Patyś_ Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Charly, ale on lubi jak się go goni ^^ On lubi takie sporty :D Quote
Charly Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 tez tak myslalam. udawałam przyzwoitość ( za tą puszkę- no i Damian dziś wyczesał staruszka Klepsa, ktory mu pewnie za to podsuwal tyleczek do glaskania cały czas- więc zasłuzył na ...hm...hihihih) Quote
AgaiTheta Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wredne baby, Kropek jak coś to uciekaj do mnie, chociaż ja wiem, że sobie poradzisz!! Quote
kropek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 AgaiTheta napisał(a): Kropek jak coś to uciekaj do mnie i zajdę na pewno. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 zachary napisał(a):Charly, ja mam 14-15 wartosciowych rzeczy na bazarek:biżutki złote i srebrne, łyżeczki z Sankt Petersburga,a niektóre biżutki też są przywiezione z Gruzji albo Rosji i są bardzo stare.Zrobiłam nawet już zdjęcia.Jak chcesz to wyślę Ci, ale podaj mi maila.\ O, taki bazarek na pewno spowodowałby sporo zamieszania w żeńskiej (i pewnie nie tylko) części Dogomanii...:) Pzdr. Quote
zachary Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jak charly da znać, to zamieszamy;). Narazie, agaitheta, zrobiłam obiecany przelew. Quote
Ajula Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ja chociaż kciuki potrzymam, bo kasy nie mam :( a dla Pachcia chętnie bym coś dołożyła no ale pewnie będzie jeszcze okazja Quote
gameta Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 świetne wieści - także trzymam kciuki za podróżnika :) Quote
maarit Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ale się u Pachcia dzieje-niestety ja teraz jestem spłukana ale jak dorwię się do jakiś środków to cos wpłacę. Quote
AgaiTheta Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 W sobotę sprzątałam jego apartament i mam wrażenie, że on przytył. Basia go nie widziała jakiś czas, to go jutro jej pokażemy. Niech oceni. Quote
AgaiTheta Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Zachary bardzo dziękuję za wpłatę na leczenie Pachcia. W czwartek jedziemy do stolicy do doktorów :) Quote
zachary Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Nie ma za co.Tobie należą się podziękowania za to, co robisz! Quote
AgaiTheta Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Wszystko ustalone, jutro ok 12 wyruszamy. Nie ukrywam, że się denerwuje... Quote
zachary Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Nie denerwuj się AgaiTheta, przed Tobą kawałek drogi.No i Pachciowi jeszcze się udzieli....Czekam z niecierpliwością na efekty wizyty.Powodzenia!!! Quote
wasabi81 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Och Pachcio, Duszka juz szczesliwa, oby teraz tobie sie poszczescilo... trzymam mocno kciuki :kciuki::kciuki: Quote
Asiaczek Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 AgaiTheta napisał(a):Wszystko ustalone, jutro ok 12 wyruszamy. Nie ukrywam, że się denerwuje... Trzymam kciuki i ja:) Pzdr. Quote
Charly Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 i za kierowniczkę Agnieszkę, która pojechała z Pachciem:) Quote
Ajula Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Charly napisał(a):i za kierowniczkę Agnieszkę, która pojechała z Pachciem:) za Panią Kierowniczkę też oczywiście trzymam kciuki!! Quote
Charly Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Agnieszka wlasnie wyjechala od dr. Lechowskiego. Wieści sa dobre:) Pachyder w sumie można rzec, jest...zdrów. Tzn nie ma nużeńca, nie ma grzybów i nie ma cushinga. trzeba odstawic vetory i przede wszystkim zając się jego skórą. czyli ogolić, kąpac, smarować i pielęgnować. dobrze, ze teraz wiosna:) a i poza tym jest zadanie specjalne; codziennie smarować sikawkę Pachyderka wazelinką..a jak sikawka nie wyjdzie, to trzeba zrobić, zeby wyszła i wtedy nasmarowac. No cóż- wezmę to na moją klate i w moje ręce...hihihihihi Bardziej profesjonalnej formy przekazu można zapewne oczekiwac jutro od samej Agnieszki:) Quote
zachary Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Super wieści!!!Charly, dzięki, dzięki.Cudownie, o rety jak się cieszę!!!! AgaiTheta, dzięki, że zawiozłaś Pachcia do Warszawy!!!! Charly,czy Twoje ręce są delikatne?:evil_lol::lol:;).Uważaj, proszę na interesik Pachcia:evil_lol::oops:. Quote
maarit Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Charly napisał(a):kurcze mądrale hihihihi No poważne zadanie przed Tobą cioteczko ;) Quote
Recommended Posts