Tola Posted May 11, 2020 Author Posted May 11, 2020 Zaglądam z doskoku, bo na wsi mam kiepski internet, ale jak oglądam i czytam te wspaniałe fotorelacje, to jestem bardzo, bardzo szczęśliwa:) Pomimo chwilowych problemów udało się uratować tą cudowną psia rodzinkę, bardzo Wam wszystkim dziękuję :). Teraz tylko musimy przeczekać cieczkę Pajdy, wyleczyć i wzmocnić Reszkę i jej synka i będziemy już działać z górki;) 1 1 Quote
Tola Posted May 11, 2020 Author Posted May 11, 2020 Na koncie ZEA zameldowała się wpłata 50, 35 zł z bazarku b-b - pięknie dziękuję . Kwota zostanie podzielona po połowie dla Reszki i Bixi. Quote
Havanka Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 Pieniążki dla Reszki też już w drodze. zameldują sie na koncie Fundacji. 1 Quote
b-b Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 12 minut temu, Tola napisał: Na koncie ZEA zameldowała się wpłata 50, 35 zł z bazarku b-b - pięknie dziękuję . Kwota zostanie podzielona po połowie dla Reszki i Bixi. Tolu to pieniążki tylko dla Reszki. Dla małego przesłałam już do Anulki. Pajda też dostała. Każde dostało po tyle samo :)) Proszę potwierdź wpłatę na bazarku https://www.dogomania.com/forum/topic/351867-rozliczam-błyskawiczny-bazarek-z-nową-pościelą-dla-psiej-rodzinki-do-1205-2100/ Anula i Marysia już mi potwierdziły :) 1 1 Quote
Tola Posted May 11, 2020 Author Posted May 11, 2020 7 minut temu, b-b napisał: Tolu to pieniążki tylko dla Reszki. Dla małego przesłałam już do Anulki. Pajda też dostała. Każde dostało po tyle samo :)) Proszę potwierdź wpłatę na bazarku https://www.dogomania.com/forum/topic/351867-rozliczam-błyskawiczny-bazarek-z-nową-pościelą-dla-psiej-rodzinki-do-1205-2100/ Anula i Marysia już mi potwierdziły :) No tak, przecież sama o tym pisałam;) Muszę koniecznie odpocząć;););) Dzięki, że czuwasz:) Quote
Mazowszanka13 Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Dawno Cie nie widziałam Marysiu na dogo i widzę, że masz zupełnie inne psy. Quote
Marysia R. Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 2 godziny temu, Mazowszanka13 napisał: Dawno Cie nie widziałam Marysiu na dogo i widzę, że masz zupełnie inne psy. Tak Mazowszanko, na dogo „nie widać” mnie od prawie trzech lat, zaglądam, czytam i śledzę wiele wątków, czasem coś napiszę, ale udzielam się bardzo niewiele. Dużo się przez ten czas w moim życiu pozmieniało, również jeśli chodzi o psy. Od maja 2018 w ciągu półtora roku straciłam cztery suczki - najpierw dość nagle i pomimo leczenia odeszła na serce buldożka Figa, potem kolejno Jagoda i Borówka - obie po operacjach guzów nowotworowych miały przerzuty, w przypadku obu musiałam podjąć w pewnym momencie niebywale trudną decyzję o pomocy w przejściu za TM. W grudniu zeszłego roku, tuż po Świętach pożegnaliśmy również mopsicę Pestkę. Była najstarsza z nich wszystkich, miała prawie 17 lat (byłam dzieckiem kiedy jako cudny mały szczeniaczek pojawiła się w mojej rodzinie) i już od dłuższego czasu był z nią bardzo ograniczony kontakt, żyła w swoim świecie. Nie chorowała, odeszła ze starości. Z dużego psiego stada została z nami tylko Czika. Również ze względu na nią od stycznia jest z nami Agrest adoptowany z Fundacji Pan i Pani Pies. To tak w skrócie historia zmian w moim stadzie. Przepraszam za prywatę na wątku Reszki i Pajdy, ale skoro Mazowszanka zapytała to chciałam napisać co i jak, zresztą może ktoś jeszcze pamięta moje stado z „dawnych czasów”. 5 1 Quote
Mazowszanka13 Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Bardzo mi przykro Marysiu z powodu tak dużej straty kolejnych psów. Myślę, że wiele z nas pamięta liczne stado Marysi. Quote
agat21 Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Pajda mocno wpadła w serce i w oko mojej przyjaciółce i jej mężowi. Myśleli już od jakiegoś czasu o psiaku, myśleli, podsyłałm im różne "kandydatury" i - buch! - wymyślili. :) Pajda przypomina im sunię, którą pożegnali kilka lat temu. Mogą podjechać poznać sunię choćby jutro. :) 5 1 Quote
Gabi79 Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 1 godzinę temu, agat21 napisał: Pajda mocno wpadła w serce i w oko mojej przyjaciółce i jej mężowi. Myśleli już od jakiegoś czasu o psiaku, myśleli, podsyłałm im różne "kandydatury" i - buch! - wymyślili. :) Pajda przypomina im sunię, którą pożegnali kilka lat temu. Mogą podjechać poznać sunię choćby jutro. :) Ale niespodzianka Quote
Aldrumka Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 8 godzin temu, Mazowszanka13 napisał: Dawno Cie nie widziałam Marysiu na dogo i widzę, że masz zupełnie inne psy. Nie zaglądasz na wątek Sylwiji - Marysia tam bardzo pomaga A wieści od agat superowe :) Quote
Marysia R. Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 2 godziny temu, agat21 napisał: Pajda mocno wpadła w serce i w oko mojej przyjaciółce i jej mężowi. Myśleli już od jakiegoś czasu o psiaku, myśleli, podsyłałm im różne "kandydatury" i - buch! - wymyślili. :) Pajda przypomina im sunię, którą pożegnali kilka lat temu. Mogą podjechać poznać sunię choćby jutro. :) Agat, dziękuję pięknie, że pokazałaś Pajdę :) Sprawa jest w toku, jestem już po pierwszej rozmowie telefonicznej z p. Małgosią, prawdopodobnie jutro rodzina przyjedzie na zapoznanie, zobaczymy co z tego wyniknie, będę oczywiście dawać znać :) 3 Quote
agat21 Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 No to fajnie :) Trzymam kciuki, żeby zaiskrzyło ;) Quote
Marysia R. Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 Spotkanie potwierdzone, Państwo przyjadą jutro o 18. Proszę o kciuki :) A tak panna Pajda wylegiwała się dzisiaj na kanapie ;) 5 4 Quote
b-b Posted May 12, 2020 Posted May 12, 2020 16 minut temu, Marysia R. napisał: Spotkanie potwierdzone, Państwo przyjadą jutro o 18. Proszę o kciuki :) A tak panna Pajda wylegiwała się dzisiaj na kanapie ;) Dziewczyna wie co dobre :)) Trzymam kciuki aby zaiskrzyło :)) Quote
Tola Posted May 13, 2020 Author Posted May 13, 2020 Dzieje się, dzieję;) Ja też mocno trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, Pajdunia na pewno wspaniale się zaprezentuje:) Quote
Tola Posted May 13, 2020 Author Posted May 13, 2020 Dnia 11.05.2020 o 20:22, Havanka napisał: Pieniążki dla Reszki też już w drodze. zameldują sie na koncie Fundacji. Zameldowało się 210 zł, pięknie dziękujemy Quote
Tola Posted May 13, 2020 Author Posted May 13, 2020 17 godzin temu, Marysia R. napisał: Spotkanie potwierdzone, Państwo przyjadą jutro o 18. Proszę o kciuki :) A tak panna Pajda wylegiwała się dzisiaj na kanapie ;) Sama słodycz:) Quote
Tola Posted May 13, 2020 Author Posted May 13, 2020 Do hoteliku dotarła paczka dla Bixi i Reszki od pańci zamojskiej Bezy vel Moli:). Pani Magda obiecała jeszcze jedna przesyłkę:) 2 2 Quote
Anula Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 Jestem bardzo wdzięczna p.Magdzie za paczuszkę.Dziękuję. Quote
Recommended Posts