Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Wstawię coś z tego co ja dostałam

img_20210305_144848_wynik.jpg

img_20210305_144914_wynik.jpg

img_20210305_144944_wynik.jpg

img_20210305_144941_wynik.jpg

Cudny kokany ciociu alez serce raduje
             sciskam za wszystko dla dudunia kokanego 

2c5e23d0c429b85d035b03688e986c2e.jpg&key=8e3159be0ab03eeace9497d4c465ca9634f573d3449de5e412e9df5333b8d711

Posted
16 godzin temu, ewu napisał:

Nesiu dziękuję z całego serca ,że chcesz dać biedakowi miłość i opiekę.

Tuli się do człowieka bida kochana.

Dziewczyny pojadą z nim jeszcze do weta bo znalazły guzek w okolicy odbytu.

Martwię się co to.

Matuszenku duduniu sciskam modle aby to tylko zadrapanie jakies bylo
Posted
Dnia 8.03.2021 o 18:33, elik napisał:

Słodki misiu  :)  Jak tuli się do człowieka. Będziesz miała Nesiu słodkiego przytulaska  :)

wzruszające, jak on się tuli, aż łzy się kręcą w oczach. Cudownie, że mu się tak poszczęściło <3

Posted

Musimy poczekać - psiak jest w trakcie diagnozowania i leczenia. Guz pewnie nie będzie usuwany, ale ma lekki stan zapalny trzustki i p. doktor chce go jeszcze widywać u siebie. Ewu trzyma rękę na pulsie.

Posted

Ewu napisała, że Ares (takie dostał imię żeby choć to mieć własne) bierze leki i nie może doczekać się kiedy opuści schronisko. Nawet sobie spasceruje!

A mnie śnił się Ptyś - patrzył na mnie swym niewidzącym oczkiem i kręcił łebkiem w lewo i prawo...

• Like 1
Posted
4 godziny temu, Nesiowata napisał:

A mnie śnił się Ptyś - patrzył na mnie swym niewidzącym oczkiem i kręcił łebkiem w lewo i prawo...

Kręcił głową - "no czemu to tyle trwa, bierz już Aresa do domu, ktoś musi dziewczyn pilnować"  :-))

• Like 2
Posted
28 minut temu, limonka80 napisał:

Kręcił głową - "no czemu to tyle trwa, bierz już Aresa do domu, ktoś musi dziewczyn pilnować"  :-))

Podoba mi się ta interpretacja snu  :)

• Like 1
Posted

Przepraszam za ciszę ale działo się dużo złego i wiele spraw trzeba było odłożyć.

Ares jest leczony i mam nadzieję ,że wkrótce dostanie zielone światło żeby opuścić schronisko i wyruszyć do Nesiowatej.

• Like 1
Posted
                                             ♡         ♡    
Nesiu pieknie przyszedl we snie pieknie spokojnie
Sciskam za dudunia Aresia 
Niechaj tuz tuz przybedzie do Nesinkowa
  • Like 1
  • 1 month later...
Posted
7 minut temu, Nesiowata napisał:

Podzielę się nowiną - najprawdopodobniej Ares przyjeżdża jutro! Trzymajcie kciuki za chłopaka!

Super wiadomość  :)  Dziewczynki będą znowu miały swojego bodyguarda  :)

Posted
8 godzin temu, Nesiowata napisał:

Podzielę się nowiną - najprawdopodobniej Ares przyjeżdża jutro! Trzymajcie kciuki za chłopaka!

Do usunięcia - Page 8 - Zakończone - Dogomania

Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Teraz to już pewne - jutro powitamy chłopaka!

super.jpg.3b4edd1fd054291aabf05e57b3011678.jpg       Będzie się działo, oj będzie!

Posted
5 godzin temu, Nesiowata napisał:

Chłopak, przy okazji operacji, został wykastrowany.

No i bardzo dobrze   :)  Dla Ciebie kłopot z głowy.

Posted

No i przyjechał chłopak. Jest rozczulający, niepewny ale garnie się do człowieka . Zadek zielony, muszę poczekać z kąpaniem. Trochę się czeszemy. Nawet to mu się podoba. Tylko obydwie panny szczekają na niego siedząc przy moich nogach. A chłopak wychodzi do kuchni potulnie. Nie chciał jeść z miski, zjadł trochę z ręki. Ale tez niewiele.  Może później da się namówić do jedzenia. Zdjęć dziś nie będzie - chłopak musi ochłonąć. Jest drobniutki, choć łapki ma dość wysokie. Taki szaro - bury. Trzymajcie kciuki za niego!

• Like 8
  • Upvote 1
Posted

Na spacerze bardzo podobała mu się trawa. Chodzi w swoim wolnym tempie, wącha wszystko. Kupę zrobił, gorzej z sikaniem. Nasikał tylko w domu, wkrótce po przyjeździe.

Aha - indyk z ryżem był dobry. Wprawdzie na dwa razy, ale zjadł.

Pasuje mu posłanie Ptysia, rozłożył się teraz i przysypia. Wydaje mi się, że on bardzo słabo widzi. Ale to nie problem.

• Like 3