Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ooooo troszke wiec pomocy splynelo!!BRAVO:multi::multi::multi:
widze nowa osobke:loveu:witam DRAGONLADY:loveu:
Mam nadzieje,ze zostaniesz z nami i Ernisiem:loveu:;)
ja tez dodatkowo jeszcze kupilam jedna cegielke..a co ...dla Ernolka bedzie ciut wiecej;)

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Layla nic nie pisze to ja napisze....:multi::multi::multi::multi: dzis dzwonila wspaniala osoba z allegro cegiełkowego, ktora chce adoptowac Ernisia - domek z ogrodem, bedzie mieszkal w domu i mial psia kolezanke - najlepsze zakonczenie jakie mozna bylo sobie wymarzyc!!!! szok:crazyeye::multi:

tylko trasa do pokonania bite 12 godzin jazdy:roll:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Layla nic nie pisze to ja napisze....:multi::multi::multi::multi: dzis dzwonila wspaniala osoba z allegro cegiełkowego, ktora chce adoptowac Ernisia - domek z ogrodem, bedzie mieszkal w domu i mial psia kolezanke - najlepsze zakonczenie jakie mozna bylo sobie wymarzyc!!!! szok:crazyeye::multi:

tylko trasa do pokonania bite 12 godzin jazdy:roll:

Nic nie pisałam ,bo się aż bałam:loveu: Ale super!! Ernik na kanapie, przy kominku u Pańci boku ,wtulony i szczęśliwy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Boże..... jake cudne wiesci. Jak mi dzis Gosia zadzwonila z tą nowiną to nie mogla make-upu dokonczyc....tak mi rece lataly..... jakies barwy wojenne przybrala moja powabna facjata...... 'ale co tam....warto bylo..... tym bardziej ,że pamietam to struchlale cialko trzesace sie i skamlające z rozpaczy za swoim panem. Dziekujemy Ci droga Kobietko.... ktorej imienia jeszcze nie znamy.....Dziekujemy Ci za serce:Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='nescca']Boże..... jake cudne wiesci. Jak mi dzis Gosia zadzwonila z tą nowiną to nie mogla make-upu dokonczyc....tak mi rece lataly..... jakies barwy wojenne przybrala moja powabna facjata...... 'ale co tam....warto bylo.....

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:chciałabym to zobaczyć!!

Posted

Leyla napisał(a):
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:chciałabym to zobaczyć!!

powabna facjate Nesci zobaczysz we wrzesniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - tylko niewiem czy po imprezce dalej bedzie taka powabna:evil_lol::evil_lol:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
powabna facjate Nesci zobaczysz we wrzesniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - tylko niewiem czy po imprezce dalej bedzie taka powabna:evil_lol::evil_lol:

a barwy wojenne będą???:evil_lol:

Posted

matrix osoba o nicku urszula_1111 prosila o nie przesylanie zadnej fotki kupila jedna cegielke, ale wplaci 10zł i nic nie mamy posylac te 10zł ma byc dla Ernisia - to Jego przyszla Pani:multi::multi::multi::multi:

Posted

Mały farciarz Erniś:loveu::loveu: Najpierw trafił na Leylę a teraz jeszcze na domek!!
Musimy porządnie opić to szczęście Ernisia we wrześniu:drink1::drink1:

Xmartix ja też dziękuję za dyplom;) kupiłam jedną cegiełkę na szczęście:lol:

Posted

Ernik miał farta,ze trafił na nas wsystkie;) Każda z nas ma wtym jego szczęściu udział.
Rozmawiałam z Pańcią Ernika i jesteśmy umówione na piątek:multi::loveu: Fajnie cooooo....???!!!!:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Leyla napisał(a):
Ernik miał farta,ze trafił na nas wsystkie;) Każda z nas ma wtym jego szczęściu udział.
Rozmawiałam z Pańcią Ernika i jesteśmy umówione na piątek:multi::loveu: Fajnie cooooo....???!!!!:eviltong::eviltong::eviltong:

fajnie??? wspanialeeeeeeeeee:bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

Witajcie Kochani!
Jestem "swieża" na dogo, ale sledze watek i tzrymam kciuki za Erniego!
Ale do rzeczy: jestem z Radomska i moge zawiezc Ernesta do nowego domku!!!!!!!!!!!!!
Niestety chwilowo nie mam neta w domu, tylko w pracy, a pracuje na nocki wiec dzis jestem :)
Zadzwoncie prosze i ruszamy z akcja! :) Bardzo sie ciesze ze moge Wam pomoc chociaz tak!! moj tel. 662 588 305

Posted

oooooooooooooo tylko czy nam sie mama Ernisia nie zaplacze???:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:
Ernolku,ale miales farta!!!!!!!!:loveu::loveu::multi::multi::multi:
dziewczyny lacze sie z Wami w tym szczesciu!!!!!:loveu::loveu:
i jeszcze nowa cioteczka z transportem sie zjawila....prawdziwy tydzien cudow!!!!!!!!:-))))))):loveu::loveu::multi::multi:

i w dodatku moja imienniczka:evil_lol::eviltong:

Posted

Kamii chciala zawieśc Ernisia do DS ale Jego matka z ojcem:evil_lol::evil_lol: tj. Layla z mezem sami postanowili zawieść swojego pupilka i zobaczyć Jego nowy domek...Ermniś juz w domku szczegóły pewnie napisze Layla jak wróci bo od 5 rana jest w trasie i jeszcze nie dojechala do domu..kawał drogi Dziekuje Wam za wszystko :Rose::Rose::Rose:
moze Ktoś dorzuci sie do faktury bo jest na prawie 400zł za pobyt:cool3:

Posted

Ufff Erni od dziś śpi ,w najgorszym wypadku na wełnianym dywanie:eviltong:...hmmm nie wykluczone łóżeczko:cool3: Pańcia marzenie, traktuje swoją sunie jak dziecko( ale normalnie:eviltong:) Ernik zachwycony:multi: Nie dość ,że koleżanka atrakcyjna:razz: to w końcu znalazł się w ciepłym ,miękkim domku:loveu:Odbije mu niedługo palma:evil_lol: