Anula Posted January 18, 2020 Author Posted January 18, 2020 Tak,niech się Ati dobrze wiedzie i nie zabraknie jej niczego.Widzę,że pani przyjechała z kocykiem i szeleczkami. Umowa chyba jest podpisana bo Hania nie wymieniła jej. Quote
Poker Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Ati będzie w DS księżniczką. Pani na pewno jest prze szczęśliwa. Mam wielką nadzieję , że Ati też będzie, 1 Quote
Tyśka) Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Świetnie, że Ati już na swoim, choć podziwiam ją za cierpliwość - nie każdy psiak dałby się wycałować po łapkach ;) Życzę jej ogromu szczęścia w swojej Rodzinie. Quote
szafirka Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Ati bardzo dobrze przyjęła pocałunki :) Oczywiście umowa podpisana, inaczej sunia by nie pojechała. 1 Quote
Anula Posted January 18, 2020 Author Posted January 18, 2020 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Świetnie, że Ati już na swoim, choć podziwiam ją za cierpliwość - nie każdy psiak dałby się wycałować po łapkach ;) Życzę jej ogromu szczęścia w swojej Rodzinie. Pisałam wcześniej,że Ati jest cudnym psem bez wad.Ona kocha wszystko i wszystkich.Bardzo zabiega o względy u człowieka dlatego dała się wyściskać i całować i na 100% nie była z tego powodu niezadowolona,wręcz przeciwnie szczęśliwa.Ati patrzyła w oczy p.Ani tak samo jak patrzyła w moje oczy.Jest to psiak ,który bardzo ufa człowiekowi i bardzo potrzebuje bliskości z nim.Jestem przekonana,że do domciu jechała na kolankach p.Ani i była szczęśliwa. A ogonek też da sobie czesać bez problemu,to jest właśnie taki cudny psiak. Jestem bardzo ciekawa pierwszych wrażeń Państwa bo opis i zdjęcia to tylko podgląd a w realu wygląda inaczej. 2 Quote
Tola Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Bardzo się cieszę z domku Ati:) Z powodu problemów ze zdrowiem rzadziej jestem teraz na dogo, przegapiłam dzień wizyty PA i wyjazdu suni, ale teraz radość ze szczęścia Ati podwójna:) 2 Quote
Bogusik Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 3 godziny temu, Anula napisał: Pisałam wcześniej,że Ati jest cudnym psem bez wad.Ona kocha wszystko i wszystkich.Bardzo zabiega o względy u człowieka dlatego dała się wyściskać i całować i na 100% nie była z tego powodu niezadowolona,wręcz przeciwnie szczęśliwa.Ati patrzyła w oczy p.Ani tak samo jak patrzyła w moje oczy.Jest to psiak ,który bardzo ufa człowiekowi i bardzo potrzebuje bliskości z nim.Jestem przekonana,że do domciu jechała na kolankach p.Ani i była szczęśliwa. A ogonek też da sobie czesać bez problemu,to jest właśnie taki cudny psiak. Jestem bardzo ciekawa pierwszych wrażeń Państwa bo opis i zdjęcia to tylko podgląd a w realu wygląda inaczej. Wszystko to prawda Anulko co napisałaś :) Ati jechała na kolanach swojej nowej Pani,a później wyciągnęła się obok w swoim legowisku i spokojnie spała.Do domu wpadła jak mała torpeda i trzy razy pozwiedzała,oblatała wszystkie kąty,a później wskoczyła na kanapę w jadalni i obserwowała,co Pani Ania robi w kuchni.Zjadła z apetytem miseczkę chrupek,popiła wodą i po obiedzie usadowiła się na kolanach p.Ani rozdając buziaki :) Na ogrodzie biegała taka szczęśliwa,jak by nie była na nim pierwszy raz i już zaprzyjaźniła się z małym pieskiem sąsiadów.Bardzo jest mądra i usłuchana,na zawołanie wracamy do domku,już była pierwsza pod drzwiami.Jutro na obiadek będzie niunia jadła ugotowaną na parze rybkę z warzywkami i odrobiną ryżu.Odpowiednie akcesoria do pielęgnacji sierści też oczywiście zakupione i oczka przemyte, bo było trochę skorupek w kącikach.Mam obiecane zdjęcia i jak otrzymam to wstawię. Państwo są nią oczarowani i z wyglądu i z charakteru.Pani Ania mi powiedziała,że to najukochańsza mała istotka na całej ziemi i zakochali się w niej na zabój! :) Jestem pewna,że to jeden z najlepszych domów do jakiego mogła Ati trafić i niczego jej w nim nie zabraknie,a już miłości to na pewno :) 4 Quote
Poker Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Wspaniałe wiadomości , ale tylko takie brałam pod uwagę po rozmowie z państwem. 2 Quote
Anula Posted January 20, 2020 Author Posted January 20, 2020 Dnia 18.01.2020 o 21:22, Bogusik napisał: Wszystko to prawda Anulko co napisałaś :) Ati jechała na kolanach swojej nowej Pani,a później wyciągnęła się obok w swoim legowisku i spokojnie spała.Do domu wpadła jak mała torpeda i trzy razy pozwiedzała,oblatała wszystkie kąty,a później wskoczyła na kanapę w jadalni i obserwowała,co Pani Ania robi w kuchni.Zjadła z apetytem miseczkę chrupek,popiła wodą i po obiedzie usadowiła się na kolanach p.Ani rozdając buziaki :) Na ogrodzie biegała taka szczęśliwa,jak by nie była na nim pierwszy raz i już zaprzyjaźniła się z małym pieskiem sąsiadów.Bardzo jest mądra i usłuchana,na zawołanie wracamy do domku,już była pierwsza pod drzwiami.Jutro na obiadek będzie niunia jadła ugotowaną na parze rybkę z warzywkami i odrobiną ryżu.Odpowiednie akcesoria do pielęgnacji sierści też oczywiście zakupione i oczka przemyte, bo było trochę skorupek w kącikach.Mam obiecane zdjęcia i jak otrzymam to wstawię. Państwo są nią oczarowani i z wyglądu i z charakteru.Pani Ania mi powiedziała,że to najukochańsza mała istotka na całej ziemi i zakochali się w niej na zabój! :) Jestem pewna,że to jeden z najlepszych domów do jakiego mogła Ati trafić i niczego jej w nim nie zabraknie,a już miłości to na pewno :) Dziś zadzwoniła p.Ania powtórzyła to co Bogusik wcześniej napisała.Dodała jeszcze,że jest szczęśliwa bo Atika z nimi śpi w łóżku,przesypia całą noc.Zanim zaśnie to musi rozdać buziaki każdemu z nich i dopiero wtedy się układa do snu.P.Ania niesamowicie ją chwali,że taka mądra,usłuchana,grzeczna.Jednym słowem nie może się jej nachwalić.Zdjęcia będą, tylko później bo nie za bardzo sobie radzą z komputerem,jak syn do nich przyjdzie to prześle. 3 4 Quote
Tola Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 6 godzin temu, Anula napisał: Dziś zadzwoniła p.Ania powtórzyła to co Bogusik wcześniej napisała.Dodała jeszcze,że jest szczęśliwa bo Atika z nimi śpi w łóżku,przesypia całą noc.Zanim zaśnie to musi rozdać buziaki każdemu z nich i dopiero wtedy się układa do snu.P.Ania niesamowicie ją chwali,że taka mądra,usłuchana,grzeczna.Jednym słowem nie może się jej nachwalić.Zdjęcia będą, tylko później bo nie za bardzo sobie radzą z komputerem,jak syn do nich przyjdzie to prześle. Rewelacja:) 1 Quote
Anula Posted January 21, 2020 Author Posted January 21, 2020 Atika zostaje na zawsze w swoim domku. Haniu,bardzo dziękuję za opiekę nad Atiką.Pobyt w Hoteliku uregulowany. Quote
ewu Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Wspaniale :)))Kochana malutka:) Anula dziękuję za pomoc dla Ati:) Quote
Anula Posted January 24, 2020 Author Posted January 24, 2020 22 godziny temu, ewu napisał: Wspaniale :)))Kochana malutka:) Anula dziękuję za pomoc dla Ati:) To ja bardzo dziękuję,że mi zaufałaś i za wspaniałe dni spędzone z Ati.Ati do mojego domu wniosła wiele radości i uśmiechu na twarzy.Teraz wyszłam z letargu i nastąpiła tęsknota za Ati.Potrzeba czasu aby przejść do normalności. 1 Quote
Bogusik Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Wczoraj rozmawiałam z p.Anią i u Ati wszystko dobrze :) Czuje się jak królewna i biega po całym domu,również na piętro do syna.Zakochana w całej rodzinie oczywiście z wzajemnością :) Śpi najczęściej na fotelu, a w nocy w łóżku ze swoim Pańciostwem :) Uwielbia co dzienne czesanie i na widok szczotki kręci piruety z radości :) Na gotowane mięsko z ryżem niestety ale źle reaguje więc pozostanie przy chrupkach+puszeczki.Olekardin p.Ania kupi i będzie podawać :) Kilka zdjęć jakie otrzymałam,a nie łatwo jej zrobić bo nie lubi pozować :) 3 1 Quote
Poker Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Sama radość z takich wiadomości. Sunia mogła źle zareagować na drób albo ryż. Quote
Anula Posted January 27, 2020 Author Posted January 27, 2020 2 godziny temu, Poker napisał: Sama radość z takich wiadomości. Sunia mogła źle zareagować na drób albo ryż. U mnie wsuwała ryż z drobiem i podrobami i nic się nie działo.U Hani jadła puszki.Może to był za krótki czas na przetestowanie.Teraz jest już w DS to p.Ania przetestuje na spokojnie co sunia może jeść. Quote
Anula Posted February 25, 2020 Author Posted February 25, 2020 Już minął ponad miesiąc jak Ati jest w swoim domku.Ciekawe co słychać u Ati? P.Ania miała zarejestrować czip i być z sunią u weta. Quote
Bogusik Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Dnia 25.02.2020 o 08:55, Anula napisał: Już minął ponad miesiąc jak Ati jest w swoim domku.Ciekawe co słychać u Ati? P.Ania miała zarejestrować czip i być z sunią u weta. Ati wiedzie królewskie życie i niczego jej nie zabraknie,a na pewno miłości całej rodziny :) Pani Ania była z małą u weta na przeglądzie i wszystko jest ok. po za 2 malusieńkimi guzkami na brzuszku,które pozostają do obserwacji.W związku z tym,co miesiąc będą się meldować w gabinecie.Ati otrzymała specjalistyczną i dobrą karmę dla psiaków z dłuższą sierścią,także jak zakończy przyjmowanie Olekardinu, to ma już go nie brać.Ponieważ Pani Ania miała pogrzeb w rodzinie bardzo bliskiej osoby,to z tego wszystkiego zapomniała o rejestracji czipa i przy kolejnej wizycie o to poprosi.Zapisała sobie na kartce i włożyła do książeczki Ati.Nie ma wpisu w książeczce o zabiegu sterylizacji tylko badanie krwi,więc podałam datę 09.01.20,ponieważ wetka o to prosiła.Może za jakiś czas otrzymam jakieś zdjęcia,to oczywiście zaraz wstawię. Quote
Poker Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Dobre wieści cieszą . Było do przewidzenie , że Ati będzie królewną. Quote
Anula Posted February 28, 2020 Author Posted February 28, 2020 10 godzin temu, Bogusik napisał: Ati wiedzie królewskie życie i niczego jej nie zabraknie,a na pewno miłości całej rodziny :) Pani Ania była z małą u weta na przeglądzie i wszystko jest ok. po za 2 malusieńkimi guzkami na brzuszku,które pozostają do obserwacji.W związku z tym,co miesiąc będą się meldować w gabinecie.Ati otrzymała specjalistyczną i dobrą karmę dla psiaków z dłuższą sierścią,także jak zakończy przyjmowanie Olekardinu, to ma już go nie brać.Ponieważ Pani Ania miała pogrzeb w rodzinie bardzo bliskiej osoby,to z tego wszystkiego zapomniała o rejestracji czipa i przy kolejnej wizycie o to poprosi.Zapisała sobie na kartce i włożyła do książeczki Ati.Nie ma wpisu w książeczce o zabiegu sterylizacji tylko badanie krwi,więc podałam datę 09.01.20,ponieważ wetka o to prosiła.Może za jakiś czas otrzymam jakieś zdjęcia,to oczywiście zaraz wstawię. Dobrze Bogusik,że pilnujesz psich spraw bo rejestracja czipa jest bardzo istotna.Jeżeli chodzi o wpis o sterylizacji to Hania chyba nie dopilnowała aby wpisano w książeczkę.No nic najważniejsze,że jest kontakt z P.Anią. Quote
Bogusik Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Wczoraj długo rozmawiałam z bardzo sympatyczną p.Anią i Ati ma się świetnie.Byli na kontroli i te 2 małe guzki nie powiększają się.Przy okazji został zarejestrowany czip do bazy danych.Mała jest przekochana :) Biega za piłką po ogrodzie,kręci piruety jak zobaczy szelki i szykuje się spacer i każdego domownika wita ogromną radością.Trochę już jest zarośnięta ale trzeba przetrwać do czasu otworzenia zakładów gromerskich.Śierść zrobia się bujna i lśniąca.Oczywiście księżniczka śpi z Pańciostwem w łóżku bo innej opcji nie ma! :) Zdjęć niestety nie mam ponieważ są trudności techniczne, ale wiem w 100% że Ati ma najlepszy z możliwych domek :) 2 Quote
Recommended Posts