Leyla Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ...nawet nie wiesz jak mi przykro,że nie mogłam przyjechać:placz::placz: ale we wrześniu na 1000% dojadę, może do tego czasu mi wybaczysz i nie nakopiesz;) Quote
Kamila_s Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Monia jasne,ze nie nakopie ,ale tylko pod tym warunkiem,ze bedziesz we wrzesniu!!:loveu::eviltong: dalam Gosi troszke rzeczy na bazarki..czesc z tego dochodu bedzie na Ernisia!!!;) Quote
Leyla Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Kamila_s napisał(a):Monia jasne,ze nie nakopie ,ale tylko pod tym warunkiem,ze bedziesz we wrzesniu!!:loveu::eviltong: dalam Gosi troszke rzeczy na bazarki..czesc z tego dochodu bedzie na Ernisia!!!;) Dziękuję Ci bardzo:razz::p:loveu: Quote
anett Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Kamila_s napisał(a):Monia jasne,ze nie nakopie ,ale tylko pod tym warunkiem,ze bedziesz we wrzesniu!!:loveu::eviltong: dalam Gosi troszke rzeczy na bazarki..czesc z tego dochodu bedzie na Ernisia!!!;) a ja się zastanowię czy nie nakopię:eviltong: strrrrasznieee szkoda Monika, że Cię nie było!!!! A rzeczy, które przekazała Kamilka na bazarek SUPER!! tylko ja się do większości nie mogę zmieścić:placz: ;przynajmniej kolczyki pasują:lol::lol: przypominam o cegiełkach dla Ernisia!! porzucony stary bez domu potrzebuje pomocy! (682381606) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Kamila_s Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 wlasnie rozmwialam z Gosia,ze cos sie tam juz sprzedalo:multi::multi: dobrze,ze tyle kolczykow to ktos tam zawsze dla siebie znajdzie;);) juz bede szykowala nowa porcje na wrzesien....zarzucie jakimis rozmiarami to cos poszukam:eviltong:;);) Buziaki zostawiam dla kochanych cioteczek i Ernisia!!!:loveu::loveu: Quote
Leyla Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 anett napisał(a):a ja się zastanowię czy nie nakopię:eviltong: strrrrasznieee szkoda Monika, że Cię nie było!!!! A rzeczy, które przekazała Kamilka na bazarek SUPER!! tylko ja się do większości nie mogę zmieścić:placz: ;przynajmniej kolczyki pasują:lol::lol: przypominam o cegiełkach dla Ernisia!! porzucony stary bez domu potrzebuje pomocy! (682381606) - Aukcje internetowe Allegro :eek2:boję się okropnie,szczególnie,że widziałam Twoje chude szkitki:megagrin: Bardzo żałuję ,ze nie mogłam ,ale we wrześniu obiecuję ..nie nawalę.:cool3: Kamilko ,dziekuję za gadżety na bazarek dla Ernisia:loveu: Quote
anett Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 xmartix napisał(a):cegiełeczki nie schodzą :shake: no właśnie:shake: Quote
Lu_Gosiak Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 anett napisał(a):Leyla a dzwoniłaś do hoteliku jak tam zdrówko Ernisia? (lepiej się zainteresuj czy nie trzeba go odebrać w trybie interwencyjnym:diabloti: z uwagi na krytyczny stan śmierdzący:diabloti:) :roflt::roflt::roflt::roflt:właśnie Quote
Leyla Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 anett napisał(a):a gdzie Ty moje szkitki widziałaś (cokolwiek by to oznaczało:roll::evil_lol:) Leyla a dzwoniłaś do hoteliku jak tam zdrówko Ernisia? (lepiej się zainteresuj czy nie trzeba go odebrać w trybie interwencyjnym:diabloti: z uwagi na krytyczny stan śmierdzący:diabloti:) Szkitki na zdjęciu widziałam:p A do hoteliku zadzwonię jutro i napiszę co nowego u Ernisia:loveu: Ale pewnie nuuuda jak zwykle ok:cool3: Quote
anett Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Leyla napisał(a)::eek2:boję się okropnie,szczególnie,że widziałam Twoje chude szkitki:megagrin: a gdzie Ty moje szkitki widziałaś (cokolwiek by to oznaczało:roll::evil_lol:) Leyla a dzwoniłaś do hoteliku jak tam zdrówko Ernisia? (lepiej się zainteresuj czy nie trzeba go odebrać w trybie interwencyjnym:diabloti: z uwagi na krytyczny stan śmierdzący:diabloti:) Quote
Kamila_s Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ;)Dziewczynki,a tak zapytam od rana....czy robimy ogloszenia dla Ernisia???? no chlopak chyba wiecznie na karku mamusi nie moze siedziec co????:evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Kamila_s napisał(a):;)Dziewczynki,a tak zapytam od rana....czy robimy ogloszenia dla Ernisia???? no chlopak chyba wiecznie na karku mamusi nie moze siedziec co????:evil_lol::evil_lol: Fajnie by było ,gdyby w naszym Ernim ktoś się zakochał:cool3: Dzwoniłam do doktora i jak zwykle nuuuuuuda;) Erni szczęśliwy i łazi sobie jak łaził. Leków nie trzeba ,bo czuje sie dobrze:p Quote
iwona213 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 najlepiej jakby domek gdzies blisko mamusi się znalazł, żeby mamusia się nie zapłakała za swoim synusiem :loveu: Quote
Leyla Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 iwona213 napisał(a):najlepiej jakby domek gdzies blisko mamusi się znalazł, żeby mamusia się nie zapłakała za swoim synusiem :loveu: Żebyś wiedziała;) Jak ja kocham tą maliznę:p Quote
dragonlady Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Hej, Kupiłam dwie cegiełki na allegro dla Ernisia (chociaz tak moge pomoc) jendak nie dostalam zadnego maila z numerem konta na ktore moge wpalcic pieniazki :( Mam nadzieje ze Ernis znajdzie swoj domek :) Quote
Leyla Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Dzwoniłam do doktorka, Erniś leków nie potrzebuje, czuje się dobrze, cieszy się jak doktorek do niego przychodzi na mizianko. Teraz juz musi często,bo na tabletkach w kiełbasce się przyzwyczaił;) czyli ogólnie nuuuuuda:eviltong: Quote
anett Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Kamila_s napisał(a):;)Dziewczynki,a tak zapytam od rana....czy robimy ogloszenia dla Ernisia???? no chlopak chyba wiecznie na karku mamusi nie moze siedziec co????:evil_lol::evil_lol: Kamilko ja robiłam Erniemu 3 tygodnie temu na: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1993309_erni_wyrzucone_psie_serduszko_prosi_o.html http://www.gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=18716 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=42722 www.adopcje.org http://www.mojpupil.pl/oddam_psa http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ http://www.wegetarianie.pl/classifieds-index-cat-6.html www.gumtree.pl http://www.ogloszenia.aleokazja.pl/Zwierzeta/Oddam/ERNI---wyrzucone-chore-psie-serduszko---.html,136887 http://www.twoje-ogloszenia.pl/index.php?category=zwierzeta wszystkie raczej aktualne bo wystawiane na miesiąc; będzie można później odświeżyć no i zawsze można dorobić;) Quote
Lu_Gosiak Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 dragonlady napisał(a):Hej, Kupiłam dwie cegiełki na allegro dla Ernisia (chociaz tak moge pomoc) jendak nie dostalam zadnego maila z numerem konta na ktore moge wpalcic pieniazki :( Mam nadzieje ze Ernis znajdzie swoj domek :) Nie dosc, że kupila cegielki to jeszcze przeslala 200zł - 100zł na Sati:loveu: a reszte podzielimy po połowie 50zł na Ernisia 50zł bedzie na Fionke dragonlady - OGROMNE DZIEKI:Rose::Rose::Rose: Quote
Leyla Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Nie dosc, że kupila cegielki to jeszcze przeslala 200zł - 100zł na Sati:loveu: a reszte podzielimy po połowie 50zł na Ernisia 50zł bedzie na Fionke dragonlady - OGROMNE DZIEKI:Rose::Rose::Rose: Ja też bardzo dziękuję:sweetCyb::Rose::Rose: Quote
Lu_Gosiak Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Aha zapomnialam tez napisac, że Kamila oprócz rzeczy na bazarek przekazała mi 100zł na psiaki - z tego 50zł przelałam na Reda psa, ktory 3 lata zył na ulicy bity i kopany - na szczescie juz w hoteliku, a 50zł na Ernisia - Kamila WIELKIE DZIKEKI :Rose::Rose::Rose: Layla przelew na 200zł własnie poszedl:Dog_run: /110 moj bazarek+50zł Kamili+40zł kolczyki Kamili z bazarku/ Quote
Leyla Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Aha zapomnialam tez napisac, że Kamila oprócz rzeczy na bazarek przekazała mi 100zł na psiaki - z tego 50zł przelałam na Reda psa, ktory 3 lata zył na ulicy bity i kopany - na szczescie juz w hoteliku, a 50zł na Ernisia - Kamila WIELKIE DZIKEKI :Rose::Rose::Rose: Layla przelew na 200zł własnie poszedl:Dog_run: /110 moj bazarek+50zł Kamili+40zł kolczyki Kamili z bazarku/ Jeeeej dziękuję:oops: Ciotki ,kochane jesteście :Rose::Rose: Quote
nescca Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ty też..... dlaczego nie przyjechalas cholero? :mad: czekaj..... we wrzesniu dostaniesz łomot. Quote
Leyla Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 nescca napisał(a):Ty też..... dlaczego nie przyjechalas cholero? :mad: czekaj..... we wrzesniu dostaniesz łomot. Nesca jeszcze Ty mnie będziesz tłukła:splat:? Obiecałam ,że odbijemy sobie we wrześniu:evil_lol: już nie nawalę;) Quote
Recommended Posts