa i w takim wypadku chyba lepiej mu bedzie w domowym dt niż w tym hoteliku. Leyla na poczatku pisala, że może pokryć koszt miesiecznego dt w kwocie ok. 300zł, a za jeden dzien w lecznicy/koszt badań narkozy, kroplówek/ policzyli 244zł, wiec trzeba zbierać na koszty leczenia, które będą pewnie ogromne Quote
Leyla Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 będzie tak jak mówiłam, pokrywam koszty zakwaterowania i pomagam w czym się da. napiszcie mi prosze adres Ernisia bo Mariusz jest teraz na sląsku ,to jakby mu czasu starczyło ,odwiedziłby synka i coś im zapłacił. Quote
Maszaberla Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Aguś:loveu: Erni jest w hoteliku z lecznicą miał miec operacje, ale miał przy podaniu pierwszej narkozy zapaść, wiec operacja narazie nie jest możliwa i w takim wypadku chyba lepiej mu bedzie w domowym dt niż w tym hoteliku. Leyla na poczatku pisala, że może pokryć koszt miesiecznego dt w kwocie ok. 300zł, a za jeden dzien w lecznicy/koszt badań narkozy, kroplówek/ policzyli 244zł, wiec trzeba zbierać na koszty leczenia, które będą pewnie ogromne Jednym slowem Leyla :loveu: pokryje koszty dt - wlasnie dt szukamy i dodatkowo potrzebujemy pieniedzy na koszt leczenia Rozumiem ze dt jest mozliwe dopiero po podleczeniu Erniego czy niekoniecznie? A czy narkoza wziewna bylaby mozliwa w tym wypadku? Quote
Recommended Posts