Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

W sobotę byłam na spacerze z Pachyderem. Chłopak był radosny jak nigdy, nie ciągnął w stronę schroniska jak zawsze, ale dziarsko szedł do przodu. Odwilż, na ulicy nie ma śniegu i łapy nie marzną to i na spacerki chce się chodzić:p

Posted

ROCZNA REHABILITACJA MOŻE ZOSTAĆ ZAPRZEPASZCZONA - POMOCY

przepraszam za off, ale potrzeba na cito DT, dla Promyczka, który był sparaliżowany, jednak zaczął chodzić po operacji, ale warunki schroniskowe nie pozwalają na taką opiekę jaką powinien być otoczony, więc roczna rehabilitacja może zostać zaprzepaszczona - proszę, czy ktoś może się zlitować i zapewnić mu DT?
http://www.dogomania.pl/threads/135543-niegdyA-sparaliA-owany-dziA-chodzi-Promyk-nadal-szuka-domu

Posted

ROCZNA REHABILITACJA MOŻE ZOSTAĆ ZAPRZEPASZCZONA - POMOCY

przepraszam za off, ale potrzeba na cito DT, dla Promyczka, który był sparaliżowany, jednak zaczął chodzić po operacji, ale warunki schroniskowe nie pozwalają na taką opiekę jaką powinien być otoczony, więc roczna rehabilitacja może zostać zaprzepaszczona - proszę, czy ktoś może się zlitować i zapewnić mu DT?
http://www.dogomania.pl/threads/135543-niegdyA-sparaliA-owany-dziA-chodzi-Promyk-nadal-szuka-domu

Posted

AgaMasel napisał(a):
Chłopak był radosny jak nigdy, nie ciągnął w stronę schroniska jak zawsze, ale dziarsko szedł do przodu.

dobrze, że Pachcio się trochę rozerwał
najlepiej by było, jakby ktoś go wziął do domu, ale to już by był cud nad cudy :(

• 3 weeks later...
Posted

Wysłaliśmy wyniki na Śląsk, czekamy na odpowiedź.
Dzisiaj Pachcio dobrze wyglądał, widziałam go tylko jak spacerował, ale zdjął kubrak i chyba jakby może ciut grubszy był. Nie wiem, może słońce...
Wiem jedno, nie stać nas na leczenie Pachydera. Kupujemy co trzeba, robimy badania jakie trzeba, ale nas na to nie stać.
Ja już nie liczę ile to wszystko kosztuje, bo to nie ma sensu.

Posted

gameta napisał(a):
tak mi przykro, że cię zirytowałam :(
skoro były badania jakiś czas temu to logiczne wydało mi się zapytać o wyniki...

przepraszam. jestem przewrażliwiona w ostatnich tygodniach i wszystko mnie irytuje

Posted

Wystawię allegro dla Pachcia.
Jesteśmy już naprawdę na skraju wytrzymałości psychicznej. Mamy wiele psów i kotów wymagających poważnych zabiegów i jako dogomaniackie schronisko walczymy o każde życie. Nie usypiamy z powodu braku środków na leczenie, ale to wszystko kosztuje nas wiele nerwów. W dodatku teraz staramy się o dotarcie do jak największej liczby podatników w związku z 1% podatku. Nie mamy czasu na dogo, nie mamy czasu na nic.

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Wystawię allegro dla Pachcia.
Jesteśmy już naprawdę na skraju wytrzymałości psychicznej. Mamy wiele psów i kotów wymagających poważnych zabiegów i jako dogomaniackie schronisko walczymy o każde życie. Nie usypiamy z powodu braku środków na leczenie, ale to wszystko kosztuje nas wiele nerwów. W dodatku teraz staramy się o dotarcie do jak największej liczby podatników w związku z 1% podatku. Nie mamy czasu na dogo, nie mamy czasu na nic.

:( to może Pw porozsyłaś?

Posted

Pachcio był ze mną na spacerku wczoraj :) Był bardzo pobudzony, wszystko go interesowało, było cieplutko, więc spacerował bez kubraczka. Wąchał szukał, a na Szczotę biegającą obok kłapał zębami i nawet próbował ją gonić :) Wiosna chyba na niego pozytywnie działa <jupi>

Posted

pachcio trochę znowu zarósł. w poniedziałek mam nadzieję będziemy mieć chwilę czasu, omówic wszystko raz jeszcze z mikołowem i napiszę co i czy będzie dalej robione w jego sprawie