Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ajula napisał(a):
już się cieszę na zdjęcia :)

nooooo oj! dziś jest godzina zero! Vitka i Pralinka ogoliły Pachcia! Chciałysmy wbrew zalecniom lekarza troszkę włosków zostawić, ale po ogoleniu dłuższych włosków zobaczyłysmy, ze facet wie, co mówi. Pachyderek miał bardzo gęsty podszerstek. A my mamy smarować skórę. Dlatego dziś poszło wszystko i piesiu jest golutki.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wyczyściłyśmy jego skórę, zdjęłyśmy okropną skorupę z uszu, sama nie wiem co to było. Wyczyściłam mu też uszka - kosmos.
Bardzo dzielnie wszystko znosił.
Szkoda, że trzeba było na łyso, miał już całkiem gęstą sierść, ale nie na całym ciele niestety. Teraz trzymam kciuki za zdrowe odrastanie. ;)

Posted

Pamiętacie pana policjanta, który przyszedl do schroniska w celu adopcji psa i spytał mnie o Pachcia jaka to rasa , bo bardzo mu się podoba. Powiedziałam, że to "nagi owczarek Warm- Maz."

Posted

[quote name='Vitka']Wyczyściłyśmy jego skórę, zdjęłyśmy okropną skorupę z uszu, sama nie wiem co to było. Wyczyściłam mu też uszka - kosmos.
Bardzo dzielnie wszystko znosił.
Szkoda, że trzeba było na łyso, miał już całkiem gęstą sierść, ale nie na całym ciele niestety. Teraz trzymam kciuki za zdrowe odrastanie. ;)
Ja tez bardzo mocno trzymam!!!:thumbs:

Posted

[quote name='AgaiTheta']Dzisiaj było pierwsze kąpanie z serii SPA. Jutro smarujemy :)
Ola weź wazelinę ;>
No wlasnie, nie zapomnijcie o ananasiku;-)

A mi tak sie marzy, ze Pachcio bedzie w lato spacerowal caly zarosniety i zdrowiutki po schronisku:Dog_run:

Posted

Charly napisał(a):
jaki kupon?

Charly, może ty wysłałaś kupon totolotka tam u Was w Elblągu, na który padła wygrana wczoraj - bagatela 24.000.000 zł ? Na chybił trafił był...

Posted

gameta napisał(a):
Charly, może ty wysłałaś kupon totolotka tam u Was w Elblągu, na który padła wygrana wczoraj - bagatela 24.000.000 zł ? Na chybił trafił był...

oooo, właśnie, może to TY? ;)