uxmal Posted June 21, 2020 Author Posted June 21, 2020 Bazarki imienne są trudnymi bazarkami czasami są monotonne i ledwo dociągamy do końca a czasami tak emocjonujące że aż mnie plecy bolą. W każdym razie każde imię jest piękne, każde ma swoją wartość bezcenną bo napewno miał je jakiś wspaniały pies. Dziękuje Wam bardzo za udział w bazarku nie przypuszczałam że będzie on tak wyjątkowy. 4 Quote
uxmal Posted June 21, 2020 Author Posted June 21, 2020 No i mamy Imię dla maleńkiej :) TASZA :) DZIĘKUJE MATCE CHRZESTNEJ Agat21 ZA POMYSŁ :) 2 Quote
uxmal Posted June 21, 2020 Author Posted June 21, 2020 No i piosenka na koniec :) https://youtu.be/ChvLzcUGkeY Quote
Poker Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 No i uzbierała się niezła sumka. Końcówka była bardzo emocjonująca. uxmalku , Twoje bazarki są superaste. Należy się medal. CeZik jest rewelacyjny,. 3 Quote
Ewa Marta Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 4 minuty temu, Poker napisał: No i uzbierała się niezła sumka. Końcówka była bardzo emocjonująca. uxmalku , Twoje bazarki są superaste. Należy się medal. CeZik jest rewelacyjny,. Ja jestem zachwycona pomysłem, prowadzeniem, gośćmi i efektem końcowym:) 1 Quote
agat21 Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 Ależ mi miło, żem została matką :) To muszę chyba o butlę szampana się wystarać i rozbić o burtę :) Powodzenia maleńka Taszeńko! Niech Ci życie pięknie się już dalej układa - tak, jak pięknie ten bazar uxmal stworzyła, a pozostałe osoby go pociągnęły. Niech to będzie dobra wróżba! 1 Quote
uxmal Posted June 21, 2020 Author Posted June 21, 2020 1 minutę temu, agat21 napisał: Ależ mi miło, żem została matką :) To muszę chyba o butlę szampana się wystarać i rozbić o burtę :) Powodzenia maleńka Taszeńko! Niech Ci życie pięknie się już dalej układa - tak, jak pięknie ten bazar uxmal stworzyła, a pozostałe osoby go pociągnęły. Niech to będzie dobra wróżba! Przepraszam Agatko że nie wpisałam Twojego niku .Juz się poprawiam :) Quote
uxmal Posted June 21, 2020 Author Posted June 21, 2020 10 minut temu, Poker napisał: No i uzbierała się niezła sumka. Końcówka była bardzo emocjonująca. uxmalku , Twoje bazarki są superaste. Należy się medal. CeZik jest rewelacyjny,. Dziękuję bardzo. :)) Skończyły mi się lajki :( Quote
uxmal Posted June 21, 2020 Author Posted June 21, 2020 5 minut temu, Ewa Marta napisał: Ja jestem zachwycona pomysłem, prowadzeniem, gośćmi i efektem końcowym:) Ja przede wszystkim gośćmi :)) niesamowite Quote
agat21 Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 10 godzin temu, uxmal napisał: Przepraszam Agatko że nie wpisałam Twojego niku .Juz się poprawiam :) To nie jest istotne. A największe uznanie należy się drogim dogomaniaczkom i DOGOMANIAKOWI, który działa tu za całe stado maniaków, którzy tyle głosów oddały to imię, ale również na pozostałe. :)) ❤❤❤ Quote
uxmal Posted June 21, 2020 Author Posted June 21, 2020 1 minutę temu, agat21 napisał: To nie jest istotne. A największe uznanie należy się drogim dogomaniaczkom, które tyle głosów oddały to imię, ale również na pozostałe. :)) ❤❤❤ Właśnie :)❤❤ . PS. Fajne serduszka :) Quote
rozi Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 9 godzin temu, Kamila Proc napisał: 2 glosy na Trusie 9 godzin temu, uxmal napisał: Dziękuję bardzo :)×****************. Rozi będzie wzruszona. Jestem :))) Quote
inka33 Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 8 godzin temu, uxmal napisał: No i piosenka na koniec :) https://youtu.be/ChvLzcUGkeY Mój wybór na after-party ma focha! :/ Z walnięciem kuflem w stół!!! ;) Ale emocje, ale emocje...! :))) Quote
uxmal Posted June 22, 2020 Author Posted June 22, 2020 14 minut temu, inka33 napisał: Mój wybór na after-party ma focha! :/ Z walnięciem kuflem w stół!!! ;) Ale emocje, ale emocje...! :))) To było na ceremonię. After party jeszcze trwa.:) Dawaj kolejną muzę. :) Dzisiaj powysyłam pw z rozliczeniem bo wczoraj padłam :) Quote
Radek Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 8 godzin temu, agat21 napisał: A największe uznanie należy się drogim dogomaniaczkom, które tyle głosów oddały to imię, ale również na pozostałe. :)) ❤❤❤ Czuję się dyskryminowany;) 1 Quote
Nesiowata Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 Uxmal - jesteś obłędna. Bazarek - mistrzowski! 1 Quote
Ewa Marta Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 39 minut temu, Radek napisał: Czuję się dyskryminowany;) Ja pisałam o gościach bez podania plci:) Ty jestes Radku wspaniałym rodzynkiem tutaj:( razem z Maćkiem:) Quote
Kamila Proc Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 bazarek nie byl monotonny, fakt. dziekuje za to Quote
Aska7 Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 Jak zacumowany blisko brzegu, to może jakiś dmuchany flaming i prosecco ? Quote
Kamila Proc Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 ja prosze o zaliczenie moich 3 glosow po czasie do puli do zaplaty Quote
agat21 Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Czuję się dyskryminowany;) Zaraz będę przeciwdziałać dyskryminacji zatem i poprawię swój wpis :) W przyszłości postaram się nie popełniać tego błędu, bo poczucie dyskryminacji nie może mieć miejsca na naszym zacnym forum! Quote
Kamila Proc Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 nie moze, nie moze. szczegolnie wobec zacnego Wuja Quote
uxmal Posted June 22, 2020 Author Posted June 22, 2020 35 minut temu, Aska7 napisał: Jak zacumowany blisko brzegu, to może jakiś dmuchany flaming i prosecco ? Oki :) A dla Wuja saturator :) Quote
Recommended Posts