Jump to content
Dogomania

Psiaczek, który już na nic nie czeka. Nie patrzy już nawet przez kraty na człowieka, który podchodzi do boksu. Nie patrzy mu w oczy. PONGO już w hotelu. Zapraszam do dropiatego biedaka - Ponguś zamieszkał we Wrocławiu!! ♡♡♡.

Recommended Posts

Posted

Dnia 25.03.2021 o 11:49, KrystynaS napisał:

On ma krótkie łapy i chyba atletyczną budowę ciała dlatego wydaje mi się, że jest grubaskiem. Najważniejsze żeby był zdrowy, sprawny i szczęśliwy. Wielokropek nasz.

No własnie - popieram! Atleta - wielokropek nasz cudny jest :)

Posted
Dnia 25.03.2021 o 11:49, KrystynaS napisał:

On ma krótkie łapy i chyba atletyczną budowę ciała dlatego wydaje mi się, że jest grubaskiem. Najważniejsze żeby był zdrowy, sprawny i szczęśliwy. Wielokropek nasz.

Super   :)

Posted
Dnia 25.03.2021 o 10:34, agat21 napisał:

Krysiu, on ma taką masywną budowę jak Piegusek. On nawet jak będzie miał niedowagę będzie wyglądał na grubaska. Może z kilo jeszcze zrzuci, ale więcej chyba już nie trzeba :)

Pozwól że się z Tobą nie zgodzę Agatko :) - jak zobaczyłam ostatnie zdjęcia Pongusia to nie mogłam go poznać, zastanawiałam się gdzie się podziała ta kula łaciata :D. A to odchudzona wersja Pongusia. I wg mnie wygląda bardzo fajnie.

• Like 1
Posted
23 godziny temu, Onaa napisał:

Pozwól że się z Tobą nie zgodzę Agatko :) - jak zobaczyłam ostatnie zdjęcia Pongusia to nie mogłam go poznać, zastanawiałam się gdzie się podziała ta kula łaciata :D. A to odchudzona wersja Pongusia. I wg mnie wygląda bardzo fajnie.

Pozwalam :))

Bardzo dziękuję za wpłatę 60 zł dla Pongusia z bazarku Nadziejki

obraz.png.c609e36e5be4e2bcc2e4e1e315fdff5f.png

Posted

Porada dietetyka. Rozgrzewające napoje czyli herbata z wkładką

53 minuty temu, agat21 napisał:

Pozwalam :))

Bardzo dziękuję za wpłatę 60 zł dla Pongusia z bazarku Nadziejki

obraz.png.c609e36e5be4e2bcc2e4e1e315fdff5f.png

Prosze o potwierdzenie na kramiku zakonczonym
a herbaciano kawunkowy zaprasza zaprasza caluni czas
Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Agatko, wrzuć link do ogłoszenia Pongo. Podmienię ogłoszenia Szamana na Pongo na Wrocław, Kraków. Na Warszawę Ellig już podmieniła. Patmol zrobi na Legnicę, tylko tekst potrzebny.

Bardzo bardzo Wam dziękuję :) To ogromniasta pomoc! :D

olx Pongo

Posted

Ponguś jeszcze bierze do piątku antybiotyk, ale zaczerwienienie przy brodawczaku znacznie się zmniejszyło i zrobił się bardziej płaski. W piątek anecik podjedzie do weta, żeby ocenił sytuację i wyznaczył termin zabiegu usunięcia brodawczaka. 

Posted
17 godzin temu, agat21 napisał:

Ponguś jeszcze bierze do piątku antybiotyk, ale zaczerwienienie przy brodawczaku znacznie się zmniejszyło i zrobił się bardziej płaski. W piątek anecik podjedzie do weta, żeby ocenił sytuację i wyznaczył termin zabiegu usunięcia brodawczaka. 

Skąd wiadomo że to brodawczak?

Posted
2 godziny temu, Aska7 napisał:

Ta zamojska sunia to negatyw Pongusia : ) Prawie : )

IMGP2775.JPG

1 godzinę temu, Aska7 napisał:

Też taka korpulentna, o nienachalnej urodzie : )

Tylko łapy cuśkolwiek dłuższe, a więc i podwozie wyższe ;)