Jump to content
Dogomania

Do trzech razy sztuka? Mała Mela/Małgorzatka już w nowym domku. Wierzymy, że tym ostatnim, najlepszym:)

Recommended Posts

Posted
32 minuty temu, Ellig napisał:

Ewuniu jest moje ogłoszenie na Wrocław.

580-dziekujemy.jpg

Aaaa, to trzeba poszukać innego miasta.

30 minut temu, Ellig napisał:

Jakieś miasto blisko Góry Siewierskiej / hotelik/

To na jakie miasta mamy teraz? Katowice i Wrocław? To może na Sosnowiec?

Posted
1 minutę temu, Ewa Marta napisał:

Aaaa, to trzeba poszukać innego miasta.

To na jakie miasta mamy teraz? Katowice i Wrocław? To może na Sosnowiec?

Mamy na Katowice i Wrocław.

tak Sosnowiec 🙂

Posted
20 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Początek miesiąca jest zawsze bardzo miły, bo wpływają stałe deklaracje. Dzisiaj dziękujemy bardzo synowi b-b za wpłatę 20 zł dla Meli:)

1 godzinę temu, Ewa Marta napisał:

Wpłaciłam swoją stała 30 zł dla Meli. 

images.jpg

Posted
1 godzinę temu, Ewa Marta napisał:

Wpłaciłam swoją stała 30 zł dla Meli. 

gefunden auf @Bazaart | Happy birthday frame, Birthday greetings quotes,  Happy birthday greetings

Z kramku zakonczonego  76 zl poslalam teraz 
pozdrawiam Melunie Malgorzacie malenka 
Posted

Cieszę się, że pieniądze dotarły bo przecież obiecałam, że po pierwszym pomogę i staram się dotrzymywać słowa. A Mela jest słodka, szkoda że nie mogę jej wziąć bo by mnie sąsiedzi przegonili jakby się rozszczekały z moją też wrzaskliwą Emi.

• Like 1
Posted
5 minut temu, dwbem napisał:

Cieszę się, że pieniądze dotarły bo przecież obiecałam, że po pierwszym pomogę i staram się dotrzymywać słowa. A Mela jest słodka, szkoda że nie mogę jej wziąć bo by mnie sąsiedzi przegonili jakby się rozszczekały z moją też wrzaskliwą Emi.

Teddy Bear with Heart Printable Art Digital file | Etsy | Teddy bear  drawing, Cute bear drawings, Teddy drawing

Posted
21 minut temu, Nadziejka napisał:

gefunden auf @Bazaart | Happy birthday frame, Birthday greetings quotes,  Happy birthday greetings

Z kramku zakonczonego  76 zl poslalam teraz 
pozdrawiam Melunie Malgorzacie malenka 

Och jak bardzo Ci dziękujemy:)

7 minut temu, dwbem napisał:

Raz jeszcze serdecznie dziękujemy za wpłatę:) Mela jest słodka, ale jak czasami słyszę przez telefon jej piskliwy szczek, to aż mnie ciarki przechodzą. 

Posted
15 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Dotarła wpłata z bazarku Nadziejki dla Meli. jesteśmy bardzo wdzięczne za tak dużą pomoc:) Całe 76 zł jest już na koncie suni:)

42823449_1900727439964202_7878489760681951232_n.jpg

Posted
20 minut temu, Ewa Marta napisał:

A książeczka oczywiście nie przyszła. Kłamali pisząc sms, że została wysłana listem poleconym w ubiegły poniedziałek. Znowu mi się podniosło ciśnienie:(

Co za gnoje. Przecież chyba zdają sobie sprawę z tego, jak ważna jest książeczka zdrowia psa. Kompletni degeneraci. Ale cóż można się było spodziewać po kimś, kto potrafi porzucić żywa stworzenie na pastwę losu, narazić go na wiele niebezpieczeństw, z utratą życia włącznie.
Ewuniu nie denerwuj się, szkoda zdrowia.

Posted
10 godzin temu, elik napisał:

Co za gnoje. Przecież chyba zdają sobie sprawę z tego, jak ważna jest książeczka zdrowia psa. Kompletni degeneraci. Ale cóż można się było spodziewać po kimś, kto potrafi porzucić żywa stworzenie na pastwę losu, narazić go na wiele niebezpieczeństw, z utratą życia włącznie.
Ewuniu nie denerwuj się, szkoda zdrowia.

Ja im napisałam, że bez książeczki nie mogę odebrać Meli ze schroniska, więc myślą, że ona nadal tam jest:(

Posted
1 minutę temu, Ewa Marta napisał:

myślą, że ona nadal tam jest:(

We mnie też krew się burzy, gdy o tym pomyślę.  Sory, ale myślę, że dobrze się stało, że Melcia już nie jest z nimi. To bezduszne kreatury i Melcia z pewnością nie zaznała tam miłości i nie wiadomo, co ją tam mogło czekać. Myślę też, że oni nigdzie nie wyjeżdżają,   po prostu znudziła się im opieka nad sunią. Była dla nich zbyt uciążliwa.

• Like 2