bico Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ola la napisał(a): Dzisiaj sobie odwiedze twój przyszły domek. Oby wszystko poszło gładziutko;)byle do wtorku:cool3: kurczaki, Ola dawaj cynk, jak było w przyszłym domku dla Misia:cool3::cool3::cool3: bo już tu usycham, albo smsa mi napisz:evil_lol: byle do wtorku:multi: Quote
__Lara Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 bico napisał(a):kurczaki, Ola dawaj cynk, jak było w przyszłym domku dla Misia:cool3::cool3::cool3: bo już tu usycham, albo smsa mi napisz:evil_lol: byle do wtorku:multi: Ja też chce już poznać Misia i przewieź go z tego miejsca smutku do nowego życia, biedak nie będzie już taki smutny :multi: Quote
__Lara Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 bico napisał(a):kurczaki, Ola dawaj cynk, jak było w przyszłym domku dla Misia:cool3::cool3::cool3: bo już tu usycham, albo smsa mi napisz:evil_lol: byle do wtorku:multi: Dzwoniła właśnie do mnie Ola la, domek sprawdzony, jest super, więc jutro jedziemy po Miśka :loveu: Pani już dała smycz i obrożę dla niego :D Quote
__Lara Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 zuzlikowa napisał(a):...oddycham! Już mogę!:loveu: :loveu: ja też się strasznie cieszę :) jutro jedziemy po Miśka przed 17.00, bo Pani będzie w domu po 17.00. Quote
zuzlikowa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 __Lara napisał(a):Dzwoniła właśnie do mnie Ola la, domek sprawdzony, jest super, więc jutro jedziemy po Miśka :loveu: Pani już dała smycz i obrożę dla niego :D ...oddycham! Już mogę!:loveu: Quote
Ola la Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 tak jak napisała Lara wszystko już sprawdzone i jest cacy:loveu: Będzie mial cudowne wlascicielki ;) i zwierzęcych towarzyszy bobmbowych:evil_lol: 18 letnia sunie- nawet ladnie sie trzyma:-Dco chwila trzeba z nia do weta chodzic bo wiadomo zdrowie juz nie to ktore bylo kiedys:shake: sunia niewielka cos jak spaniel:-D no i jeszcze jest kotek:) zupelnie nieszkodliwy i nieagresywny:cool3: siedzial na szafie miedzy dorodnymi paprotami:evil_lol: no i podobno to cud ,ze się mnie nie bal i obwąchal:crazyeye: Za chwi;lke wrzuce zdjecia tych dwojga;) No i Misio bedzie na takiej samej diecie co sunia czyli tylko kurczaczek+ryz+warzywka. Mieszkanko nie jest duze bo duzy pokoj przedzielony na dwa mniejsze ale Misio bedzie mial codzienne czeste i dluuuuugie wedrowki po pobliskim parku i okolicach stawikow. No i bedzie chodzil z mlodsza Pania na szkolenie:-D Nowa Misiowa rodzinka juz nie moze sie doczekac:evil_lol: Naprawde super ludzie. Misiu to juz jutro:loveu: Lara szykuj sie:cool3: Quote
__Lara Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Ola la napisał(a): Lara szykuj sie:cool3: No właśnie, to o której jedziemy? :p tak jak dzisiaj może miałyśmy jechać się umówmy, co? :) Quote
Ola la Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 __Lara napisał(a):No właśnie, to o której jedziemy? :p tak jak dzisiaj może miałyśmy jechać się umówmy, co? :) Dobra bobra to moze bede o 16.00 pod Silesia?tak kajś w okolicach zoologicznego sie spotkamy?:cool3: Quote
__Lara Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Ola la napisał(a):Dobra bobra to moze bede o 16.00 pod Silesia?tak kajś w okolicach zoologicznego sie spotkamy?:cool3: Dobra, o 16.00 koło ZOO Natura :p Quote
__Lara Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Ola la, a jeszcze mam pytanko: podrzucisz mnie potem w okolice mojego domu z powrotem? :cool3: Fajne te zwierzaczki :loveu: Quote
Ola la Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 No wklejam przyszłych towarzyszy Misiaka:-D 18letnia babuszka ale naprawde w formie tu akurat wygląda jak zombiak bo sobie śpi a tu kociak też spokojniutki - obserwator Podobno bardzo posmutniał po śmierci drugiej starszej suni - owczarki :( Quote
monika083 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 oj jakie fajne siersciuchy:loveu: kocia napewno sie rozweseli gdy Misiek zawita w jej progach :) Quote
Ola la Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ola la, a jeszcze mam pytanko: podrzucisz mnie potem w okolice mojego domu z powrotem? Fajne te zwierzaczki jasssne a gdzie dokladnie???? dziadek którego jutro osępiam z samochodu myśli ,że jade do Silesii po letnie koszulki i spodeki :ylsuper: a tu taki Misio sie rozgości w jego bombie kocia napewno sie rozweseli gdy Misiek zawita w jej progach tez tak myśle:-D narazie kicius jest ciągle na lekach i co chwila musi chodzić do weta:shake: ma problemy z serduchem:( no ale gdy w jego sercu zagości Misio to nie będzie miejsca na choroby:-D Quote
JOMA Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 No to trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie Misiowej tułaczki :thumbs::Dog_run::hand: Quote
__Lara Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Ola la napisał(a):jasssne a gdzie dokladnie???? dziadek którego jutro osępiam z samochodu myśli ,że jade do Silesii po letnie koszulki i spodeki :ylsuper: a tu taki Misio sie rozgości w jego bombie A to dziadek nie może znać prawdy? :razz: ja mieszkam na Gwiazdach, w tych 24 - piętrowych wysokich budynkach, więc jak będziesz jechać do domu to to jest po drodze, przed silesią :p Quote
__Lara Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Ola la napisał(a):ano nie moze po tym jak mu kilka psów które wiozłam wcześniej doszczętnie zarziiiigało jego kochane autko:evil_lol: :crazyeye: co za pech.... może jakąś folię wziąć? Quote
ihabe Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ola La Ty tego dziadka wykończysz:evil_lol: A tak po sąsziedzku zapraszam na bazarek ciuszki dla nastolatki ( takiej młodszej), normalnie nie jestem nahalna ale kończy się jutro:-( http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-psiaczkow-wyciagnietych-ze-schroniska-w-jamrozowiznie-136561/ Quote
Ola la Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 __Lara napisał(a):A to dziadek nie może znać prawdy? :razz: ja mieszkam na Gwiazdach, w tych 24 - piętrowych wysokich budynkach, więc jak będziesz jechać do domu to to jest po drodze, przed silesią :p ano nie moze po tym jak mu kilka psów które wiozłam wcześniej doszczętnie zarziiiigało jego kochane autko:evil_lol: ok pomyslimy;) Quote
Ola la Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ihabe napisał(a):Ola La Ty tego dziadka wykończysz:evil_lol: hehe ano moja droga moze sie tak zdarzyc:-( nie no mysle,ze jak wytrzymal ze mna tyle ile wytrzymal to wytrzyma i porwania samochodu i uzywanie go do roznych celow:evil_lol: Quote
maciaszek Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Bardzo cieszy mnie relacja z wizyty przedadopcyjnej :). Trzymam kciuki za jutro! Quote
bico Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ola czadersko dziadka wykiwałaś:evil_lol::ylsuper: uwielbiam takie numery i też czasami mi się zdarzają:evil_lol::multi::eviltong: Misio jedzie dziś do nowego domku - już nie mogę się doczekać kiedy tam się znajdzie i zadomowi:loveu: Ale radocha:bigcool::bigcool::bigcool: oby tylko grzeczny tam było, bo tu czytam, że to super domek dla zwierzaków, a teraz takich domków mało:roll: Ola, Lara, proszę Was, wyściskajcie tam i wymiziajcie Misiaka ode mnie:loveu: a potem właźcie na wątek i piszcie od razu jak tam się wszystko udało:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts