Kamila_s Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 ooooo troszke wiec pomocy splynelo!!BRAVO:multi::multi::multi: widze nowa osobke:loveu:witam DRAGONLADY:loveu: Mam nadzieje,ze zostaniesz z nami i Ernisiem:loveu:;) ja tez dodatkowo jeszcze kupilam jedna cegielke..a co ...dla Ernolka bedzie ciut wiecej;) Quote
Lu_Gosiak Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Layla nic nie pisze to ja napisze....:multi::multi::multi::multi: dzis dzwonila wspaniala osoba z allegro cegiełkowego, ktora chce adoptowac Ernisia - domek z ogrodem, bedzie mieszkal w domu i mial psia kolezanke - najlepsze zakonczenie jakie mozna bylo sobie wymarzyc!!!! szok:crazyeye::multi: tylko trasa do pokonania bite 12 godzin jazdy:roll: Quote
Leyla Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Layla nic nie pisze to ja napisze....:multi::multi::multi::multi: dzis dzwonila wspaniala osoba z allegro cegiełkowego, ktora chce adoptowac Ernisia - domek z ogrodem, bedzie mieszkal w domu i mial psia kolezanke - najlepsze zakonczenie jakie mozna bylo sobie wymarzyc!!!! szok:crazyeye::multi: tylko trasa do pokonania bite 12 godzin jazdy:roll: Nic nie pisałam ,bo się aż bałam:loveu: Ale super!! Ernik na kanapie, przy kominku u Pańci boku ,wtulony i szczęśliwy:loveu::loveu::loveu: Quote
nescca Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Boże..... jake cudne wiesci. Jak mi dzis Gosia zadzwonila z tą nowiną to nie mogla make-upu dokonczyc....tak mi rece lataly..... jakies barwy wojenne przybrala moja powabna facjata...... 'ale co tam....warto bylo..... tym bardziej ,że pamietam to struchlale cialko trzesace sie i skamlające z rozpaczy za swoim panem. Dziekujemy Ci droga Kobietko.... ktorej imienia jeszcze nie znamy.....Dziekujemy Ci za serce:Rose::Rose::Rose: Quote
Leyla Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='nescca']Boże..... jake cudne wiesci. Jak mi dzis Gosia zadzwonila z tą nowiną to nie mogla make-upu dokonczyc....tak mi rece lataly..... jakies barwy wojenne przybrala moja powabna facjata...... 'ale co tam....warto bylo..... :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:chciałabym to zobaczyć!! Quote
Lu_Gosiak Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Leyla napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:chciałabym to zobaczyć!! powabna facjate Nesci zobaczysz we wrzesniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - tylko niewiem czy po imprezce dalej bedzie taka powabna:evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):powabna facjate Nesci zobaczysz we wrzesniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - tylko niewiem czy po imprezce dalej bedzie taka powabna:evil_lol::evil_lol: a barwy wojenne będą???:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 matrix osoba o nicku urszula_1111 prosila o nie przesylanie zadnej fotki kupila jedna cegielke, ale wplaci 10zł i nic nie mamy posylac te 10zł ma byc dla Ernisia - to Jego przyszla Pani:multi::multi::multi::multi: Quote
xmartix Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ooo to świetnie ja poproszę rozliczenie kto wpłacił żebym mogła powysyłać dyplomy z podziękowaniami Quote
iwona213 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 cudowne wieści :multi::multi::multi: kiedy Ernis jedzie do domku?? Quote
anett Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Mały farciarz Erniś:loveu::loveu: Najpierw trafił na Leylę a teraz jeszcze na domek!! Musimy porządnie opić to szczęście Ernisia we wrześniu:drink1::drink1: Xmartix ja też dziękuję za dyplom;) kupiłam jedną cegiełkę na szczęście:lol: Quote
Leyla Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ernik miał farta,ze trafił na nas wsystkie;) Każda z nas ma wtym jego szczęściu udział. Rozmawiałam z Pańcią Ernika i jesteśmy umówione na piątek:multi::loveu: Fajnie cooooo....???!!!!:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Lu_Gosiak Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Leyla napisał(a):Ernik miał farta,ze trafił na nas wsystkie;) Każda z nas ma wtym jego szczęściu udział. Rozmawiałam z Pańcią Ernika i jesteśmy umówione na piątek:multi::loveu: Fajnie cooooo....???!!!!:eviltong::eviltong::eviltong: fajnie??? wspanialeeeeeeeeee:bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
wiq Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 nie mogę się doczekać wieści z nowego domu :P brawo dziewczyny! :) Quote
Kamii Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Witajcie Kochani! Jestem "swieża" na dogo, ale sledze watek i tzrymam kciuki za Erniego! Ale do rzeczy: jestem z Radomska i moge zawiezc Ernesta do nowego domku!!!!!!!!!!!!! Niestety chwilowo nie mam neta w domu, tylko w pracy, a pracuje na nocki wiec dzis jestem :) Zadzwoncie prosze i ruszamy z akcja! :) Bardzo sie ciesze ze moge Wam pomoc chociaz tak!! moj tel. 662 588 305 Quote
nescca Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 JESOOOOOOOOO......mamy ciotkę w Radomsku. Dziewczyno.... z nieba nam spadałaś. Witamy serdecznie dziekujemy za chęć pomocy. Quote
Kamila_s Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 oooooooooooooo tylko czy nam sie mama Ernisia nie zaplacze???:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Ernolku,ale miales farta!!!!!!!!:loveu::loveu::multi::multi::multi: dziewczyny lacze sie z Wami w tym szczesciu!!!!!:loveu::loveu: i jeszcze nowa cioteczka z transportem sie zjawila....prawdziwy tydzien cudow!!!!!!!!:-))))))):loveu::loveu::multi::multi: i w dodatku moja imienniczka:evil_lol::eviltong: Quote
wiq Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Kamii, dziewczyny Cię chyba na rękach będą nosić, jak zawieziesz Ernesta do DS :Rose::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Kamii chciala zawieśc Ernisia do DS ale Jego matka z ojcem:evil_lol::evil_lol: tj. Layla z mezem sami postanowili zawieść swojego pupilka i zobaczyć Jego nowy domek...Ermniś juz w domku szczegóły pewnie napisze Layla jak wróci bo od 5 rana jest w trasie i jeszcze nie dojechala do domu..kawał drogi Dziekuje Wam za wszystko :Rose::Rose::Rose: moze Ktoś dorzuci sie do faktury bo jest na prawie 400zł za pobyt:cool3: Quote
Leyla Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ufff Erni od dziś śpi ,w najgorszym wypadku na wełnianym dywanie:eviltong:...hmmm nie wykluczone łóżeczko:cool3: Pańcia marzenie, traktuje swoją sunie jak dziecko( ale normalnie:eviltong:) Ernik zachwycony:multi: Nie dość ,że koleżanka atrakcyjna:razz: to w końcu znalazł się w ciepłym ,miękkim domku:loveu:Odbije mu niedługo palma:evil_lol: Quote
wiq Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 świetne wieści! zaraz zmieniam tytuł wątku :P Quote
Kamii Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Bardzo sie ciesze!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Leyla Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Lu Gosiak wrzuci dziś fotki ,ale pewnie "tyra" i nie ma czasu;) Quote
Lu_Gosiak Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 noo chcialam wiq wrobic by wrzucila ale udaje ze jej nie ma :evil_lol::evil_lol: Ernis z mamusia;) :loveu: w swoim domku:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts