Ewa Marta Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Cudownie jest widzieć takiego wyluzowanego Amberka:) Quote
KrystynaS Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 Pomyślałam sobie dziś o Amberku, ciekawe co u niego. Pewnie już zapomniał to co było i cieszy się życiem ze swoją rodziną. Pozdrowienia dla Państwa Quote
Nadziejka Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 Dnia 3.04.2021 o 22:48, agat21 napisał: To była sesja relaksacyjna, nawet ze specjalnym wałeczkiem pod głową. A teraz jeszcze akcent sportowy :D Dnia 3.04.2021 o 22:47, agat21 napisał: Dzięki za życzenia. W prezencie świątecznym i ja coś mam ;) Tadam! Quote
agat21 Posted June 2, 2021 Author Posted June 2, 2021 Właśnie przed chwilą przejeżdżałam przez osiedle, na którym mieszka Amberek i zobaczyłam go jak szedł z panią chodnikiem :D Pięknie, posłusznie przy nodze szedł, wygląda fajnie i żywotnie, tzn.krok miał taki żwawy :) Ale się ucieszyłam! Miły widok. 8 Quote
KrystynaS Posted June 2, 2021 Posted June 2, 2021 Amberek zawsze był Gość. Też bym się ucieszyła. Dobrze mu, dobrze. 1 1 Quote
agat21 Posted September 18, 2021 Author Posted September 18, 2021 Dzisiaj bardzo krótka relacja ze spotkania z Amberkiem, bo bardzo dużo się dzieje. Amberek ma się pysznie, jest już bardzo przywiązany do swoich ludzi, a oni do niego. Pan Hubert mówił, że bardzo ich pilnuje i nawet jak na krótko zostaje z kimś innym - nawet znajomym - na przykład pod sklepem, to cieszy się ogromnie jak zobaczy znowu swojego ludzia. :)) Zresztą Amberek wyglądał na bardzo zapatrzonego w pana Huberta psiaczka, chociaż przywitał się ze mną dość ładnie, to jednak oficjalnie i widać, że jestem - jak cała reszta - tylko małym dodatkiem do jego świata, który stanowi pan Hubert i jego dziewczyna. Super! :))) 6 1 Quote
elik Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Wcale nie tak krótko, a w dodatku superrrr 🙂 Quote
Tyśka) Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Świetne wiadomości :) Dziękuję, agat21 za relację :) Quote
Nesiowata Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Dzięki Agat za wieści o chłopaku. Chyba już kiedyś pisałam, że on dobrze wiedział dlaczego ucieka. I do tego znał dobrze kierunek. 1 Quote
KrystynaS Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Ale wspaniałe wieści od Amberka. Ma swój świat czyli dom i rodzinę i jest szczęśliwy ze swymi ludźmi. Czego chcieć więcej. Pięknie wygląda, sylwetka, futerko, spojrzenie. A wszyscy inni w tym i Ty agat są tylko tłem, dodatkiem do jego świata. Szczęśliwy Amber na spacerze ze swoim Panem . Piękny Quote
Tola Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 Dnia 18.09.2021 o 17:24, Nesiowata napisał: Dzięki Agat za wieści o chłopaku. Chyba już kiedyś pisałam, że on dobrze wiedział dlaczego ucieka. I do tego znał dobrze kierunek. Wspaniale widzieć Amberka tak szczęśliwego. Widać uciekając chciał wziąć los w swoje łapki. Quote
KrystynaS Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 Pierwsze Boże Narodzenie Amberka we własnym domu Quote
KrystynaS Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Spokoju w sercu i w głowie, spokoju wokół nas. Zdrowia, wzajemnej życzliwości i wiary w lepsze jutro. Wielkanoc to czas nadziei i otuchy, czas odradzania Quote
Nadziejka Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Wszelkiej cudownosci życia dobrosci Najnajlepszego z serca calego Panciom i Amberkowi Quote
KrystynaS Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Ciekawe co u Niego?, oczywiście wszystko dobrze Quote
agat21 Posted October 7, 2022 Author Posted October 7, 2022 Nie wiem, dawno nie słyszałam się z rodziną Amberka. Wiecie są takie rodziny, że po pierwszych kontaktach, po wizycie poadopcyjnej wiadomo, że jest cudnie, że będzie dobrze. I można odetchnąć z ulgą i zająć się innymi psami. Tak jest w przypadku Amberka. Wiem, że brak wieści to po prostu dobre wieści. 🙂 Quote
KrystynaS Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Wiem agat i dlatego napisałam, że wszystko dobrze (tak sądzę). Amber trafił do wspaniałych ludzi, gdyby było coś źle daliby znać. Niezapomniany Amber, ciekawe jak teraz wygląda. Quote
Nadziejka Posted October 8, 2022 Posted October 8, 2022 Dnia 7.10.2022 o 20:30, agat21 napisał: Nie wiem, dawno nie słyszałam się z rodziną Amberka. Wiecie są takie rodziny, że po pierwszych kontaktach, po wizycie poadopcyjnej wiadomo, że jest cudnie, że będzie dobrze. I można odetchnąć z ulgą i zająć się innymi psami. Tak jest w przypadku Amberka. Wiem, że brak wieści to po prostu dobre wieści. 🙂 🍀🍀🍀🍀 Quote
Recommended Posts