elik Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 Słodki misiu :) Jak tuli się do człowieka. Będziesz miała Nesiu słodkiego przytulaska :) Quote
Nadziejka Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Wstawię coś z tego co ja dostałam Cudny kokany ciociu alez serce raduje sciskam za wszystko dla dudunia kokanego Quote
Nadziejka Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 16 godzin temu, ewu napisał: Nesiu dziękuję z całego serca ,że chcesz dać biedakowi miłość i opiekę. Tuli się do człowieka bida kochana. Dziewczyny pojadą z nim jeszcze do weta bo znalazły guzek w okolicy odbytu. Martwię się co to. Matuszenku duduniu sciskam modle aby to tylko zadrapanie jakies bylo Quote
mari23 Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Dnia 8.03.2021 o 18:33, elik napisał: Słodki misiu :) Jak tuli się do człowieka. Będziesz miała Nesiu słodkiego przytulaska :) wzruszające, jak on się tuli, aż łzy się kręcą w oczach. Cudownie, że mu się tak poszczęściło <3 Quote
Nesiowata Posted March 13, 2021 Posted March 13, 2021 Musimy poczekać - psiak jest w trakcie diagnozowania i leczenia. Guz pewnie nie będzie usuwany, ale ma lekki stan zapalny trzustki i p. doktor chce go jeszcze widywać u siebie. Ewu trzyma rękę na pulsie. Quote
Nesiowata Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Ewu napisała, że Ares (takie dostał imię żeby choć to mieć własne) bierze leki i nie może doczekać się kiedy opuści schronisko. Nawet sobie spasceruje! A mnie śnił się Ptyś - patrzył na mnie swym niewidzącym oczkiem i kręcił łebkiem w lewo i prawo... 1 Quote
limonka80 Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 4 godziny temu, Nesiowata napisał: A mnie śnił się Ptyś - patrzył na mnie swym niewidzącym oczkiem i kręcił łebkiem w lewo i prawo... Kręcił głową - "no czemu to tyle trwa, bierz już Aresa do domu, ktoś musi dziewczyn pilnować" :-)) 2 Quote
elik Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 28 minut temu, limonka80 napisał: Kręcił głową - "no czemu to tyle trwa, bierz już Aresa do domu, ktoś musi dziewczyn pilnować" :-)) Podoba mi się ta interpretacja snu :) 1 Quote
Nesiowata Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Chłopak przyjedzie kiedy weterynarz wyrazi na to zgodę. 1 Quote
ewu Posted March 17, 2021 Author Posted March 17, 2021 Przepraszam za ciszę ale działo się dużo złego i wiele spraw trzeba było odłożyć. Ares jest leczony i mam nadzieję ,że wkrótce dostanie zielone światło żeby opuścić schronisko i wyruszyć do Nesiowatej. 1 Quote
Nadziejka Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 ♡ ♡ Nesiu pieknie przyszedl we snie pieknie spokojnie Sciskam za dudunia Aresia Niechaj tuz tuz przybedzie do Nesinkowa 1 Quote
Nesiowata Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Podzielę się nowiną - najprawdopodobniej Ares przyjeżdża jutro! Trzymajcie kciuki za chłopaka! 2 Quote
elik Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 7 minut temu, Nesiowata napisał: Podzielę się nowiną - najprawdopodobniej Ares przyjeżdża jutro! Trzymajcie kciuki za chłopaka! Super wiadomość :) Dziewczynki będą znowu miały swojego bodyguarda :) Quote
limonka80 Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Świetna wiadomość, doczekał się chłopak domu :-)) Quote
Nadziejka Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 8 godzin temu, Nesiowata napisał: Podzielę się nowiną - najprawdopodobniej Ares przyjeżdża jutro! Trzymajcie kciuki za chłopaka! Quote
Nesiowata Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Teraz to już pewne - jutro powitamy chłopaka! Quote
elik Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Teraz to już pewne - jutro powitamy chłopaka! Będzie się działo, oj będzie! Quote
Nesiowata Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 4 godziny temu, elik napisał: Będzie się działo, oj będzie! Pożyjemy, zobaczymy. Chłopak, przy okazji operacji, został wykastrowany. Quote
elik Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Chłopak, przy okazji operacji, został wykastrowany. No i bardzo dobrze :) Dla Ciebie kłopot z głowy. Quote
Nesiowata Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 No i przyjechał chłopak. Jest rozczulający, niepewny ale garnie się do człowieka . Zadek zielony, muszę poczekać z kąpaniem. Trochę się czeszemy. Nawet to mu się podoba. Tylko obydwie panny szczekają na niego siedząc przy moich nogach. A chłopak wychodzi do kuchni potulnie. Nie chciał jeść z miski, zjadł trochę z ręki. Ale tez niewiele. Może później da się namówić do jedzenia. Zdjęć dziś nie będzie - chłopak musi ochłonąć. Jest drobniutki, choć łapki ma dość wysokie. Taki szaro - bury. Trzymajcie kciuki za niego! 8 1 Quote
Nesiowata Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Na spacerze bardzo podobała mu się trawa. Chodzi w swoim wolnym tempie, wącha wszystko. Kupę zrobił, gorzej z sikaniem. Nasikał tylko w domu, wkrótce po przyjeździe. Aha - indyk z ryżem był dobry. Wprawdzie na dwa razy, ale zjadł. Pasuje mu posłanie Ptysia, rozłożył się teraz i przysypia. Wydaje mi się, że on bardzo słabo widzi. Ale to nie problem. 3 Quote
Poker Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Cudownie, że chłopak zaopiekowany u Nesiowata. Czy ma już imię, bo nie zauważyłam. Chyba będzie miał inne , a nie Ptyś 3. Quote
limonka80 Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Szczęściarz Ares wreszcie w domu. Wszystkiego dobrego dla stada i Opiekunki :-)) 1 Quote
Recommended Posts