Sowa Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Znajoma bouvierka szalała w plastikowym twardym kołnierzu, z miękkim, nadmuchiwanym pogodziła się natychmiast. Ananas jest cierpliwszy chyba? Dla mnie Ogórek pozostanie Ananasem:-) Kto potrafi obrać ananasa, ten wie, że nie jest trudno dostać się do słodyczy, tylko trzeba wiedzieć jak! Quote
rozi Posted April 15, 2020 Author Posted April 15, 2020 Jest mądry i wierzy człowiekowi. Trzeba kołnierz, to trzeba. Quote
Marysia R. Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 1 godzinę temu, rozi napisał: Jest mądry i wierzy człowiekowi. Trzeba kołnierz, to trzeba. Rozi, a to nie jest przypadkiem tak, że jakby był taki mądry to by uwierzył człowiekowi, że nie można lizać szwów i kołnierz nie byłby potrzebny? ;) :D Pozdrawiam dropiatego mądralę Ogóreczka :) Quote
rozi Posted April 15, 2020 Author Posted April 15, 2020 16 minut temu, Nesiowata napisał: Do pyska mu ten klosik Ładnemu we wszystkim ładnie :) Quote
rozi Posted April 15, 2020 Author Posted April 15, 2020 4 minuty temu, Marysia R. napisał: Rozi, a to nie jest przypadkiem tak, że jakby był taki mądry to by uwierzył człowiekowi, że nie można lizać szwów i kołnierz nie byłby potrzebny? ;) :D Pozdrawiam dropiatego mądralę Ogóreczka :) Żeby Kasia miała jakiekolwiek zacięcie do sterowania psami, to by się podporządkował, też o tym myślałam :) Dziękuję, Marysiu, za odwiedziny u Ogórka mojego :) Quote
Tyśka) Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Jeszcze jedno ode mnie :) https://www.olx.pl/oferta/serce-do-wynajecia-pies-zloto-nieduzy-serdeczny-rodzinny-CID103-IDEsWqh.html Przyznaję, że wśród obserwujących Ogórka jestem ja, obserwuję wszystkie psy, które sama ogłaszam. Quote
rozi Posted April 15, 2020 Author Posted April 15, 2020 13 minut temu, Tyś(ka) napisał: Jeszcze jedno ode mnie :) https://www.olx.pl/oferta/serce-do-wynajecia-pies-zloto-nieduzy-serdeczny-rodzinny-CID103-IDEsWqh.html Przyznaję, że wśród obserwujących Ogórka jestem ja, obserwuję wszystkie psy, które sama ogłaszam. Tysiu, dwie poprawki 1. ma ok. 4-5lat - na - "ma maksymalnie 4-5 lat 2. nie zostanie wydany w inne warunki domowe - na - "w inne warunki, NIŻ domowe Zaraz spróbuję wyróżnić. Quote
Tyśka) Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 2 minuty temu, rozi napisał: Tysiu, dwie poprawki 1. ma ok. 4-5lat - na - "ma maksymalnie 4-5 lat 2. nie zostanie wydany w inne warunki domowe - na - "w inne warunki, NIŻ domowe Zaraz spróbuję wyróżnić. Dziękuję. Faktycznie zjadłam "niż" ;) Już poprawione. Quote
rozi Posted April 15, 2020 Author Posted April 15, 2020 Miałam telefon o Ogórka, z Chylonii, więc z Tysiowego ogłoszenia. Był to pierwszy telefon, więc - mimo moich wątpliwości (a moje wątpliwości są różnorakiego rodzaju) - podałam numer do Kasi. Państwo musieli uśpić swoją schorowaną sunię, mieszaniec amstaffa z ON, dom pusty, szukają pieska. Mieszkanie w bloku, parter, dwie dorosłe osoby. Quote
rozi Posted April 15, 2020 Author Posted April 15, 2020 19 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Moje też nie są wyróżnione. Wyróżniłam to: https://www.olx.pl/oferta/taka-piekna-super-morda-ze-tylko-kochac-a-jakie-piekne-laty-CID103-IDEnjWQ.html Czyli Sopot. Quote
rozi Posted April 16, 2020 Author Posted April 16, 2020 Państwo z Chylonii nie dzwonili do Kasi. Moim zdaniem i tak by nic z tego nie wyszło. Z naszej strony. Quote
rozi Posted April 16, 2020 Author Posted April 16, 2020 Z mojego Olx przyszło zapytanie: "Czy wiadomo, jak z kotami?" To mi się podoba, znaczy że ktoś przeczytał tekst ogłoszenia i z grubsza kupuje Ogórka. Co dalej, to zobaczymy. Nic nie wiem o warunkach, tylko to pytanie. Quote
rozi Posted April 18, 2020 Author Posted April 18, 2020 Cisza u Ogórcia, bo tak: * z ogłoszeń nic się nie wykluwa * Kasia nie ma internetu (przynajmniej wczoraj jeszcze nie miała) * ja czekam na potwierdzenie wpłynięcia pieniążków za zabieg i odrobaczenie * czekam na rachunek za pierwszy miesiąc No i tak. Quote
uxmal Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 Może ruszy jak poluzują zakazy koronawirusowe. Quote
Tyśka) Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 Dnia 15.04.2020 o 15:01, rozi napisał: Wyróżniłam to: https://www.olx.pl/oferta/taka-piekna-super-morda-ze-tylko-kochac-a-jakie-piekne-laty-CID103-IDEnjWQ.html Czyli Sopot. Dla porządku podsyłam potwierdzenie :) Trzymam kciuki za Ogóreczka! 1 Quote
rozi Posted April 19, 2020 Author Posted April 19, 2020 49 minut temu, Iv_ napisał: Zaproszę z rana ;) Czesia, nie ten wątek :D Quote
b-b Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 7 godzin temu, Iv_ napisał: Zaproszę z rana ;) 6 godzin temu, rozi napisał: Czesia, nie ten wątek :D No przecież Iv zaprasza na wątek chłopaka :D Moja wpłata poleciała. Trzymam kciuki za chłopaka. Jeśli jest potrzeba mogę też zrobić ogłoszenie na olx-ie :) Quote
rozi Posted April 19, 2020 Author Posted April 19, 2020 3 minuty temu, b-b napisał: No przecież Iv zaprasza na wątek chłopaka :D Moja wpłata poleciała. Trzymam kciuki za chłopaka. Jeśli jest potrzeba mogę też zrobić ogłoszenie na olx-ie :) Boguniu, gdybyś zechciała zrobić, to na Wrocław. Ze względów organizacyjnych (PA, zapoznanie i reszta teraz) biorę pod uwagę trzy lokalizacje, czyli Trójmiasto, Warszawę i Wrocław. Quote
Iv_ Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 10 godzin temu, rozi napisał: Czesia, nie ten wątek :D O maj Got haha rano człowiek nieprzytomny ;)) Ale do Ogórka trzeba zwaglądać przecież ;) Quote
b-b Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 7 godzin temu, rozi napisał: Boguniu, gdybyś zechciała zrobić, to na Wrocław. Ze względów organizacyjnych (PA, zapoznanie i reszta teraz) biorę pod uwagę trzy lokalizacje, czyli Trójmiasto, Warszawę i Wrocław. OK Poszukam zdjęć na wątku, podglądnę tekst ogłoszenia i zrobię na Wrocław :) edit: Z małym promowaniem https://www.olx.pl/oferta/laciaty-przystojniak-do-adopcji-CID103-IDEx4lZ.html Quote
rozi Posted April 19, 2020 Author Posted April 19, 2020 1 godzinę temu, b-b napisał: OK Poszukam zdjęć na wątku, podglądnę tekst ogłoszenia i zrobię na Wrocław :) edit: Z małym promowaniem https://www.olx.pl/oferta/laciaty-przystojniak-do-adopcji-CID103-IDEx4lZ.html Dziękuję ślicznie! Quote
rozi Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 Kurrr................. Nic się nie da, ani edytować, uzupełnić, ani nawet zacytować, chodzi o post z rozliczeniami wpłat stałych. Napiszę więc tylko, że dostałam rachunek za opiekę nad Ogórkiem za okres 14.03 - 14.04 Kwota 400zł (zawiera podatek). Opłaciłam ten rachunek, na koncie pozostało 385zł. Quote
rozi Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 Ogórek miał wczoraj zdejmowane szwy, wszystko jest w porządku. Kasia nie może nic napisać, wyskakuje jej error 404. :((( Quote
Recommended Posts