Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia zrobi niebawem zdjęcia Bonuskowi. Po kolei każdy psiaczek ma sesję, ale w tej chwili tak dużo staruszków jest w słabym stanie, że brakuje czasu na zrobienie wszystkim naraz zdjęć.

Posted
Dnia 4.11.2022 o 11:29, Ewa Marta napisał:

Kasia zrobi niebawem zdjęcia Bonuskowi. Po kolei każdy psiaczek ma sesję, ale w tej chwili tak dużo staruszków jest w słabym stanie, że brakuje czasu na zrobienie wszystkim naraz zdjęć.

Niestety jesień nie jest dla staruszków zbyt łaskawa....

Posted

Doszły dzisiaj trzy wpłaty dla Bonuska. Bardzo serdecznie dziękujemy:
Kate1 za wpłatę stałej 40 zł🙂
Alaskan za wpłatę 50 zł stałej🙂
Nesiowatej za wpłatę 10 zł stałej 🙂

Ciocia Nesiowata w tym miesiącu poszalała i wsparła aż 5 naszych psiaków ❤️ Bardzo, bardzo dziękujemy. Idę zapisywać kolejne wpłaty 🙂

Posted

Nasz Bonusio niegrzeczniusio 😉

W większości jest grzeczny, no zdarzyły sie dwie nowe dziury w męskiej łydce i raz ciągnął ogonek starszego kolegi pod bramką żeby go zjeść... ale do niczego nie doszło, a poza tym sama słodycz. Zdrowko doskonale dopisuje. 😊

IMG_20221117_083221.jpg

IMG_20221117_083601.jpg

IMG_20221117_083800.jpg

IMG_20221117_083716.jpg

• Like 5
  • Upvote 1
Posted

A jak on z Frankiem nie lubi chłodu i deszczu. Jak większość tych biedakow co lata spędziły na dworze, kiedy jest zimno, wietrznie czy mokro wychodzą niechętnie i siusiają na wyścigi i juz są spowrotem. 

• Like 2
  • Upvote 1
Posted

Bonus nawet nie wie jakie ma szczęście, że trafił mu się taki wyrozumiały dom na starość. Rozczulają mnie te zdjęcia w pościeli. Niedawno siedział na betonie, a teraz proszę jaki ma wygody♥️

Posted
Dnia 17.11.2022 o 10:24, Ewa Marta napisał:

Bonus nawet nie wie jakie ma szczęście, że trafił mu się taki wyrozumiały dom na starość. Rozczulają mnie te zdjęcia w pościeli. Niedawno siedział na betonie, a teraz proszę jaki ma wygody♥️

oj to prawda, ten łobuz kochany nawet nie wie, ile miał w życiu szczęścia a jego zdjęcia rozczulają do łez.... tylko teraz to inne łzy, niż te z czasów schroniska...

Posted

Zrobiłam też zbiórkę dla zamojskich staruszków, wystawiłam na dłuższy okres, będziemy cierpliwie zbierać, a uzyskane pieniądze podzielimy równo na wszystkie psy.

Jeśli trzeba będzie zrobić zbiórkę oddzielnie dla Łatusia, to usunę go z tej zbiorowej zbiórki.

Proszę o rozsyłanie linku znajomym, udostępnianie, bo to szansa na dodatkowe pieniądze.

https://www.ratujemyzwierzaki.pl/en/zamojskiestaruszki

Czy Bonus ma jakieś dodatkowe schorzenia, proszę o info.

Może ktoś inny tytuł podsunie?

Posted
Dnia 20.11.2022 o 20:01, Tola napisał:

Zrobiłam też zbiórkę dla zamojskich staruszków, wystawiłam na dłuższy okres, będziemy cierpliwie zbierać, a uzyskane pieniądze podzielimy równo na wszystkie psy.

Jeśli trzeba będzie zrobić zbiórkę oddzielnie dla Łatusia, to usunę go z tej zbiorowej zbiórki.

Proszę o rozsyłanie linku znajomym, udostępnianie, bo to szansa na dodatkowe pieniądze.

https://www.ratujemyzwierzaki.pl/en/zamojskiestaruszki

Czy Bonus ma jakieś dodatkowe schorzenia, proszę o info.

Może ktoś inny tytuł podsunie?

Tolu, Bonusem poza ślepotą czuje się świetnie. 

Bardzo dziękujemy, że dołączyłaś do tej zbiórki Bonusa ♥️