Livka Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 Taki tekst napisałam, czekam na wszelkie sugestie. Bruno – super psiak do pokochania od zaraz. Zabrałam Bruna ze schroniska bo tam byłby bez szans na dobry dom i kochających ludzi. Umieściłam go w hoteliku i razem z opiekunką dałyśmy psinie wszystko na co zasługuje. Dobre jedzenie, opiekę weterynaryjną, psie SPA, spacery, zabawy i przytulanie. Czego mu więc brakuje … ? Tego jedynego na świecie człowieka, własnego domu i bezwarunkowej miłości. Bruno to około pięcioletni, zdrowy, wykastrowany i zachipowany psiak. Waży 25 kg. Zachowuje czystość, zgadza się z innymi psami. Uwielbia zabawy i szaleństwa na świeżym powietrzu. Bruno to oddany przyjaciel na długie lata. Warunkiem szczęśliwej adopcji jest wizyta przed i poadopcyjna. Kontakt w sprawie adopcji … Quote
Livka Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 Fotki będą lepsze, ale te na początek : 1 Quote
Nesiowata Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 5 minut temu, Livka napisał: Fotki będą lepsze, ale te na początek : A wizyta poadopcyjna? Quote
Livka Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 13 minut temu, Nesiowata napisał: A wizyta poadopcyjna? Dziękuję - dopisałam. Quote
Livka Posted February 9, 2020 Author Posted February 9, 2020 Oj Brunuś mało kto do nas zagląda ... :( Quote
uxmal Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Zagląda :) on cały czas taki uśmiechnięty? :) Quote
Bogusik Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Ja też zaglądam i tekst jest ok.Dopisałabym jeszcze ile ma w kłębie, bo sama waga to jednak za mało.Te zdjęcia,które tu są nie nadają się do ogłoszeń, no może trzecie i według mnie szkoda ruszać,ponieważ ileś osób zobaczy i na "dzień dobry" odrzuci.Lepiej jeszcze trochę poczekać na fajne i ogłoszeniowe zdjęcia. To jedno trochę poprawiłam,także będzie w 2 wersjach do wyboru. Quote
Poker Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Ja też zaglądam. Bogusik ma rację. Opatrzy się na nie najlepszych zdjęciach i będzie kiepsko z zainteresowaniem. Lepiej raz , a dobrze. Quote
Livka Posted February 10, 2020 Author Posted February 10, 2020 Dzięki, że jesteście :) Bruno miał wczoraj sesję zdjęciową. Jak dostanę fotki to wstawię i wspólnie wybierzemy do ogłoszeń :) Bruno ponoć jest taki kontaktowy i do psów, i do ludzi. Strasznie miziasty :) i zawsze się uśmiecha :) 1 Quote
b-b Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Jeśli będzie potrzebna pomoc z ogłoszeniami to proszę dać znać :) Quote
Livka Posted February 11, 2020 Author Posted February 11, 2020 1 godzinę temu, b-b napisał: Jeśli będzie potrzebna pomoc z ogłoszeniami to proszę dać znać :) Dziękuję :) Mam fotki, wstawię wieczorem :) Quote
kiyoshi Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Dnia 10.02.2020 o 00:46, Poker napisał: Ja też zaglądam. Bogusik ma rację. Opatrzy się na nie najlepszych zdjęciach i będzie kiepsko z zainteresowaniem. Lepiej raz , a dobrze. Czy jest coś takiego jak "opatrzy się"? Większość ludzi jak szuka psa to w miarę szybko go znajduje więc raczej oglądający ogłoszenie to wciąż nowi ludzie. Niektórzy zwracają uwagę na takie nie pozowanie zdjecia--nie ma nigdy reguly T a k mi się przynajmniej wydaje PS ja bard o lubię to zdjecie które Livka wystawiła jako 4te i bez wahania dalabym je jako główne do jakiegoś ogloszenia Quote
Havanka Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Jakis czas temu napisałam już tekst do ogłoszeń Bruna i tylko czekałam na sygnał, że zaczynamy ogłaszać. Też poczekam na zdjecia i zrobię mu na Wrocław, ok? Quote
Livka Posted February 11, 2020 Author Posted February 11, 2020 Dziękuję Wam serdecznie :) Mama już w domu więc troszkę więcej czasu będzie. Dexterka zmierzyła naszego wiercipiętkę - dopisałam dodatkowe info :) Bruno – super psiak do pokochania od zaraz. Zabrałam Bruna ze schroniska bo tam byłby bez szans na dobry dom i kochających ludzi. Umieściłam go w hoteliku i razem z opiekunką dałyśmy psinie wszystko to na co zasługuje. Dobre jedzenie, opiekę weterynaryjną, psie SPA, spacery, zabawy i przytulanie. Czego mu więc brakuje … ? Tego jedynego na świecie człowieka, własnego domu i bezwarunkowej miłości. Bruno to około pięcioletni, zdrowy, wykastrowany i zachipowany psiak. Waży 25 kg. W kłębie ma około 55-60 cm. Zachowuje czystość, zgadza się z innymi psami. Uwielbia zabawy i szaleństwa na świeżym powietrzu. Bruno to oddany przyjaciel na długie lata. Warunkiem szczęśliwej adopcji jest wizyta przed i poadopcyjna. Kontakt telefoniczny w sprawie adopcji: 695 988 940 1 Quote
b-b Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 11 minut temu, Livka napisał: To wszystko, można wybierać :) Na jakie miasto mam zrobić? Quote
Livka Posted February 11, 2020 Author Posted February 11, 2020 1 minutę temu, b-b napisał: Na jakie miasto mam zrobić? Havanka zrobi na Wrocław ... to może Kraków ? Quote
b-b Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 23 minuty temu, Livka napisał: Havanka zrobi na Wrocław ... to może Kraków ? OK:) Bruno na Kraków https://www.olx.pl/oferta/super-psiak-do-adopcji-CID103-IDDCR17.html Quote
Tola Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 No to teraz zaciskamy kciuki, żeby szybko zadzwonił ktoś sensowny:). Quote
Livka Posted February 11, 2020 Author Posted February 11, 2020 33 minuty temu, b-b napisał: OK:) Bruno na Kraków https://www.olx.pl/oferta/super-psiak-do-adopcji-CID103-IDDCR17.html Serdecznie dziękuję:) Quote
Havanka Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Bruno na Wrocław: https://www.olx.pl/oferta/25-kg-radosci-na-czterech-lapkach-szuka-swojej-rodziny-CID103-IDDCSVr.html Powodzenia "maluszku" ! Quote
Livka Posted February 11, 2020 Author Posted February 11, 2020 11 minut temu, Havanka napisał: Bruno na Wrocław: https://www.olx.pl/oferta/25-kg-radosci-na-czterech-lapkach-szuka-swojej-rodziny-CID103-IDDCSVr.html Powodzenia "maluszku" ! Dziękuję bardzo :) Quote
Livka Posted February 11, 2020 Author Posted February 11, 2020 Havanko, Bruno przebywa w hoteliku niedaleko Opola Quote
Recommended Posts