rozi Posted April 1, 2020 Author Posted April 1, 2020 Kasia, połóż mu pod tym stołem jakąś szmatkę/kocyk, to będzie miał coś swojego, skoro tam lubi leżeć. Quote
Dusia-Duszka Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 1 godzinę temu, katakka napisał: Super pies :))) Ale kocica Emilia... ona wygląda jakby przed chwilą zeszła ze sceny misicalu "Cats" A.L.W. 4 1 Quote
Poker Posted April 1, 2020 Posted April 1, 2020 43 minuty temu, Dusia-Duszka napisał: Super pies :))) Ale kocica Emilia... ona wygląda jakby przed chwilą zeszła ze sceny misicalu "Cats" A.L.W. Ale się uśmiałam . A pies super. 1 Quote
rozi Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 Wpłynęły też pieniążki z bazarku uxmal - 346,33 Tu specjalnie podziękuję, za pakowanie i wysyłanie fantów w tym trudnym czasie! 1 Quote
rozi Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 9 godzin temu, Aska7 napisał: Poczciwina wylazła To pierwsze, co pomyślałam, tylko nie umiałam tak krótko ująć :))) Quote
rozi Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 Mało piszę, bo jestem w totalnej kropce :( Czy ogłaszać teraz Ogórka. Ludzie mogą brać zwierzaki z nudów, za miesiąc-dwa odwidzi im się, albo weźmie ktoś, kogo trafi covid i co wtedy, to już nie chodzi o wizytę PA, czy inne techniczne sprawy adopcyjne. Z drugiej strony Kasia mówi cały czas, z dnia na dzień coraz bardziej mówi, że to niesamowity pies, że tak Im zaufał, że w ogień by za Nimi skoczył i szkoda każdej chwili przywiązania... Szlag jasny, co tu robić :( Quote
uxmal Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Ja bym narazie nie oglaszała. Za dużo sie dzieje. A jak ktoś przyjedzie po Ogórka i zarazi Kasię? 1 Quote
rozi Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 2 minuty temu, uxmal napisał: Ja bym narazie nie oglaszała. Za dużo sie dzieje. A jak ktoś przyjedzie po Ogórka i zarazi Kasię? Poprosiłam Tysię o wstępne/próbne ogłoszenie. Takie dla sprawdzenia czy i kto się zainteresuje Ogórkiem. No, gdyby przypadkiem rewelacja jakaś się trafiła, to będziemy myśleć. Quote
rozi Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 2 minuty temu, Poker napisał: ja bym ogłaszała. Spróbujemy. Quote
Aska7 Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 25 minut temu, rozi napisał: Spróbujemy. A jajka ? Quote
rozi Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 Przed chwilą, Aska7 napisał: A jajka ? Wielkanoc zaraz... Asia, zanim się zgłosi ktoś do sensu, to będzie i po jajkach. Tu czas działa w dwie strony. 1 Quote
Poker Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 1 godzinę temu, rozi napisał: Wielkanoc zaraz... Asia, zanim się zgłosi ktoś do sensu, to będzie i po jajkach. Tu czas działa w dwie strony. I znowu się zgadzam z rozi. Jak pokocha , to i poczeka. 1 Quote
Aska7 Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 13 godzin temu, rozi napisał: Wielkanoc zaraz... Asia, zanim się zgłosi ktoś do sensu, to będzie i po jajkach. Tu czas działa w dwie strony. Zdąży pomalować : ) 1 Quote
Tyśka) Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Zaglądam do Ogórka, ale brak mi dłuższej chwili czasami. Oczywiście, z przyjemnością ogłoszę, ale dopiero dzisiaj wieczorem przysiądę do tego, bo teraz piszę z telefonu, a z niego Internet mam za malutki. Mam nadzieję, że umyślę ładny opis, godny cudownego Ogórasia. 1 Quote
rozi Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Zaglądam do Ogórka, ale brak mi dłuższej chwili czasami. Oczywiście, z przyjemnością ogłoszę, ale dopiero dzisiaj wieczorem przysiądę do tego, bo teraz piszę z telefonu, a z niego Internet mam za malutki. Mam nadzieję, że umyślę ładny opis, godny cudownego Ogórasia. Nie pali się. Dziękuję, Tysiu! Kontakt chyba do mnie na pierwszy przesiew, podałam na PW numer telefonu Ogórka - ma własny Napisz jeszcze, proszę, że nie odpowiadamy na SMSy. E-mail Ogórek też ma własny, gdyby było to potrzebne do czegoś. Quote
rozi Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 Wieści mam następujące: 1. Ogórkowi włączyła się wiosna. Jajka na cito trzeba. Kasia ma dzwonić w poniedziałek do lecznic. 2. Jest też roszczeniowy i teraz, po przyjeździe córki z kotami, szczeka długooooo, kiedy zostawia się go samego, bez człowieka. Sądzę, że w tym akurat DT psy są rozpieszczone do granic. No u mnie by sobie nie poszczekał. Niemniej - jak wcześniej pisałam - Dom dla Ogórka to nie mogą być ciepłe kluchy. 1 Quote
Aska7 Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 1 godzinę temu, rozi napisał: Wieści mam następujące: 1. Ogórkowi włączyła się wiosna. Jajka na cito trzeba. Kasia ma dzwonić w poniedziałek do lecznic. To nie pomaluje 2 Quote
rozi Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 22 minuty temu, Aska7 napisał: To nie pomaluje Może zdąży? Jedna suczka go interesuje, sterylizowana, no ale. Aż Kasia poleciała sprawdzać jej dokumenty :) 1 Quote
rozi Posted April 5, 2020 Author Posted April 5, 2020 Ktoś może wie, jak przesłać z telefonu plik audio? Kos tak pięknie u mnie śpiewa 1 Quote
Tola Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Podczytuję wątek Ogórka; piesio nietuzinkowy jak i imię, wątek również, więc ogląda się z przyjemnością, czyta podobnie :). Będę kibicowała Ogóraskowi. 1 Quote
Recommended Posts