agat21 Posted July 14, 2020 Author Posted July 14, 2020 2 minuty temu, kiyoshi napisał: świetne, krótkie ale bardzo pozytywne...chce się poznać tego psa :) zdjęcie też hipnotyzuje ps. nie wiem jak Wy, ale ja zawsze staram się jednak wstawić też numer telefonu w TREŚĆ ogłoszenia... Sama pamiętam, że kiedys coś tam znalazłam na olxie i chciałam zadzwonić i za diabła nie mogłam znaleśc numeru :D pewnie jestem w mniejszości społeczeństwa (albo pod względem inteligencji albo ślepoty), ale zawsze wstawiam jednak numer w treść dla tych mi podobnych :D To zasługa Mruczki :) To jej treść :)) Quote
Tyśka) Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 Fantastyczne ogłoszenie, już zaciskam kciuki za telefony :) Quote
Nadziejka Posted July 21, 2020 Posted July 21, 2020 !Rozliczam! Platki kukuryku!Tchibo,Moj sluga Ezra,Zabolek ,mydelka dla Greya do 15 lipca Greyciowi beda pieniazki z zakonczonego kramku ok 40 kilka zl moze juz w tym tygodniu podesle 3 Quote
agat21 Posted July 23, 2020 Author Posted July 23, 2020 Dnia 22.07.2020 o 00:23, Nadziejka napisał: !Rozliczam! Platki kukuryku!Tchibo,Moj sluga Ezra,Zabolek ,mydelka dla Greya do 15 lipca Greyciowi beda pieniazki z zakonczonego kramku ok 40 kilka zl moze juz w tym tygodniu podesle Wpłynęły pieniądze od Nadziejki - pięknie dziękuję ❤❤❤ Quote
agat21 Posted July 23, 2020 Author Posted July 23, 2020 Telefonów na razie w sprawie Greya nie ma. Dexterka zrobiła jeszcze ogłoszenie na Wrocław. Tak jeszcze myślę, że może zrobię na Poznań i na Katowice - to nie są jakieś kosmiczne odległości od hotelu. Grey miał po kastracji krwiaka, ale już się wchłania i wszystko jest ok. Mam obiecane nowe zdjęcia, jak tylko będą - podzielę się. :) Quote
agat21 Posted July 23, 2020 Author Posted July 23, 2020 Mam jeszcze fakturę z czerwca z pierwszej wizyty Greya u weta, którą Dexterka zapomniała mi podesłać. Zaraz wstawię. Quote
Nadziejka Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 19 godzin temu, agat21 napisał: Wpłynęły pieniądze od Nadziejki - pięknie dziękuję ❤❤❤ Zapraszam serduchem na kolejny Greyciowi wyczarowalalm maly z calej duszy zapraszam po troszenke roznosci ksiazki, decoupage, krooooweczki zaraz wstawie linkuska Niezwykle ksiazki ! decoupage skrzyneczka,krowki..Greyuniowi do 8.08. 2 Quote
agat21 Posted July 24, 2020 Author Posted July 24, 2020 9 godzin temu, Nadziejka napisał: Zapraszam serduchem na kolejny Greyciowi wyczarowalalm maly z calej duszy zapraszam po troszenke roznosci ksiazki, decoupage, krooooweczki zaraz wstawie linkuska Niezwykle ksiazki ! decoupage skrzyneczka,krowki..Greyuniowi do 8.08. Bardzo dziękuję za kolejny bazarek Nadziejko Quote
agat21 Posted July 25, 2020 Author Posted July 25, 2020 Dzisiaj Greyuś miał fajnego kompana, bardzo mu przypadł do gustu :) 1 Quote
agat21 Posted July 25, 2020 Author Posted July 25, 2020 Dexterka napisała, że Grey jest cudny, mądry i grzeczny i wciąż ze wszystkiego zadowolony :) Kochany pyszczul! Kiedy go ktoś zauważy? To przecież złoto, nie pies! 2 Quote
Mruczka Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 12 godzin temu, agat21 napisał: Dexterka napisała, że Grey jest cudny, mądry i grzeczny i wciąż ze wszystkiego zadowolony :) Kochany pyszczul! Kiedy go ktoś zauważy? To przecież złoto, nie pies! I dlatego właśnie, że jest taki wyjątkowy, powinien trafić do wyjątkowego domu - nic na siłę. Na tych zdjęciach widać, jak Grey jest pięknie umaszczony (no, że ma prześliczny kolor, jak zajączek w lecie). 1 Quote
agat21 Posted July 26, 2020 Author Posted July 26, 2020 Dzięki Nadziejko i Mruczko za odwiedziny na wątku Greya. Gdyby nie Wy pisałabym ostatnio sama ze sobą.. Quote
kiyoshi Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 9 minut temu, agat21 napisał: Dzięki Nadziejko i Mruczko za odwiedziny na wątku Greya. Gdyby nie Wy pisałabym ostatnio sama ze sobą.. Ja też jestem. Czytam Twoje wątki zawsze tylko nie zawsze pisze :) Quote
agat21 Posted July 26, 2020 Author Posted July 26, 2020 4 minuty temu, kiyoshi napisał: Ja też jestem. Czytam Twoje wątki zawsze tylko nie zawsze pisze :) Dzięki ❤ Quote
agat21 Posted July 26, 2020 Author Posted July 26, 2020 6 godzin temu, jankamałpa napisał: Ja też zaglądam chociaż nie pisze. 6 godzin temu, Nesiowata napisał: Cały czas czytam bieżące wpisy Ogromne dzięki :) Lajki mi się skończyły :( Quote
agat21 Posted July 26, 2020 Author Posted July 26, 2020 1 godzinę temu, pyra napisał: A ja tam się nie przyznaję do podcztywania Słusznie, nie ma się co przyznawać bez bicia :D Quote
Tyśka) Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 Chyba pisanie samemu ze sobą na każdym wątku się zdarza. Greyuś jest bardzo przystojnym chłopakiem, więc wierzę, że ktoś się w nim zakocha ;) 1 Quote
Recommended Posts