Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Charly']gameta jemu siusiak wystaje jak się cieszy, denerwuje itp. kiedy idzie do gabinetu wet caly czas tak ma- bardzo nie lubi tam być, kiedy wraca znów jest ok.[/QUOTE]

czyli jest ok i nie jest to wypadający penis? Biedny ten Pachcio potwornie, co go widzę to z nim gorzej :( Nie macie tam kogoś w El chętnego by dał mu DT i podjął się opieki na czas leczenia? Może miłością by go się szybciej leczyło...

Posted

wiesz co gameta nie wiem. ja wiem ze siusiak mu wychodzi jak się cieszy lub denerwuje- z tym, że u innych psów powraca od razu, a u Pachcia dopiero jak stresująca sytuacja minie. także całkiem ok pewnie tez nie jest.
nie ma takiego DT- dzis przyszly wyniki- wiele nie slyszalam, ale Pachyder nadal ma gronkowca- wiesz- ktos z sercem ma psy, a nikt nie chce ryzykowac zarazenie gronkowcem (pomijam ze ludzie też mogą sie zarazić.. i tak to wszystko wygląda).

Posted

przykre to wszystko jak cholera :( Faktycznie widoki na DT zerowe :( Miziacie go w rękawiczkach, żeby innych nie zarazić ? Jak tą nieszczęsną Alinkę z Dąbrówki, która jednak wyzdrowiała...

Posted

Dzisiaj dostaliśmy już część wyników, okazuje się, że Pachcio ma jeszcze jakąś chorobę, bo nie przyswaja nic z pokarmu. Ma apetyt, je duzo, gotujemy mu i ma karmę, ale ma wyniki jak pies głodzony. Robi wielkie kupy, wszystko wydala.
Czekamy na resztę wyników i uwierzcie nam, że my go bardzo kochamy, ale on jest nieszczęśliwy, ożywia się jak ma ludzia obok siebie, my mamy ok 200 psów, nie da się być przy każdym cały czas....

Posted

ale to znów jest taki dzien wesolego i energicznego Pachydera. Bardzo dużo zjadł, bardzo chętnie poszedl na spacer, merdal ogonkiem i w ogóle był wesoły. I tak to jest...raz pod górkę, raz z górki...

wyniki ktore przyszły przedwczoraj to morfologia i inne. Jak cushing dowiemy się wkrótce.

Posted

[quote name='Charly']ale to znów jest taki dzien wesolego i energicznego Pachydera. Bardzo dużo zjadł, bardzo chętnie poszedl na spacer, merdal ogonkiem i w ogóle był wesoły. I tak to jest...raz pod górkę, raz z górki...

wyniki ktore przyszły przedwczoraj to morfologia i inne. Jak cushing dowiemy się wkrótce.[/QUOTE]

;) dobrze, że obecnie jest dobrze.

• 2 weeks later...
Posted

gameta napisał(a):
Nooo właśie, jak tam wyniki ? I jakie wieści ?

nooooo Gameta jak będzie coś wiadomo tzn jak przyjdą wyniki to napisze. pachyder byl na rtg klatki piersiowej- tam wszystko ok. ale wiesz co- podam numer telefonu do schroniska : 55 234 16 46- prosze zadzwoń i poproś panią dr do telefonu i zapytaj. tam się dowiesz wszystkiego z pierwszej ręki i najszybciej.

Posted

Charly napisał(a):
nooooo Gameta jak będzie coś wiadomo tzn jak przyjdą wyniki to napisze. pachyder byl na rtg klatki piersiowej- tam wszystko ok. ale wiesz co- podam numer telefonu do schroniska : 55 234 16 46- prosze zadzwoń i poproś panią dr do telefonu i zapytaj. tam się dowiesz wszystkiego z pierwszej ręki i najszybciej.

Charly, ale po to on ma wątek i was, żebyście pisały co u niego na forum - pewnie nie tylko ja jestem ciekawa, wszyscy mamy dzwonić do schronu ?

Posted

po to ma nas przede wszystkim, żebysmy o niego dbały! przede wszystkim! jak przyjda wyniki- powinny już być- napisze, ale jeśli nie, bo np. nie wejdę na dogo, bo nie będę miala internetu bo bo bo...zadzwoń do schroniska, poproś panią dr i będziesz wiedzieć.

irytuje mnie ton Twoich wypowiedzi oraz Twoje "noooo". Nie dotyczy to innych osób pytających, a dotyczy Ciebie.

Posted

Charly napisał(a):
po to ma nas przede wszystkim, żebysmy o niego dbały! przede wszystkim! jak przyjda wyniki- powinny już być- napisze, ale jeśli nie, bo np. nie wejdę na dogo, bo nie będę miala internetu bo bo bo...zadzwoń do schroniska, poproś panią dr i będziesz wiedzieć.

irytuje mnie ton Twoich wypowiedzi oraz Twoje "noooo". Nie dotyczy to innych osób pytających, a dotyczy Ciebie.

tak mi przykro, że cię zirytowałam :(
skoro były badania jakiś czas temu to logiczne wydało mi się zapytać o wyniki...

Posted

Od Charly :
Wyniki Pachcia : kortyzol w normie, nowotwór tez wykluczony, dzisiaj przyszyły wyniki tarczycy- też w normie.
wszystko wysyłamy do Mikołowa i czekamy na ich sugestie.
;)

Posted

Patyś_ napisał(a):
Od Charly :
Wyniki Pachcia : kortyzol w normie, nowotwór tez wykluczony, dzisiaj przyszyły wyniki tarczycy- też w normie.
wszystko wysyłamy do Mikołowa i czekamy na ich sugestie.
;)

No to czekamy na Mikołów...

Pzdr.