Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia świetna,zestresowana,ale łapie wszystko w mig.

Tylko ten mój wariatuńcio jest psem z kosmosu:(....w klatce noc musi niestety:(

Mam cudne zdjęcia i filmy,ale trochę później wrzucę

• Like 5
Posted
2 minutes ago, WiosnaA said:

Murka jeszcze pewnie nie dojechała:(..ciężki dzień dziś ma:(

Ale nie wiem...chcecie mało zdjęć ,czy dużo?

Duuuuzo!!!

• Like 1
Posted
4 minutes ago, WiosnaA said:

To na życzenie Mamy Chrzestnej  będzie duuużo:)

Ale Cudo:)))

Wiosno dziekuje!!! Za wszystko!!! 

Posted

IMG_6301.jpg

jeszcze z domku jak weszła...zestresowana biedna:(....posłanka na podłodze miała do wyboru,ale pieski oczywiście wolą kanapę:)

IMG-6231.jpg

zdjęć na dziś koniec,będą jeszcze filmy później

• Like 7
  • Upvote 1
Posted
4 minutes ago, WiosnaA said:

jeszcze z domku jak weszła...zestresowana biedna:(....posłanka na podłodze miała do wyboru,ale pieski oczywiście wolą kanapę:)

Bidusia kochana, stresujacy dzien miala, ale w takich warunkach migiem minie!

Posted

Piękne zdjęcia, podglądam z telefonu i zachwycam się wszystkim przez łzy:). Lumi uśmiechnięta? Może to stres.... bo był  na pewno ogromny, ale sunia świetnie sobie radzi. Pozdrawiam wszystkich i dobrej nocy życzę, a  Kasi szczęśliwego powrotu. 

• Like 1
Posted
36 minut temu, KrystynaS napisał:

Och Wiosno ... 

Wielkie, ogromne podziękowania dla Murki za dotychczasową opiekę nad Lumi i za dzisiejszy transport do Wiosny

Też przyłączam się to podziękowań, bo Murka pierwsza pokazała suni, że człowiek może być dobry, przetarła Lumi  szlak do innego świata. 

Posted
11 minutes ago, Tola said:

Też przyłączam się to podziękowań, bo Murka pierwsza pokazała suni, że człowiek może być dobry, przetarła Lumi  szlak do innego świata. 

Ja tez! Dziekuje! Bardzo, bardzo!!!

Posted

Murce należą się ogromne podziękowania!,.."czarną" robotę zrobiła, mnie wystarczy tylko trochę pokierować sunią.

Zagrodowy spać nie będzie mogła :) i muszę pokazać warunki,gdzie Lumi w ciągu dnia będzie przebywać.

Pod wieczór spacerowaliśmy sobie wzdłuż działki ,pewnie ze 1,5km zrobiliśmy i na koniec chyba źle nie było...Lumi bardzo się słucha.

• Like 7
  • Upvote 2
Posted

Z tym psem aż chce się coś robić...Murka mówiła,że Lumi umie jeździć samochodem więc jak ogarniemy dobre szeleczki i chodzenie na wsi,to wyruszymy później do miasta.Ją trzeba szybko do domu wysłać,niechby się pocieszyła po tylu latach własnym człowiekiem.Sunia bardzo łagodna.

• Like 5
  • Upvote 1
Posted
5 minutes ago, WiosnaA said:

Z tym psem aż chce się coś robić...Murka mówiła,że umie jeździć samochodem więc jak ogarniemy dobre szeleczki i chodzenie na wsi,to wyruszymy później do miasta.Ją trzeba szybko do domu wysłać,niechby się pocieszyła po tylu latach własnym człowiekiem.Sunia bardzo łagodna.

Ogladam i ogladam, i napatrzec sie nie moge. Takie kochane suczydlo❤️