Poker Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 po 20 zł przez 5 miesięcy. Wpłacę jednorazowo, bo potem zapomnę. 1 Quote
mari23 Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 37 minut temu, maarit napisał: Czy to on? Jeśli nie to usunę, żeby się nie mieszać... Chyba to on, nawet kącik ten sam. Na zamojskim wątku znalazłam takie, gdzie widać go z lewej strony - ten biedak też koło Rudego, który jakby go ochraniał przed tym dużym po prawej... Quote
maarit Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 To ze stycznia 2020 z FB. Tylko ten na zdjęciu jakby miał mniej białego na szyi. Quote
Onaa Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Zaglądam do biedaczka, oby mu się udało. Czy ma szansę wyjechać tym transportem ? Mogę zadeklarować stałą ale tylko na rok 20zł/miesięcznie. 1 Quote
Onaa Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 5 godzin temu, Gabi79 napisał: Kto deklarował pomoc finansową? Ja niestety w tej chwili nie dam rady. Jak będę mieć fanty zrobię bazarek. Gdybyś potrzebowała jakiś fantów Gabrysiu to znajdę kilka, mogę Ci przesłać albo zrobić zdjęcia. Jak coś to daj proszę znać. Quote
Gabi79 Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 6 godzin temu, Onaa napisał: Gdybyś potrzebowała jakiś fantów Gabrysiu to znajdę kilka, mogę Ci przesłać albo zrobić zdjęcia. Jak coś to daj proszę znać. Reniu, chętnie zrobię bazarek. Byłoby super, gdybyś zrobiła zdjęcia. A może zrobimy tak, że poprowadzę bazarek, a wysyłka będzie od Ciebie? Chyba, że nie masz czasu na wysyłki. U mnie, jeśli chodzi o wysyłanie to żaden problem, bo pocztę i kiosk mam bliziutko, gorzej ze zrobieniem zdjęć i opisów. 1 Quote
jankamałpa Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 10 godzin temu, Poker napisał: po 20 zł przez 5 miesięcy. Wpłacę jednorazowo, bo potem zapomnę. 7 godzin temu, Onaa napisał: Zaglądam do biedaczka, oby mu się udało. Czy ma szansę wyjechać tym transportem ? Mogę zadeklarować stałą ale tylko na rok 20zł/miesięcznie. Dziękuję na priv podam nr konta. Quote
jankamałpa Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 10 godzin temu, wiolhelm170 napisał: 20 zl Bardzo dziękuję, czy wpłata jednorazowa ? Quote
Livka Posted January 15, 2021 Author Posted January 15, 2021 Czy jest jakakolwiek szansa na miejsce u P. Elizy ? Gdzie jest ten hotelik (miejscowość) ? Musimy mieć jakieś opcje do wyboru bo czas mija ... Pozostał tydzień - dużo i mało czasu. Czy do szafirki jadą jakieś psiaki tym transportem ? Quote
Livka Posted January 15, 2021 Author Posted January 15, 2021 13 godzin temu, jankamałpa napisał: Livka założyła wątek, ale w ramach pomocy ja będę prowadzić finanse psiaczka. Kto chciałby pomóc to proszę o info. Jankamałpa bardzo, bardzo dziękuję za pomoc, jest nieoceniona ! Quote
Tyśka) Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Dzisiaj będę rozmawiać z Panem Maciejem o transporcie, zapytam o miejsce... Pan Maciej czasem zbiera psiaki inne, poza Forum. Jeśli jest plan zabrać Biszkoptka to czy już znane jest miejsce? Tola poprosiła, aby pan uwzględnił miejsce dla jednego/dwóch małych psiaków - ale nie wiem dokąd mają jechać. Może do szafirki. Quote
mari23 Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 8 minut temu, Livka napisał: Czy jest jakakolwiek szansa na miejsce u P. Elizy ? Gdzie jest ten hotelik (miejscowość) ? Musimy mieć jakieś opcje do wyboru bo czas mija ... Pozostał tydzień - dużo i mało czasu. Czy do szafirki jadą jakieś psiaki tym transportem ? Jeżeli Białasek pojedzie do Jaagi, to ja miejsce u Elizy zatrzymam dla Biszkopcika na 100% ( i jeżeli Anik pojedzie do swojego domku zamiast do hoteliku :)) Quote
Tyśka) Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 2 minuty temu, mari23 napisał: Jeżeli Białasek pojedzie do Jaagi, to ja miejsce u Elizy zatrzymam dla Biszkopcika na 100% ( i jeżeli Anik pojedzie do swojego domku zamiast do hoteliku :)) Super :) <3 Quote
Tola Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 3 godziny temu, Livka napisał: Czy jest jakakolwiek szansa na miejsce u P. Elizy ? Gdzie jest ten hotelik (miejscowość) ? Musimy mieć jakieś opcje do wyboru bo czas mija ... Pozostał tydzień - dużo i mało czasu. Czy do szafirki jadą jakieś psiaki tym transportem ? Ja jutro jadę do schroniska rezerwować psy, dobrze byłoby, gdybym mogła to wszystko jutro załatwić, bo kontakt tel. ze schroniskiem jest b. utrudniony, a ja przed wyjazdem psów 22.01. już nie dam rady podjechać... 3 godziny temu, Tyśka) napisał: Dzisiaj będę rozmawiać z Panem Maciejem o transporcie, zapytam o miejsce... Pan Maciej czasem zbiera psiaki inne, poza Forum. Jeśli jest plan zabrać Biszkoptka to czy już znane jest miejsce? Tola poprosiła, aby pan uwzględnił miejsce dla jednego/dwóch małych psiaków - ale nie wiem dokąd mają jechać. Może do szafirki. Z tego co rozmawiałam z Tyśka, to jest rezerwacja w aucie dla Rudego i Białego no i dla 2 niedużych. Teraz już pewne, ze jedzie Rudy, Biały i jutro okaże się, czy jeszcze te nieduże do szafirki, bo w hoteliku jest granica wagowa dla psa, mogą jechac tylko te nieduże. Quote
Tola Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Cieszę się, ze jest ten wątek, to wielka szansa dla pieska... Tylko czasu tak mało... Quote
b-b Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Znalezione na FB OTOZ Animals POMÓŻCIE NAM TO NAGŁOŚNIĆ! CZY BĘDZIEMY ŚWIADKAMI KOŃCA OCHRONY ZWIERZĄT W POLSCE?! Jarosław Sachajko • KUKIZ15 chce ZAKAZAĆ organizacjom możliwości odbierania zwierząt maltretowanych, głodzonych i bitych."Zwierzęta to własność prywatna" - mówi. PODPISZCIE PETYCJE! https://www.petycjeonline.com/petycja_przeciwko... Quote
Onaa Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 9 godzin temu, Gabi79 napisał: Reniu, chętnie zrobię bazarek. Byłoby super, gdybyś zrobiła zdjęcia. A może zrobimy tak, że poprowadzę bazarek, a wysyłka będzie od Ciebie? Chyba, że nie masz czasu na wysyłki. U mnie, jeśli chodzi o wysyłanie to żaden problem, bo pocztę i kiosk mam bliziutko, gorzej ze zrobieniem zdjęć i opisów. Dziękuję Ci Gabrysiu :). Ja mogę zrobić zdjęcia i opisy, tylko że wysyłka u mnie to przez Pocztę Polską, mogę też spróbować paczkomatem bo mam koło siebie ale nigdy nie robiłam tego. Quote
Gabi79 Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 1 minutę temu, Onaa napisał: Dziękuję Ci Gabrysiu :). Ja mogę zrobić zdjęcia i opisy, tylko że wysyłka u mnie to przez Pocztę Polską, mogę też spróbować paczkomatem bo mam koło siebie ale nigdy nie robiłam tego. A paczka w Ruchu wchodzi w grę? Quote
Onaa Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 8 minut temu, Gabi79 napisał: A paczka w Ruchu wchodzi w grę? Nigdy nie wysyłałam, nie mam pojęcia jak to się robi. Nie wiem czy nie trzeba drukować jakiś nalepek a nie mam drukarki. Quote
Gabi79 Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 13 minut temu, Onaa napisał: Nigdy nie wysyłałam, nie mam pojęcia jak to się robi. Nie wiem czy nie trzeba drukować jakiś nalepek a nie mam drukarki. Nie, nie trzeba. Nadaje się przez internet, ja to mogę zrobić, a potem przy wysyłce podaje się kod. Zadecyduj, czy wolisz wysłać wszystko do mnie, czy wysyłka od Ciebie. Ja się dostosuję. Quote
Livka Posted January 15, 2021 Author Posted January 15, 2021 Mamy miejsce dla Biszkopta w hoteliku u Anecik !!! Hurrra !!! Tak bardzo się cieszę !!! 15 zł z karmą na dobę. Udźwigniemy to prawda ? 2 Quote
Livka Posted January 15, 2021 Author Posted January 15, 2021 To jest miejsce pewne na 100 % 1 1 Quote
Livka Posted January 15, 2021 Author Posted January 15, 2021 Teraz tylko jeszcze kwestia transportu. Quote
Recommended Posts