Jump to content
Dogomania

Mania z Fundacji Jedno Serce nie Da Rady pod moja opieką- błagam o pomoc w szukaniu domu <3 PIKUŚ JUZ W DS ;) MAMBA ma DOM :) MANIA ma DOM <3

Recommended Posts

Posted

Bardzo cięzko znaleźć kogoś z tamtej strony Warszawy :( to jest jeszcze wioska kawałek za Mińskiem....Niby dwie osoby z facebooka mają w tym tygodniu dać znać czy dadzą rade czy nie....

• Upvote 1
Posted
7 godzin temu, Poker napisał:

Może chętni mogliby odebrać ze stacji w Mińsku i odwieźć potem na nią. Na wszelki wypadek dobrze , żeby pojechały 2 osoby.

Myślę że nie byłoby kłopotem dla tej rodziby kogoś podrzucić, ale i tak nie mamy chętnych nawet na taką opcje

Dziś jedna dziewczyna z Facebooka ma dać znać czy pojedzie tam czy nie, ale jest jeszcze druga która w piątek ma się określić.... 

Już jest nam wszystko jedno kto tam pójdzie. Ktoś musi bo teren jest ogromny i online nie sprawdzimy bezpieczeństwa. 

Dzięki kochane za troskę. Będziemy czekać na wizytę. 

Czekam też na zdjęcia od Mamby ale dam Panu jeszcze tydzień. Do następnego poniedziałku :)) wtedy mu się przypomnę 

Posted

Dostałam dziś od Pana kilka zdjęć Mamby :) co prawda jakości średniej, ale jak pięknie były opisane: np. 1) Samba patrzy na mnie. 2) Samba patrzy na żone. 3) Samba odpoczywa ;) itd,...urocze opisy ;)

Wstawie tylko kilka. W kązdym rzie wszystko ok. Umówiłam się z Panem w poniedziałek na telefon bo teraz wyjeżdżam na 4 dni w Beskid Żywiecki :) :)  

119138102_671051703769127_87231192253021

119117403_3404273669653190_5063182384937

119053880_3645186832160239_1822713015680

119141258_1016796628775133_3188349251498

• Like 2
Posted
14 minut temu, kiyoshi napisał:

Aha...mamy wizytatorke w tym Mińsku. W piątek będzie wizyta dla naszego DJego z przytuliska ;)

Super, jak go znalazlas _

Posted
Dnia 6.09.2020 o 08:19, kiyoshi napisał:

Bardzo cięzko znaleźć kogoś z tamtej strony Warszawy :( to jest jeszcze wioska kawałek za Mińskiem....Niby dwie osoby z facebooka mają w tym tygodniu dać znać czy dadzą rade czy nie....

Jaka miejscowość?

• Upvote 1
Posted
Dnia 11.09.2020 o 22:01, agat21 napisał:

Coś wiadomo o pa?

Hej kochana. Jednak dogo ruszyło i całe szczęście bo już się martwiłam o rozliczenia. 

Wizyta już się odbyla w tamtym tygodniu z wynikiem pozytywnym. Ale dopiero dziś będziemy wiedzieć czy Pani adoptuje Djego czy nie. 

O Manie też był. 1 telefon w wekend. Ale na 4 pietro w bloku. 

Musze wyróżnić jej od nowa ogłoszenia czekałam tylko aż dogo ruszy, poprosiłam też Kasię o kilka nowych zdjęć to trochę ogłoszenia zmodyfikujemy. 

Mamba natomiast jest właśnie w Beskidzie Żywieckim :) Pan mówił że bezproblemowo chodzi po górach :)))

Posted
5 godzin temu, kiyoshi napisał:

Hej kochana. Jednak dogo ruszyło i całe szczęście bo już się martwiłam o rozliczenia. 

Wizyta już się odbyla w tamtym tygodniu z wynikiem pozytywnym. Ale dopiero dziś będziemy wiedzieć czy Pani adoptuje Djego czy nie. 

O Manie też był. 1 telefon w wekend. Ale na 4 pietro w bloku. 

Musze wyróżnić jej od nowa ogłoszenia czekałam tylko aż dogo ruszy, poprosiłam też Kasię o kilka nowych zdjęć to trochę ogłoszenia zmodyfikujemy. 

Mamba natomiast jest właśnie w Beskidzie Żywieckim :) Pan mówił że bezproblemowo chodzi po górach :)))

Też kamień z serca, że dogo ruszyło :)

Wyślę Ci 2 dyszki z małego bazarku mojego. Niewiele, ale słabo z bazarami :/

Posted
7 minut temu, agat21 napisał:

Też kamień z serca, że dogo ruszyło :)

Wyślę Ci 2 dyszki z małego bazarku mojego. Niewiele, ale słabo z bazarami :/

Dziękuję :))) każdy grosz się liczy

Ja będę na dniach ruszać z bazarkiem na facebooku. Spróbuję jako wydarzenie przy stronie mojego przytuliska. Muszę zarobić znowu pieniążki na pieska Kubusia. Operacja kolana się co prawda udała ale niestety zdiagnozowano u niego chorobę zwyrodnieniowa stawów. Ma ciągle nawracajace stany zapalne w wyniku czego gryzie łapy, kuleje, ma problem z chodzeniem. Musi mieć leki, maści, suplementy plus średnio 2 razy w miesiącu nastrzykiwania kolan kwasem hialuronowym. To są koszty min 500 zł na miesiąc :(((

Gdyby ktoś mial jakieś rzeczy np coś wystawiane wielokrotnie na dogo co się tutaj nie sprzedaje.... To ja chętnie przyjmę wszystko. Pamiętajcie o mnie proszę..... 

PS. Czy Ty masz POCZTĘ na nowym dogo?? 

Posted
12 minut temu, kiyoshi napisał:

Dziękuję :))) każdy grosz się liczy

Ja będę na dniach ruszać z bazarkiem na facebooku. Spróbuję jako wydarzenie przy stronie mojego przytuliska. Muszę zarobić znowu pieniążki na pieska Kubusia. Operacja kolana się co prawda udała ale niestety zdiagnozowano u niego chorobę zwyrodnieniowa stawów. Ma ciągle nawracajace stany zapalne w wyniku czego gryzie łapy, kuleje, ma problem z chodzeniem. Musi mieć leki, maści, suplementy plus średnio 2 razy w miesiącu nastrzykiwania kolan kwasem hialuronowym. To są koszty min 500 zł na miesiąc :(((

Gdyby ktoś mial jakieś rzeczy np coś wystawiane wielokrotnie na dogo co się tutaj nie sprzedaje.... To ja chętnie przyjmę wszystko. Pamiętajcie o mnie proszę..... 

PS. Czy Ty masz POCZTĘ na nowym dogo?? 

Ok, przejrzę rzeczy, które mogłyby być na bazar na fb. Wszystko jedno jaka dziedzina czy jakieś preferujesz?

Pocztę mam.

Posted
6 minut temu, agat21 napisał:

Ok, przejrzę rzeczy, które mogłyby być na bazar na fb. Wszystko jedno jaka dziedzina czy jakieś preferujesz?

Pocztę mam.

Wszystko jedno. Wrzucę wszystko co tylko będzie w zasięgu. Aby bazarek był atrakcyjny na tyle by przyciągnąć ludzi.. Inaczej Ewa ktora adoptowala ode mnie przecież ZDROWEGO psa (jak jej mówiłam przed adopcja--jedna operacja i będzie jak nowy) padnie na zawał albo na depresję :( nie stać jej na takie leczenie a psa nie zostawi na szczęście.... Nie raz płaczem z bezradności. Sam Szczypka przyznal oststnio że Kubuś jest bardzo ciężkim przypadkiem, to bardzo schorowany pies... A ma tylko 3 lata :((((

Posted

Jesli chodzi o finanse Mani to mamy nowe wpłaty, za które z całego serca DZIEKUJE <3

• 50 zł od Kasi z fb
  • 20 zł od yoana

i 20 zł od agat21 z jej bazarku :) :)

DZIĘKUJE <3

a na minus odliczam na razie 2 wyróznienia olx (12 zł x 2= 24 zł )

Posted
Dnia 14.08.2020 o 20:21, kiyoshi napisał:

ROZLICZENIE:

• 856 zł spdek po Tinie, Diunce, Tiji i Szirce (19.08)
  • 100 zł od annabarbara (19.08)
  • 100 zł od Pani Irenki (21.08)
  • 200 zł DS Pikusia (21.08)
  • 20 zł jankamałpa (26.08)
  • 10 zł mdk8 (26.08)
  • 50 zł helli (30.08)
  • 20 zł Ania F i Piotr (fb)
  • 30 zł bakusiowa (2.09)
  • 20 zł Ainana (2.09)
  • 30 zł od Małgorzata M. (5.09)
  • 50 zł od Kasi z fb (16.09)
  • 20 zł od yoana (16.09)
  • 20 zł z bazarku agat21 (16.09)

WYDATKI:

• 61 zł wet (19.08)
  • 50 zł hotelik Pikuś (21.08)
  • 450 zł transport Pikuś (21.08)
  • 96 zł zakupy w Zooart (Kalmvet, żwacze i puszki) (23.08)
  • 150 zł hotelik Mania sierpień (27.08)
  • 36 zł wyróznienie olx x 3 (29.08)
  • 24 zł wyróznienie olx x 2 (16.09)

BILANS: 1526 zł - 917 zł = 609 zł na dzień 16.09.

Posted
48 minut temu, Poker napisał:

Czy ciuszki mogą być ?

Tak Poker, bardzo chętniej. Jesli masz jakieś których nie sprzedałaś na dogo, to przyjme. Dziś kupiłam manekin (tylko góre damską) więc jestem przygotowana ;) Bardzo Ci będe wdzięczna. Wcześniejsze fanty od Ciebie tez będe wystawiac.

DZIEKUJE <3  <3  <3