Jump to content
Dogomania

ROZLICZONY!!! DZIŚ KONIEC !!!! DODANE !!! Rośliny doniczkowe własnoręcznie wyhodowane . Do 17. 05. g. 22

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, b-b napisał:

12 poproszę i czy jest możliwość kupienia nieukorzenionego papiruska?

Nie bardzo rozumiem,. Chcesz ,żebym ucięła jedną sztukę i wysłała bez korzonków czy myślisz ,że już nie mam więcej. Ja mam nastawionych jeszcze kilka i w ciągu paru dni będę miała kolejne z korzonkami.

Posted
1 godzinę temu, Dusia-Duszka napisał:

No i ... RUSZYŁO w tempie expressowym :))) 

Z doświadczenia - Sansa w wąskich wysokich donicach wysmukla liście :) więc kto, co, woli. Wybór jest. 

Moja IMG_20190512_125322.jpg.d79bfc45c175337ae4152bf2e0d16da1.jpg najwyższe liście 85 cm

O!  Właśnie o takiej marzę :)

Posted
41 minut temu, Poker napisał:

Nie bardzo rozumiem,. Chcesz ,żebym ucięła jedną sztukę i wysłała bez korzonków czy myślisz ,że już nie mam więcej. Ja mam nastawionych jeszcze kilka i w ciągu paru dni będę miała kolejne z korzonkami.

Przyznam się ,że w pośpiechu przeczytałam - nie wszystko - i wydawało mi isę ,że nie masz już papirusów na sprzedaż. Jeśli są to poproszę 3 sztuki :)

Posted

Poker, wetnę Ci się, ale gdyby ktoś Z WARSZAWY chciał dorosłą wieloletnią zielistkę, to ja muszę jednej donicy zawartość oddać. Znaczy sprzedać na lekarstwo dla Roxi, takie profilaktyczne po operacjach guzów.

https://www.dogomania.com/forum/topic/349888-dodałam-dorosłą-zielistkę-z-draceną-wąskolistną-tylko-dziś-tylko-warszawa-pióropusz-klasycznej-draceny-dla-roxi-babuszki-do-12-maja-włącznie/

W tej donicy jest w/w zielistka i takie wąskolistne draceny, wysokie, można je sobie przyciąć, wypuszczą pióropusze. Muszę zwolnić miejsce dla tej wielkiej draceny. Mieszkanie za małe na wszystko.

DSC03950a zielistka.JPG

Posted
2 godziny temu, bemolka napisał:

A czy zielistke mogą skubać koty? Bo nie mogę znaleźć. Jeśli jest zdatna do jedzenia ;-) to też poproszę dwie sadzonki

Szukałam zdjęć i znalazłam. To zielistka mojej Karolinki

grudzień07 007a.jpg

Posted
3 godziny temu, Jolanta08 napisał:

Po namyśle poproszę jeszcze nr 14 i 16 po 1 szt

super

3 godziny temu, ona03 napisał:

Oj, wreszcie ruszyło,  jak zwykle badylki mają wzięcie :)

mają, mają.

3 godziny temu, uxmal napisał:

O!  Właśnie o takiej marzę :)

wyhodujesz , zobaczysz

3 godziny temu, uxmal napisał:

Podlałam bo miały sucho :))))

bardzo dziękuję

3 godziny temu, guccio napisał:

Nr 7 i a3 poproszę.I jak by był papirusek na luzie to też.

zapisuję , powinien się znaleźć.

3 godziny temu, Dusia-Duszka napisał:

To ja odżywki powkładam do doniczek :)))

rewelacja, będą rosły jak na drożdżach

3 godziny temu, b-b napisał:

Przyznam się ,że w pośpiechu przeczytałam - nie wszystko - i wydawało mi isę ,że nie masz już papirusów na sprzedaż. Jeśli są to poproszę 3 sztuki :)

wykombinuję

3 godziny temu, rozi napisał:

Poker, wetnę Ci się, ale gdyby ktoś Z WARSZAWY chciał dorosłą wieloletnią zielistkę, to ja muszę jednej donicy zawartość oddać. Znaczy sprzedać na lekarstwo dla Roxi, takie profilaktyczne po operacjach guzów.

https://www.dogomania.com/forum/topic/349888-dodałam-dorosłą-zielistkę-z-draceną-wąskolistną-tylko-dziś-tylko-warszawa-pióropusz-klasycznej-draceny-dla-roxi-babuszki-do-12-maja-włącznie/

W tej donicy jest w/w zielistka i takie wąskolistne draceny, wysokie, można je sobie przyciąć, wypuszczą pióropusze. Muszę zwolnić miejsce dla tej wielkiej draceny. Mieszkanie za małe na wszystko.

DSC03950a zielistka.JPG

wcinaj się , wcinaj

39 minut temu, Aga76 napisał:

3 sztuki nr 14 poproszę :) doczekałam się ufff i jeszcze towar złapałam :) 

dzięki ,całe szczęście

10 minut temu, Isiak napisał:

Ufff... spóźniłam się...

14 - zielistkę i 16 - papirus jeśli jeszcze jest - poproszę.

Pomyślę jeszcze nad begonią.

dlaczego się spóźniłaś?Coś Ci uciekło?

Zapisuję zakupy

Posted
2 godziny temu, Poker napisał:

dlaczego się spóźniłaś?Coś Ci uciekło?

Myślałam, że już na papirusa się nie załapię, a obiecałam alex, że jej kupię :) Miałam kiedyś taki ogromny okaz, ale z braku miejsca z ciężkim sercem oddałam go na stołówkę do domu dziecka. 

Na jednym ze zdjęć widzę haftowane krzyżykami obrazki :))))) 

Posted

Guccio , napisz jaką wersję kupujesz?

3. 3 dorodne sztuki do rozsadzenia.

KT za sztukę 20 zł, za 3 sztuki 50 zł

Isiak, utnę papiruska i za parę dni puści korzonki. Zgadza się , są hafty krzyżykowe od moich córek. Moja matka była mistrzynią. Prowadziła kursy.

Posted
12 minut temu, Poker napisał:

Guccio , napisz jaką wersję kupujesz?

3. 3 dorodne sztuki do rozsadzenia.

KT za sztukę 20 zł, za 3 sztuki 50 zł

Isiak, utnę papiruska i za parę dni puści korzonki. Zgadza się , są hafty krzyżykowe od moich córek. Moja matka była mistrzynią. Prowadziła kursy.

KT 20 zł.Czyli sztuka.Świetnie się rozrastają.

Posted
1 godzinę temu, AlfaLS napisał:

To ja też poproszę papirusa - 2 szt.

Też planuję bazarek z kwiatami ale będzie pod koniec maja :-).

Na papiruski trzeba będzie poczekać , bo już mi się skończyły.  Obcięłam i wstawiłam kolejne do wody. Za parę dni powinny mieć korzonki.

1 godzinę temu, Tola napisał:

Roślinki cudne, na bazarku ruch, a ja pięknie dziękuję za uwzględnienie w bazarku mojej Mysiulki:)

oby kasa się uzbierała

15 minut temu, Besia11 napisał:

Dobry wieczór, proszę nr 14 - 4 szt.nr 13, 11,9,5 .

Już zapisuję i dziękuję.