Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Charly']dziewczyny, wiem ze czekacie na info- ale nie ma sekundy czasu ostatnio zeby porozmawiac na ten temat. mam nadzieję jutro[/QUOTE]

Poczekamy... Grunt że Pachcio wygląda lepiej...
Wiem ile czasu to wszystko Was kosztuje - o nerwach nie wspomnę...

Posted

[quote name='Charly']przepraszam. jestem przewrażliwiona w ostatnich tygodniach i wszystko mnie irytuje[/QUOTE]

spox ;)

W sprawie Pachcia - ja tam szczególnej poprawy nie widzę ... I ten penis :( Czy Pachcio jest juz odjajony? Na którymś wątku było, że odjajenie pomogło na wypadający penis. Choć w stanie Pachcia to się chyba nie odjaja...
Charly spokojnie czekamy na wieści :)

Posted

Mikołow nie ma nowych sugestii. mozna zwiększyć dawkę Vetorylu. Jest w Warszawie specjalista endokrynologii dr Leszowski- do niego trzeba wysłać psa na konsultacje. Jesli ktos moze mu pomóc lub nie to ten lekarz. transport jest problemem. pies ma gronkowca m.inn. Czy ktoś z Elbląga, Gdańska, okolic przewiezie Pachyderka do W-wy?

na razie skontaktujemy się z dr. Leszowskim i prześlemy wyniki mailem.

Posted

dr Leszowski chce psa widziec osobiście tzn. Pachyder musi jechać...i jest transport!! Nasza p. kierowniczka czyli AgaiTheta pojedzia swoim prywatnym autem z nim do W- wy!!! Termin jest w przyszły czwartek o 18:30. Ale potrzebujemy wsparcia..schronisko nie ma funduszy na to. transport 200 zł, konsultacja 120 zł, ewentualne USG 100 i badanie podstawowe krwi 75 zl. Jeśli ktoś jest w stanie nam pomóc będziemy wdzięczni.

Posted

OTOZ " Animals "
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Elblągu

ul. Królewiecka 233
82-300 Elbląg
Nr konta:
41 1160 2202 0000 0001 2949 7297
z dopiskiem " Na leczenie Pachydera "

Posted

Pojadę, dozbieramy resztę, dotychczas wszelkie wpłaty wydajemy na vetoryl, bo to miesięcznie jest ok 300 zł.
Zaraz zrobię mu allegro. Nie mam teraz kasy na wywołanie cegiełek, ale wystawie rysunki AgiMasel.
Chyba, że macie jakieś pomysły na cegiełki?

Szukamy wanny do schroniska, wiem, że to musi być z Elblaga, bo wieźć nie damy rady, ale szukamy!

Posted

Charly, ja mam 14-15 wartosciowych rzeczy na bazarek:biżutki złote i srebrne, łyżeczki z Sankt Petersburga,a niektóre biżutki też są przywiezione z Gruzji albo Rosji i są bardzo stare.Zrobiłam nawet już zdjęcia.Jak chcesz to wyślę Ci, ale podaj mi maila.

Posted

kropek napisał(a):
w związku z brakiem pieniędzy, czy nie można zebrać kasy z puszek? z jednej mojej uzbierało się przecież 160 złotych?

Można, skoro taką wyrażasz chęć. Puszka u mnie w biurze jest na Duszkę, u wetki zbieramy na sprzęt. Skoro wyrażasz zgodę to te 162,88 zł przeznaczymy na Pachcia i wszystko mamy już, bynajmniej do wizyty.

Posted

zachary napisał(a):
Charly, ja mam 14-15 wartosciowych rzeczy na bazarek:biżutki złote i srebrne, łyżeczki z Sankt Petersburga,a niektóre biżutki też są przywiezione z Gruzji albo Rosji i są bardzo stare.Zrobiłam nawet już zdjęcia.Jak chcesz to wyślę Ci, ale podaj mi maila.

zachary poczekajmy z tym na diagnozę. Jakoś strasznie się denerwuję co nam powiedzą. Cholibcia trzymajmy kciuki!!!

Posted

zachary trochę mi szczęka opadła. nie wiem jak to inaczej wyrazić. odczekajmy diagnoze dr. Lechowskiego. B. dużo opini na temat Pachydera, (bez)sensowności, (nie)możnosci itd itd słyszelismy z róznych stron tych mniej lub bardziej kompetentnych w ostatnich miesiącach. w zeszlym roku wydawało się, ze karmę i cos na grzyba starczy podac, pies przytyje i będzie ok. ale nie było ok. potem w końcu zdiagnozowany został cushing. ale leki nie pomagają. teraz pies pojedize do W- wy i tam lekarz oceni co i jak i czy w ogóle. Poczekamy.

no ale łyżeczki, wiekowe rzeczy i wogóle Gruzja brzmią po prostu bajecznie:) t

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Można, skoro taką wyrażasz chęć. Puszka u mnie w biurze jest na Duszkę, u wetki zbieramy na sprzęt. Skoro wyrażasz zgodę to te 162,88 zł przeznaczymy na Pachcia i wszystko mamy już, bynajmniej do wizyty.

aaaaaaaaaa..... jeżeli ma to polepszyć w jakiś sposób jego życie to jestem jak najbardziej za :)

Posted

Okey, poczekamy, nie ma innego wyjścia.Pieniądze przeleję jutro na podane przez Was konto.Te zagraniczne starocie przekazała mi cudowna duszyczka, która za swojego aktywnego życia zawodowego zjeździła trochę świata z zespołem filharmoników jako wiolonczelistka.Dzisiaj, prawie całą emeryturę wydaje na psy i koty, czyli ...kocio-dogomaniaczka...

Posted

niesamowite. czyli cała fura dobrej, bardzo dobrej energii

Damian ja nie wiedzialam, ze kropek to Ty- dopiero Agnieszka mnie oswiecila teraz. nie wiedzialam nic o puszce, ani ze jakąs akcję w tym stylu zrobiłes. wow- juz nie będę Cię tak gonić............... może hihihihi;)