Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tez tak myslalam. udawałam przyzwoitość ( za tą puszkę- no i Damian dziś wyczesał staruszka Klepsa, ktory mu pewnie za to podsuwal tyleczek do glaskania cały czas- więc zasłuzył na ...hm...hihihih)

Posted

zachary napisał(a):
Charly, ja mam 14-15 wartosciowych rzeczy na bazarek:biżutki złote i srebrne, łyżeczki z Sankt Petersburga,a niektóre biżutki też są przywiezione z Gruzji albo Rosji i są bardzo stare.Zrobiłam nawet już zdjęcia.Jak chcesz to wyślę Ci, ale podaj mi maila.
\
O, taki bazarek na pewno spowodowałby sporo zamieszania w żeńskiej (i pewnie nie tylko) części Dogomanii...:)

Pzdr.

Posted

Agnieszka wlasnie wyjechala od dr. Lechowskiego. Wieści sa dobre:) Pachyder w sumie można rzec, jest...zdrów. Tzn nie ma nużeńca, nie ma grzybów i nie ma cushinga. trzeba odstawic vetory i przede wszystkim zając się jego skórą. czyli ogolić, kąpac, smarować i pielęgnować. dobrze, ze teraz wiosna:)

a i poza tym jest zadanie specjalne; codziennie smarować sikawkę Pachyderka wazelinką..a jak sikawka nie wyjdzie, to trzeba zrobić, zeby wyszła i wtedy nasmarowac. No cóż- wezmę to na moją klate i w moje ręce...hihihihihi

Bardziej profesjonalnej formy przekazu można zapewne oczekiwac jutro od samej Agnieszki:)

Posted

Super wieści!!!Charly, dzięki, dzięki.Cudownie, o rety jak się cieszę!!!! AgaiTheta, dzięki, że zawiozłaś Pachcia do Warszawy!!!!
Charly,czy Twoje ręce są delikatne?:evil_lol::lol:;).Uważaj, proszę na interesik Pachcia:evil_lol::oops:.