Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
32 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Eluniu, martwię się...Niech te choróbska już zaczną omijać Runo....

Asiu, rozumiem Cię doskonale, bądź dobrej myśli , wierzę w to ,ze będzie dobrze.🤗

Posted
6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Eluniu, martwię się...Niech te choróbska już zaczną omijać Runo....

Sporo go czeka w najbliższym czasie - resekcja zębów, wycięcie guzka...oby tylko tyle! Dość już wycierpiał...

Posted
21 godzin temu, mari23 napisał:

Sporo go czeka w najbliższym czasie - resekcja zębów, wycięcie giuzka...oby tylko tyle! Dość już wycierpiał...

Tak bardzo mi żal tego misia....Marzę o wyjątkowym domku dla niego. I taki będzie! Uśmiechnięty domek - Gify i obrazki na GifyAgusi.pl

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Tak bardzo mi żal tego misia....Marzę o wyjątkowym domku dla niego. I taki będzie! Uśmiechnięty domek - Gify i obrazki na GifyAgusi.pl

Mnie też się marzy super dom dla Runo

Posted
Dnia 15.05.2021 o 18:53, Alaskan malamutte napisał:

Dnia 15.05.2021 o 20:38, Gabi79 napisał:

Mnie też się marzy super dom dla Runo

My tu wszystkie takie marzycielki ;)

Posted
2 minuty temu, konfirm31 napisał:

Biedulek :(((. Ból jednego zęba potrafi obrzydzić życie, a co dopiero tylu....Nie ma się co dziwić, że wyglądał smutno. Teraz będzie coraz lepiej :)) 

Krysiu...to nie koniec.....Runo ma rozszczep podniebienia nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0310

Ta informacja mnie zszokowała....nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0310 Wetka mówi, że albo się taki urodził, albo...był "jakiś" wypadek...nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0310

Wolę ta pierwszą wersję...mimo wszystko....

Runo nauczył się z tym żyć, jedzenie nie wpada mu do nosogardzieli....nie zachłystuje się, nie poddusza...

Posted
11 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Krysiu...to nie koniec.....Runo ma rozszczep podniebienia nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0310

Ta informacja mnie zszokowała....nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0310 Wetka mówi, że albo się taki urodził, albo...był "jakiś" wypadek...nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0310

Wolę ta pierwszą wersję...mimo wszystko....

Runo nauczył się z tym żyć, jedzenie nie wpada mu do nosogardzieli....nie zachłystuje się, nie poddusza...

Też mam nadzieję, że to to pierwsze.... :(