Jump to content
Dogomania

Szczeniorki mają DS :)) Ich mama Diana - też :)) Ogromne dzięki wszystkim za pomoc! :*

Recommended Posts

Posted

Ja dziś cały dzień za kółkiem, a tu takie wieści! 😄 Ale fajnie! Czyli za chwilę wszystkie szczeniaczki mogą mieć domy. Wielkie dzięki wszystkim tak bardzo pomagającym i zaangażowanym 😘

Posted
Dnia 10.11.2021 o 17:48, Alaskan malamutte napisał:

Elu, ja jednak proszę o sprawdzenie domku. 

Jestem umówiona jutro około godz. 12-tej  🙂 Państwo tam jeszcze nie mieszkają, są w trakcie przeprowadzki, dlatego poprosiłam, żeby mieli przy sobie umowę o wynajem tego mieszkania. Lepiej sprawdzić czy aby na pewno mają w umowie zagwarantowane prawo do trzymania w mieszkaniu pieska.

Posted
Dnia 10.11.2021 o 23:03, Poker napisał:

A da Aurze coś z zapachem jej i Dianki?

Pani Marzenka daje kocyki, na ktorych leżą szczeniaczki i mama. Niestety, dwa zostały rozszarpane, trzeba bylo dokupić..Zanim Drops i Ada pojedą do domku te nowe zdażą wchłonąć zapach.

Posted
Dnia 11.11.2021 o 09:06, Alaskan malamutte napisał:

Pan Paweł odwolal wizytę i zrezygnował z adopcji. 

Czekamy dalej na super domek dla Dropsa.

Czyli to ten z Krakowa? 

Posted

Czekamy dalej na super domek dla Dropsa.

Ojej. 😞 Może to i lepiej, że teraz... 

A co z domkiem we Wrocławiu?

Posted

Okazało się, że państwo nie mieszkają jeszcze pod adresem, który podali Asi. Są w trakcie przeprowadzki. Czułam, że coś się święci od momentu, gdy poprosiłam pana, żeby w takim razie miał przy sobie umowę najmu tego mieszkania. Przez moment była cisza, po czym powiedział, że będzie ją miał przy sobie. Dzisiaj rano o 8:30 przysłał SMS-a, że odwołuje spotkanie, że wstrzymują się z adopcją.

Posted

Dobrze, że bohater zamieszania nie wie co się wokół niego dzieje.

Oby domek z Wrocławia wypalił. Szkoda, że nie wcześniej, bo mógłby pojechać dziś z Aurą.

Posted

Aura i Oreo już u nas! Pierwsze pół godziny spędziliśmy w ogródku. Aurunia jest przesłodka, tuli się i zaprasza do zabawy. Była bardzo głodna, na wejściu zjadła od razu wałówkę, którą dostała od Pani Marzenki. Lecę do małej, potem dodam zdjęcia.

• Like 2
Posted
Dnia 11.11.2021 o 16:18, Tyśka) napisał:

Mam nadzieję, że domek we Wrocławiu wypali dla Dropsa i niedługo dołączy do farciarzy. 🙂

Domek we Wrocławiu będzie sie starał o adopcje Ady i Dropsika. Na razie nie odesłali ankiety, ale jesteśmy w kontakcie.