Jump to content
Dogomania

***Misiek z Katowic*** jest podgryzany przez psy,dt jest, MA JUŻ DOM

Recommended Posts

Posted

Misio juz w nowym domku........ale innym......

zostal dziś wydany.
Nie chce niczego komentowac.Mysle ,ze jak ruszy wolontariat bedzie lepiej....
narazie jest jak jest.

wszystko juz sie wyjasnilo

Podobno fajni ludzie no ale troche i tak kiepsko bo mial juz sprawdzony domek:(
na miejsce Misia zawoże dzisiaj biedną bitą sunie z Rudy Śląskiej - jej wątek na dogo:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/goja-mix-bernardynka-azjatka-wystraszona-bita-pies-lancuchowy-136074/

Misio badz szczesliwy gdzie indziej :-(

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeczytałam cały watek.
No cóż..
Trzeba się cieszyć że inna psinka skorzystała na tej niefortunnej historii.
A czy te panie wiedzą o zamianie?
Bo w końcu Misiek to chlopak ,a tu dziewuszka niemalutka przyjedzie:razz:

Posted

monika083 napisał(a):
dziewczyny ,a mozecie spradzic ten domek Misia ??:roll:

nie rozumiem czemu zostal wydany..

Nie wiem czy się da sprawdzić, czy schronisko udostępni dane osobowe tych ludzi... a więcej na temat napisze napewno Ola la jak wróci, pewnie pojechała po tą sunię z Rudy Śląskiej.

Posted

Wiem, że wygląda to dziwnie, ale "zbadałam" sprawę i zapewniam, że Misiowi nic złego się nie stało. Całe zamieszanie wzięło się z małego niezrozumienia.
Wyszło jak wyszło. Z domku dla Misia skorzysta inna bida. Ola_la rozmawiała z państwem i zupełnie świadomie biorą do siebie suczynę :).
Czyli wszystko jest ok.

P.S. Nowego domku Misia nie da się skontrolować - ochrona danych osobowych...

Posted

maciaszek napisał(a):
Wiem, że wygląda to dziwnie, ale "zbadałam" sprawę i zapewniam, że Misiowi nic złego się nie stało. Całe zamieszanie wzięło się z małego niezrozumienia.
Wyszło jak wyszło. Z domku dla Misia skorzysta inna bida. Ola_la rozmawiała z państwem i zupełnie świadomie biorą do siebie suczynę :).
Czyli wszystko jest ok.

P.S. Nowego domku Misia nie da się skontrolować - ochrona danych osobowych...

Właśnie, skorzysta inna bida :loveu::loveu::loveu: nie ma tego złego co by nie wyszło na dobre :p

Posted

bico napisał(a):
"
pozostaje tylko:flaming::grab:
a ostatnie wydarzenia w schronie w Katowicach i Rudzie, nauczyły mnie, że nie warto aż tyle energii w pomoc wkładać:cool1:

Bico nie mów tak, proszę:-( Nie Ty, która tyle dobrego robi, możesz być i jesteś wzorem dla wielu nowych:loveu: Czasami tak bywa, trzeba wyciągnąć z tego wnioski i ulepszyć coś. Może jak już jest domek i czeka to tzreba brać psiaka na kilkudniowy tymczas , przygotować go....
W Katowicach teraz powinno być tylko coraz lepiej, jak tylko będzie można odwiedzać psiaki i pracować z nimi w schronisku. Tak ma być , prawda?

Posted

[quote=bico;12244801 Ola dziś z powodu zaskoczenia takim obrotem sprawy rozwaliła samochód dziadka:-(

O nie :bigcry: Biedna Ola :( :( dobrze, że nic jej nie jest!

Posted

mam prosbe, juz raz prosilam o szczecinski domek, ale nie wiem jak sie to skonczylo...- bo jesli Misio w domu, Goja tez skorzystala a zostal jeszcze domek we Wrocławiu - to moze chociaz Albusia (z mojego podpisu) by tam zaproponowac - ta bida 3 rok juz w schronie wroclawskim....

Posted

ihabe napisał(a):
Bico nie mów tak, proszę:-( Nie Ty, która tyle dobrego robi, możesz być i jesteś wzorem dla wielu nowych:loveu: Czasami tak bywa, trzeba wyciągnąć z tego wnioski i ulepszyć coś. Może jak już jest domek i czeka to tzreba brać psiaka na kilkudniowy tymczas , przygotować go....
W Katowicach teraz powinno być tylko coraz lepiej, jak tylko będzie można odwiedzać psiaki i pracować z nimi w schronisku. Tak ma być , prawda?

Dołączam się do tych słów :(

Posted

__Lara napisał(a):
O nie :bigcry: Biedna Ola :( :( dobrze, że nic jej nie jest!

Bosze,i jeszcze to:placz:
Mam nadzieje że Oleńce nic się złego nie stało.:(

Posted

Paola06 napisał(a):
Bosze,i jeszcze to:placz:
Mam nadzieje że Oleńce nic się złego nie stało.:(

tez mam nadzieje ,ze Ola cala i ..dziadek zawalu coby nie dostal

kurcze ,martwie sie tym Miskiem ,tak troche bezsensu to wyszlo ,bo jeszcze gsyby bylo wiadomno ,ze dom super a tu nic .

Posted

Szok kompletny - takiego zakończenia Misiowej historii się nie spodziewałam :crazyeye: Nie wiem, jak się do tego odnieść, ale chyba pozostaje mieć nadzieję, że Misiulek trafił w dobre ręce.
Mimo wszystko, gratuluję Cioteczkom najbardziej zaangażowanym w Miśkową sprawę - finał odbył się poza Wami, ale przecież odniosłyście sukces, super domek został znaleziony dla naszego Misia-Ciapusia i nie zmarnowany, bo, jak czytam, skorzystała z niego inna Bida :evil_lol:
Ciotki, you're the best :thumbs::Rose:
Misiu, szczęścia w nowym domku!

Posted

Ola brawo!!! Zuch dziewczyna:loveu::loveu::loveu:
Czy szkoda jest duża? ( mam na myśli auto dziadka?) i czy dziadek ma ubezpieczenie? Bo jak nie to musimy Ci pomóc:loveu: Nie możesz zostac sama, w końcu byłaś na służbie:loveu::loveu:
Lacky jest cudny:loveu: Texas tez byłby szczęśliwy:-(

Posted

No coż pozostaje wierzyć w to ,że Misio jest teraz szczęśliwy w nowym domu.
Może kiedyś jak ruszy wolontariat dadzą nam adres misiowy zobaczymy co u niego?
Będę o tym pamiętać .Obiecuje.
Bicuniu kochana nie martw sięęęęęęęęęęęęęę!!!!!!!!
bo ja też się zaraz rozklejam....wiesz z reszta.

No więc teraz tak... na miejsce Misia miałam przywieść Goje z rudzkiego schroniska...ale na miejscu okazało się ,że nie jest to zbyt dobry pomysł .

W końcu padło na Luckiego - w końcu szczęściarz;)
Był grzeczny w samochodzie no troche nim wstrząsneło- była niewielka stluczka :(
dizekuje kochane za troske :crazyeye::loveu:
to wszystko z roztargnienia eh......ledwo dziś funkcjonuje.Dziadek dostał sraczki z nerwow..:roll::roll:

a więc Lucky naprawde wspaniały dom.Dwie cudowne właścicielki pełne cierpliwości i miłości.
Zrobil oczywiście wejście smoka i obsikal sciane na przywitanie.
Nowe włąścicielki za nim szaleją....a on.....za piłką .
W schronisku mial swoją piłeczkę a teraz ma nie jedną;)
Niedługo idzie na szkolenie z młodszą Pania.
Dogadal sie z kotkiem i sunia babuszka.

wiem ,że miały tu być zdjęcia Misia:( ale na pocieszenie wkleje zdjecia Luckiego w nowym domu....szczesliwy nieborak.

Posted

Slomka22 napisał(a):
mam prosbe, juz raz prosilam o szczecinski domek, ale nie wiem jak sie to skonczylo...- bo jesli Misio w domu, Goja tez skorzystala a zostal jeszcze domek we Wrocławiu - to moze chociaz Albusia (z mojego podpisu) by tam zaproponowac - ta bida 3 rok juz w schronie wroclawskim....

postaram sie jutro z nimi skontaktowac i spytac o maila to wysle im jego zdjecia;)
tylko tam sa dzieci .Nie wiesz jaki on jest do nich???;)

Posted

ihabe napisał(a):
Ola brawo!!! Zuch dziewczyna:loveu::loveu::loveu:
Czy szkoda jest duża? ( mam na myśli auto dziadka?) i czy dziadek ma ubezpieczenie? Bo jak nie to musimy Ci pomóc:loveu: Nie możesz zostac sama, w końcu byłaś na służbie:loveu::loveu:
Lacky jest cudny:loveu: Texas tez byłby szczęśliwy:-(

ihabe kochana no więc: połoooomany zderzak.Ma ubezpiecznie ma ma.:-DTylko nerwy ma słabe hehehe;)
sraczki dostal ale to już pisałąm:-(

ciesze sie ,że Laki szczęśliwy.A Texasik chyba mniejszy od niego???
Obiecuje mu cafeanimala zrobić bo w końcu z tego sie znalazł domek dla Misia....
A Texas jest przepiękny.....