Anula Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 To czekamy spokojnie na wiadomości,ciekawe jak Lumi przyjęła nowe otoczenie.A Ania? Quote
WiosnaA Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Sunia świetna,zestresowana,ale łapie wszystko w mig. Tylko ten mój wariatuńcio jest psem z kosmosu:(....w klatce noc musi niestety:( Mam cudne zdjęcia i filmy,ale trochę później wrzucę 5 Quote
KrystynaS Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Och Wiosno ... Wielkie, ogromne podziękowania dla Murki za dotychczasową opiekę nad Lumi i za dzisiejszy transport do Wiosny 1 Quote
WiosnaA Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Murka jeszcze pewnie nie dojechała:(..ciężki dzień dziś ma:( Ale nie wiem...chcecie mało zdjęć ,czy dużo? Quote
CZETKA Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 2 minutes ago, WiosnaA said: Murka jeszcze pewnie nie dojechała:(..ciężki dzień dziś ma:( Ale nie wiem...chcecie mało zdjęć ,czy dużo? Duuuuzo!!! 1 Quote
WiosnaA Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 To na życzenie Mamy Chrzestnej będzie duuużo:) 8 2 Quote
CZETKA Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 4 minutes ago, WiosnaA said: To na życzenie Mamy Chrzestnej będzie duuużo:) Ale Cudo:))) Wiosno dziekuje!!! Za wszystko!!! Quote
WiosnaA Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 jeszcze z domku jak weszła...zestresowana biedna:(....posłanka na podłodze miała do wyboru,ale pieski oczywiście wolą kanapę:) zdjęć na dziś koniec,będą jeszcze filmy później 7 1 Quote
CZETKA Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 4 minutes ago, WiosnaA said: jeszcze z domku jak weszła...zestresowana biedna:(....posłanka na podłodze miała do wyboru,ale pieski oczywiście wolą kanapę:) Bidusia kochana, stresujacy dzien miala, ale w takich warunkach migiem minie! Quote
KrystynaS Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Lumi na kanapie widok bezcenny, nasza ty Biała Damo czy myślałaś kiedykolwiek że tak będzie. Jaka ona jest piękna. 1 Quote
Tola Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Piękne zdjęcia, podglądam z telefonu i zachwycam się wszystkim przez łzy:). Lumi uśmiechnięta? Może to stres.... bo był na pewno ogromny, ale sunia świetnie sobie radzi. Pozdrawiam wszystkich i dobrej nocy życzę, a Kasi szczęśliwego powrotu. 1 Quote
Tola Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 36 minut temu, KrystynaS napisał: Och Wiosno ... Wielkie, ogromne podziękowania dla Murki za dotychczasową opiekę nad Lumi i za dzisiejszy transport do Wiosny Też przyłączam się to podziękowań, bo Murka pierwsza pokazała suni, że człowiek może być dobry, przetarła Lumi szlak do innego świata. Quote
KrystynaS Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Murko jak dojedziesz daj znać, ze jesteś już w domu. Bardzo długą drogę dziś pokonałaś, będziemy spokojne gdy się odezwiesz. Quote
CZETKA Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 11 minutes ago, Tola said: Też przyłączam się to podziękowań, bo Murka pierwsza pokazała suni, że człowiek może być dobry, przetarła Lumi szlak do innego świata. Ja tez! Dziekuje! Bardzo, bardzo!!! Quote
Zagrodowy pies polski Posted June 1, 2021 Author Posted June 1, 2021 Murka dotarła bezpiecznie do domu. Okazało się że towarzyszyła i wspierała ją córka. Wspaniała dziewczynka. Obie już dojechały i odpoczywają. Śpijcie dobrze :) 1 Quote
WiosnaA Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Murce należą się ogromne podziękowania!,.."czarną" robotę zrobiła, mnie wystarczy tylko trochę pokierować sunią. Zagrodowy spać nie będzie mogła :) i muszę pokazać warunki,gdzie Lumi w ciągu dnia będzie przebywać. Pod wieczór spacerowaliśmy sobie wzdłuż działki ,pewnie ze 1,5km zrobiliśmy i na koniec chyba źle nie było...Lumi bardzo się słucha. 7 2 Quote
WiosnaA Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 Z tym psem aż chce się coś robić...Murka mówiła,że Lumi umie jeździć samochodem więc jak ogarniemy dobre szeleczki i chodzenie na wsi,to wyruszymy później do miasta.Ją trzeba szybko do domu wysłać,niechby się pocieszyła po tylu latach własnym człowiekiem.Sunia bardzo łagodna. 5 1 Quote
CZETKA Posted June 1, 2021 Posted June 1, 2021 5 minutes ago, WiosnaA said: Z tym psem aż chce się coś robić...Murka mówiła,że umie jeździć samochodem więc jak ogarniemy dobre szeleczki i chodzenie na wsi,to wyruszymy później do miasta.Ją trzeba szybko do domu wysłać,niechby się pocieszyła po tylu latach własnym człowiekiem.Sunia bardzo łagodna. Ogladam i ogladam, i napatrzec sie nie moge. Takie kochane suczydlo❤️ Quote
Zagrodowy pies polski Posted June 1, 2021 Author Posted June 1, 2021 Aniu, robisz cuda z sunią już teraz , przy pierwszym spotkaniu. Cieszę się że jesteś z Lumi. Wyjechałam i internet wariuje, Nic mogę zrobić:( wysyłam info z telefonu. Quote
Nesiowata Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 6 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał: Aniu, robisz cuda Właśnie to miałam napisać! Quote
Recommended Posts