Jump to content
Dogomania

***Misiek z Katowic*** jest podgryzany przez psy,dt jest, MA JUŻ DOM

Recommended Posts

Posted

Ola la napisał(a):

Dzisiaj sobie odwiedze twój przyszły domek.
Oby wszystko poszło gładziutko;)byle do wtorku:cool3:

kurczaki, Ola dawaj cynk, jak było w przyszłym domku dla Misia:cool3::cool3::cool3:
bo już tu usycham, albo smsa mi napisz:evil_lol:
byle do wtorku:multi:

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico napisał(a):
kurczaki, Ola dawaj cynk, jak było w przyszłym domku dla Misia:cool3::cool3::cool3:

Ja też chce już poznać Misia i przewieź go z tego miejsca smutku do nowego życia, biedak nie będzie już taki smutny :multi:

Posted

bico napisał(a):

Dzwoniła właśnie do mnie Ola la, domek sprawdzony, jest super, więc jutro jedziemy po Miśka :loveu: Pani już dała smycz i obrożę dla niego :D

Posted

zuzlikowa napisał(a):
...oddycham! Już mogę!:loveu:

:loveu: ja też się strasznie cieszę :) jutro jedziemy po Miśka przed 17.00, bo Pani będzie w domu po 17.00.

Posted

__Lara napisał(a):
Dzwoniła właśnie do mnie Ola la, domek sprawdzony, jest super, więc jutro jedziemy po Miśka :loveu: Pani już dała smycz i obrożę dla niego :D

...oddycham! Już mogę!:loveu:

Posted

tak jak napisała Lara wszystko już sprawdzone i jest cacy:loveu:
Będzie mial cudowne wlascicielki ;)
i zwierzęcych towarzyszy bobmbowych:evil_lol:
18 letnia sunie- nawet ladnie sie trzyma:-Dco chwila trzeba z nia do weta chodzic bo wiadomo zdrowie juz nie to ktore bylo kiedys:shake:
sunia niewielka cos jak spaniel:-D

no i jeszcze jest kotek:) zupelnie nieszkodliwy i nieagresywny:cool3:
siedzial na szafie miedzy dorodnymi paprotami:evil_lol:
no i podobno to cud ,ze się mnie nie bal i obwąchal:crazyeye:

Za chwi;lke wrzuce zdjecia tych dwojga;)

No i Misio bedzie na takiej samej diecie co sunia czyli tylko kurczaczek+ryz+warzywka.

Mieszkanko nie jest duze bo duzy pokoj przedzielony na dwa mniejsze ale Misio bedzie mial codzienne czeste i dluuuuugie wedrowki po pobliskim parku i okolicach stawikow.
No i bedzie chodzil z mlodsza Pania na szkolenie:-D

Nowa Misiowa rodzinka juz nie moze sie doczekac:evil_lol:

Naprawde super ludzie.
Misiu to juz jutro:loveu:

Lara szykuj sie:cool3:

Posted

Ola la napisał(a):

Lara szykuj sie:cool3:

No właśnie, to o której jedziemy? :p tak jak dzisiaj może miałyśmy jechać się umówmy, co? :)

Posted

__Lara napisał(a):
No właśnie, to o której jedziemy? :p tak jak dzisiaj może miałyśmy jechać się umówmy, co? :)

Dobra bobra to moze bede o 16.00 pod Silesia?tak kajś w okolicach zoologicznego sie spotkamy?:cool3:

Posted

Ola la napisał(a):
Dobra bobra to moze bede o 16.00 pod Silesia?tak kajś w okolicach zoologicznego sie spotkamy?:cool3:

Dobra, o 16.00 koło ZOO Natura :p

Posted

No wklejam przyszłych towarzyszy Misiaka:-D

18letnia babuszka ale naprawde w formie tu akurat wygląda jak zombiak bo sobie śpi

a tu kociak też spokojniutki - obserwator
Podobno bardzo posmutniał po śmierci drugiej starszej suni - owczarki :(

Posted

Ola la, a jeszcze mam pytanko: podrzucisz mnie potem w okolice mojego domu z powrotem?

Fajne te zwierzaczki

jasssne a gdzie dokladnie???? dziadek którego jutro osępiam z samochodu myśli ,że jade do Silesii po letnie koszulki i spodeki :ylsuper: a tu taki Misio sie rozgości w jego bombie

kocia napewno sie rozweseli gdy Misiek zawita w jej progach

tez tak myśle:-D narazie kicius jest ciągle na lekach i co chwila musi chodzić do weta:shake: ma problemy z serduchem:(
no ale gdy w jego sercu zagości Misio to nie będzie miejsca na choroby:-D

Posted

Ola la napisał(a):
jasssne a gdzie dokladnie???? dziadek którego jutro osępiam z samochodu myśli ,że jade do Silesii po letnie koszulki i spodeki :ylsuper: a tu taki Misio sie rozgości w jego bombie

A to dziadek nie może znać prawdy? :razz: ja mieszkam na Gwiazdach, w tych 24 - piętrowych wysokich budynkach, więc jak będziesz jechać do domu to to jest po drodze, przed silesią :p

Posted

Ola la napisał(a):
ano nie moze po tym jak mu kilka psów które wiozłam wcześniej doszczętnie zarziiiigało jego kochane autko:evil_lol:

:crazyeye: co za pech.... może jakąś folię wziąć?

Posted

__Lara napisał(a):
A to dziadek nie może znać prawdy? :razz: ja mieszkam na Gwiazdach, w tych 24 - piętrowych wysokich budynkach, więc jak będziesz jechać do domu to to jest po drodze, przed silesią :p

ano nie moze po tym jak mu kilka psów które wiozłam wcześniej doszczętnie zarziiiigało jego kochane autko:evil_lol:

ok pomyslimy;)

Posted

ihabe napisał(a):
Ola La Ty tego dziadka wykończysz:evil_lol:

hehe ano moja droga moze sie tak zdarzyc:-( nie no mysle,ze jak wytrzymal ze mna tyle ile wytrzymal to wytrzyma i porwania samochodu i uzywanie go do roznych celow:evil_lol:

Posted

Ola czadersko dziadka wykiwałaś:evil_lol::ylsuper: uwielbiam takie numery i też czasami mi się zdarzają:evil_lol::multi::eviltong:

Misio jedzie dziś do nowego domku - już nie mogę się doczekać kiedy tam się znajdzie i zadomowi:loveu: Ale radocha:bigcool::bigcool::bigcool: oby tylko grzeczny tam było, bo tu czytam, że to super domek dla zwierzaków, a teraz takich domków mało:roll:
Ola, Lara, proszę Was, wyściskajcie tam i wymiziajcie Misiaka ode mnie:loveu:
a potem właźcie na wątek i piszcie od razu jak tam się wszystko udało:cool3::cool3: