Jump to content
Dogomania

Zrozpaczony pies - już poza radysami! W hotelu u Dexterki :) Proszę o kciuki i kibicowanie wspaniałemu GREYOWI - ma DOM w Opolu !!!!! :))))

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, kiyoshi napisał:

świetne, krótkie ale bardzo pozytywne...chce się poznać tego psa :) zdjęcie też hipnotyzuje

ps. nie wiem jak Wy, ale ja zawsze staram się jednak wstawić też numer telefonu w TREŚĆ ogłoszenia...

Sama pamiętam, że kiedys coś tam znalazłam na olxie i chciałam zadzwonić i za diabła nie mogłam znaleśc numeru :D pewnie jestem w mniejszości społeczeństwa (albo pod względem inteligencji albo ślepoty), ale zawsze wstawiam jednak numer w treść dla tych mi podobnych :D

To zasługa Mruczki :) To jej treść :))

Posted

Telefonów na razie w sprawie Greya nie ma. Dexterka zrobiła jeszcze ogłoszenie na Wrocław. Tak jeszcze myślę, że może zrobię na Poznań i na Katowice - to nie są jakieś kosmiczne odległości od hotelu. 

Grey miał po kastracji krwiaka, ale już się wchłania i wszystko jest ok. Mam obiecane nowe zdjęcia, jak tylko będą - podzielę się. :)

Posted
19 godzin temu, agat21 napisał:

Wpłynęły pieniądze od Nadziejki - pięknie dziękuję ❤❤❤

Zapraszam serduchem na kolejny Greyciowi 

wyczarowalalm maly

z calej duszy zapraszam po troszenke roznosci

ksiazki, decoupage, krooooweczki

zaraz wstawie linkuska 

Niezwykle ksiazki ! decoupage skrzyneczka,krowki..Greyuniowi do 8.08.

• Like 2
Posted

Dexterka napisała, że Grey jest cudny, mądry i grzeczny i wciąż ze wszystkiego zadowolony :) Kochany pyszczul!

Kiedy go ktoś zauważy? To przecież złoto, nie pies!

116337137_2787658098132955_1086930054849

• Like 2
Posted
12 godzin temu, agat21 napisał:

Dexterka napisała, że Grey jest cudny, mądry i grzeczny i wciąż ze wszystkiego zadowolony :) Kochany pyszczul!

Kiedy go ktoś zauważy? To przecież złoto, nie pies!

116337137_2787658098132955_1086930054849

I dlatego właśnie, że jest taki wyjątkowy, powinien trafić do wyjątkowego domu - nic na siłę. Na tych zdjęciach widać, jak  Grey jest pięknie umaszczony (no, że ma  prześliczny kolor, jak zajączek w lecie). 

• Like 1
Posted
9 minut temu, agat21 napisał:

Dzięki Nadziejko i Mruczko za odwiedziny na wątku Greya. Gdyby nie Wy pisałabym ostatnio sama ze sobą..

Ja też jestem. Czytam Twoje wątki zawsze tylko nie zawsze pisze :) 

Posted
6 godzin temu, jankamałpa napisał:

Ja też zaglądam chociaż nie pisze. 

6 godzin temu, Nesiowata napisał:

Cały czas czytam bieżące wpisy

Ogromne dzięki :)

Lajki mi się skończyły :(