maarit Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Wysłałam parę groszy... Zdrowiej piesku - tyle osób o ciebie walczy... Quote
MyrkurDagur Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Przepraszam za offa... Proszę, pomóżcie jednej z Dogomaniczek uratować jej sunię! Na wątku oprócz jego założycielki i mnie pojawiła się TYLKO 1 osoba! :( Proszę Was o pomoc !!! http://www.dogomania.pl/threads/179970-Potrzebuje-wsparcia-finansowego-na-leczenie-mojego-psa Quote
Aga3006 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 W sobotę byłam na spacerze z Pachyderem. Chłopak był radosny jak nigdy, nie ciągnął w stronę schroniska jak zawsze, ale dziarsko szedł do przodu. Odwilż, na ulicy nie ma śniegu i łapy nie marzną to i na spacerki chce się chodzić:p Quote
feliksik Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 ROCZNA REHABILITACJA MOŻE ZOSTAĆ ZAPRZEPASZCZONA - POMOCY przepraszam za off, ale potrzeba na cito DT, dla Promyczka, który był sparaliżowany, jednak zaczął chodzić po operacji, ale warunki schroniskowe nie pozwalają na taką opiekę jaką powinien być otoczony, więc roczna rehabilitacja może zostać zaprzepaszczona - proszę, czy ktoś może się zlitować i zapewnić mu DT? http://www.dogomania.pl/threads/135543-niegdyA-sparaliA-owany-dziA-chodzi-Promyk-nadal-szuka-domu Quote
feliksik Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 ROCZNA REHABILITACJA MOŻE ZOSTAĆ ZAPRZEPASZCZONA - POMOCY przepraszam za off, ale potrzeba na cito DT, dla Promyczka, który był sparaliżowany, jednak zaczął chodzić po operacji, ale warunki schroniskowe nie pozwalają na taką opiekę jaką powinien być otoczony, więc roczna rehabilitacja może zostać zaprzepaszczona - proszę, czy ktoś może się zlitować i zapewnić mu DT? http://www.dogomania.pl/threads/135543-niegdyA-sparaliA-owany-dziA-chodzi-Promyk-nadal-szuka-domu Quote
Ajula Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 AgaMasel napisał(a): Chłopak był radosny jak nigdy, nie ciągnął w stronę schroniska jak zawsze, ale dziarsko szedł do przodu. dobrze, że Pachcio się trochę rozerwał najlepiej by było, jakby ktoś go wziął do domu, ale to już by był cud nad cudy :( Quote
Rybc!a Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Pachyderek nadal w izolatce, nadal w ubranku, był dzisiaj na spacerze z Rudą Stopą. Quote
zachary Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 A co z jego widokami na leczenie na Śląsku? Quote
AgaiTheta Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Wysłaliśmy wyniki na Śląsk, czekamy na odpowiedź. Dzisiaj Pachcio dobrze wyglądał, widziałam go tylko jak spacerował, ale zdjął kubrak i chyba jakby może ciut grubszy był. Nie wiem, może słońce... Wiem jedno, nie stać nas na leczenie Pachydera. Kupujemy co trzeba, robimy badania jakie trzeba, ale nas na to nie stać. Ja już nie liczę ile to wszystko kosztuje, bo to nie ma sensu. Quote
agaga21 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 agaithea, czy wystawiacie wciąż allegro cegiełkowe? Quote
Charly Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 gameta napisał(a):tak mi przykro, że cię zirytowałam :( skoro były badania jakiś czas temu to logiczne wydało mi się zapytać o wyniki... przepraszam. jestem przewrażliwiona w ostatnich tygodniach i wszystko mnie irytuje Quote
AgaiTheta Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Wystawię allegro dla Pachcia. Jesteśmy już naprawdę na skraju wytrzymałości psychicznej. Mamy wiele psów i kotów wymagających poważnych zabiegów i jako dogomaniackie schronisko walczymy o każde życie. Nie usypiamy z powodu braku środków na leczenie, ale to wszystko kosztuje nas wiele nerwów. W dodatku teraz staramy się o dotarcie do jak największej liczby podatników w związku z 1% podatku. Nie mamy czasu na dogo, nie mamy czasu na nic. Quote
maarit Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Podziwiam Was za tę walkę o godziwe zycie zwierzaków. Postaram się wysłać w najbliższym czasie parę grosików. Pachyderku trzymaj się... Pozdrawiam Quote
__Lara Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 AgaiTheta napisał(a):Wystawię allegro dla Pachcia. Jesteśmy już naprawdę na skraju wytrzymałości psychicznej. Mamy wiele psów i kotów wymagających poważnych zabiegów i jako dogomaniackie schronisko walczymy o każde życie. Nie usypiamy z powodu braku środków na leczenie, ale to wszystko kosztuje nas wiele nerwów. W dodatku teraz staramy się o dotarcie do jak największej liczby podatników w związku z 1% podatku. Nie mamy czasu na dogo, nie mamy czasu na nic. :( to może Pw porozsyłaś? Quote
Patyś_ Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Pachcio był ze mną na spacerku wczoraj :) Był bardzo pobudzony, wszystko go interesowało, było cieplutko, więc spacerował bez kubraczka. Wąchał szukał, a na Szczotę biegającą obok kłapał zębami i nawet próbował ją gonić :) Wiosna chyba na niego pozytywnie działa <jupi> Quote
Asiaczek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 O, choc trochę wiosny u Pachcia... Zdrówka dla psiaka! Pzdr. Quote
Charly Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 pachcio trochę znowu zarósł. w poniedziałek mam nadzieję będziemy mieć chwilę czasu, omówic wszystko raz jeszcze z mikołowem i napiszę co i czy będzie dalej robione w jego sprawie Quote
Aga3006 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Pachciu dziś bardzo radosny był. Nawet aportował:) mam filmik, ale nie wiem czy uda mi się go wgrać Quote
Charly Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 dziewczyny, wiem ze czekacie na info- ale nie ma sekundy czasu ostatnio zeby porozmawiac na ten temat. mam nadzieję jutro Quote
Recommended Posts