Alaskan malamutte Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 No miniaturowy rottek jak nic!! Śliczny!! 1 Quote
elik Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Po prostu super psiak :) Ogonek najbardziej zakręcony z ogonków, które znam :) 1 Quote
Ellig Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 12 minut temu, Alaskan malamutte napisał: No miniaturowy rottek jak nic!! Śliczny!! Tak trudno określić jest jego wielkość, niby 6,9 kg a na zdjeciach wydaje sie wiekszy. Przed chwilą, elik napisał: Po prostu super psiak :) Ogonek najbardziej zakręcony z ogonków, które znam :) Macha ogonkiem caly czas. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Moja przyjaciółka, nota bene też Ewa, adoptowała z zamojskiego schroniska taka sunię :-))Klon Lolka :-)) 3 Quote
Ellig Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 6 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Moja przyjaciółka, nota bene też Ewa, adoptowała z zamojskiego schroniska taka sunię :-))Klon Lolka :-)) Też taka malutka :) Quote
Alaskan malamutte Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 5 minut temu, Ellig napisał: Też taka malutka :) Tak, niecałe 6 kg. Dunia :-)) 1 Quote
beataczl Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Przepiękne zdjęcia do ogłoszeń a jeszcze do dt nie dojechał 👍solidnie Lolus zabezpieczony na spacerku i ładne dostał szeleczki. Wygląda na posłusznego psiaka mimo całej żywotności. Quote
elik Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Loluś jest zjawiskowy. Będziecie wybierały w dom,kach, jak w ulęgałkach, czego Wam serdecznie życzę :) Quote
Ewa Marta Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 To wszystko prawda - Lolek, to śliczny, przemiły i radosny psiak. Mimo ufności jaką od razu okazuje kiedy schylam się do niego od razu się kładzie ulegle i pokazuje brzuszek. Do tego uśmiecha się prosząco. Kąpiel była dla niego przeżyciem. Bardzo piszczał i chciał uciekć, ale udało mi się utrzymać go w wannie. Pozwolił też obciąć sobie pazurki, choć z oporami. Usiłuje nawiązać relacje z Figą, już do siebie merdają ogonkami i obwąchuja się. Wyciąga zabawki z koszyka i stara się nimi bawić. Kilka minut temu w końcu zasnął. Nie zna posłanek, śpi na podłodze. Winda go przeraża, ale schody juz nie. Szybko załapuje o co chodzi. Na spacerze usiłował przegryźć smycz jak zobaczył fajną sunię. Wystarczyło stanowczo powiedzieć nie i odpuścił. Chodzi za mną jak cień, zagląda w oczy i merda ogonkiem. Nie stracił zaufania nawet po kapieli i obcinaniu pazurków, usiłuje mnie nawet calować. Myślę, że macie rację - bardzo szybko znajdziemy mu dom. Na początku tygodnia pojadę z nim na badania krwi i umówię kastrację. A szelki Loluś dostał w prezenie od Ellig:) Kosztowały 45 zł. Są mocne i bardzo dobrze dopasowwane do Lolka. Bardzo dziękujemy za prezent:) Quote
Ewa Marta Posted April 11, 2021 Author Posted April 11, 2021 3 minuty temu, Nesiowata napisał: No, niestety - lajków znów nie mam. Ale jesteś i to największy lajk:( Quote
Gabi79 Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 3 godziny temu, Ellig napisał: Ale mega słodziak, padłam z zachwytu. Zjadł, napił się, pozwiedzał i zaznaczył teren. REWELACYJNY maluch Quote
agat21 Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Wspaniały psiaczek :)) Ale Wy jesteście po prostu NIESAMOWITE! :DDD Quote
Nadziejka Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Cudny przecudny krusztyneczek niezwykly calujemy tuliskamy choc z dalekosci Quote
Recommended Posts