Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
12 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

No miniaturowy rottek jak nic!! Śliczny!!

Tak trudno określić jest jego wielkość, niby 6,9 kg a na zdjeciach wydaje sie wiekszy.

Przed chwilą, elik napisał:

Po prostu super psiak  :) Ogonek najbardziej zakręcony z ogonków, które znam  :)

Macha ogonkiem caly czas.

• Like 1
Posted
6 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Moja przyjaciółka, nota bene też Ewa, adoptowała z zamojskiego schroniska taka sunię :-))Klon Lolka :-))

Resized_20200207_153912.jpeg

Też taka malutka :)

Posted

Przepiękne zdjęcia do ogłoszeń a jeszcze do dt nie dojechał 👍solidnie Lolus zabezpieczony na spacerku i ładne dostał szeleczki. Wygląda na posłusznego psiaka mimo całej żywotności.

Posted

To wszystko prawda - Lolek, to śliczny, przemiły i radosny psiak. Mimo ufności jaką od razu okazuje kiedy schylam się do niego od razu się kładzie ulegle i pokazuje brzuszek. Do tego uśmiecha się prosząco. 

Kąpiel była dla niego przeżyciem. Bardzo piszczał i chciał uciekć, ale udało mi się utrzymać go w wannie. Pozwolił też obciąć sobie pazurki, choć z oporami.

Usiłuje nawiązać relacje z Figą, już do siebie merdają ogonkami i obwąchuja się.

Wyciąga zabawki z koszyka i stara się nimi bawić. Kilka minut temu w końcu zasnął. Nie zna posłanek, śpi na podłodze. Winda go przeraża, ale schody juz nie. Szybko załapuje o co chodzi. Na spacerze usiłował przegryźć smycz jak zobaczył fajną sunię. Wystarczyło stanowczo powiedzieć nie i odpuścił. 

Chodzi za mną jak cień, zagląda w oczy i merda ogonkiem. Nie stracił zaufania nawet po kapieli i obcinaniu pazurków, usiłuje mnie nawet calować.

Myślę, że macie rację - bardzo szybko znajdziemy mu dom. Na początku tygodnia pojadę z nim na badania krwi i umówię kastrację.

A szelki Loluś dostał w prezenie od Ellig:) Kosztowały 45 zł. Są mocne i bardzo dobrze dopasowwane do Lolka. Bardzo dziękujemy za prezent:)