Anula Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 22 minuty temu, Poker napisał: Nadal uważacie , że nie należy dać szansy Cebulkowi na własny DS? On na pewno jest szczęśliwy u kikou, ale zawsze ma konkurencję do miziania. By to zwiększyło szanse na pomoc innemu staruszkowi a hotelik nie jest z gumy. Quote
elik Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 5.02. na konto Sebusia wpłynęła kwota 50,00 zł od Ewa Marta deklaracja II. Quote
Poker Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Dnia 5.02.2020 o 10:56, Poker napisał: Nadal uważacie , że nie należy dać szansy Cebulkowi na własny DS? On na pewno jest szczęśliwy u kikou, ale zawsze ma konkurencję do miziania. Ponawiam pytanie. W moim odczuciu Cebulek jest adopcyjny. Nie wiem komu, ale chyba zabrakło pary do ogłaszania go. Szkoda , żeby siedział w hoteliku bez szansy na DS. Kto jest decyzyjny w jego sprawie? Poleciała stała za luty. 1 Quote
Poker Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 Dnia 9.02.2020 o 16:17, Poker napisał: Ponawiam pytanie. W moim odczuciu Cebulek jest adopcyjny. Nie wiem komu, ale chyba zabrakło pary do ogłaszania go. Szkoda , żeby siedział w hoteliku bez szansy na DS. Kto jest decyzyjny w jego sprawie? Poleciała stała za luty. Pytam się nadal. Ale odpowiedzi niet. Quote
elik Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 11.02. na konto Sebusia wpłynęły poniższe kwoty: 20,00 zł od elik deklaracja II 30,00 zł od Agnieszki, znajomej elik deklaracja II Quote
MALWA Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Dnia 5.02.2020 o 10:56, Poker napisał: Nadal uważacie , że nie należy dać szansy Cebulkowi na własny DS? On na pewno jest szczęśliwy u kikou, ale zawsze ma konkurencję do miziania. Dnia 5.02.2020 o 11:19, Anula napisał: By to zwiększyło szanse na pomoc innemu staruszkowi a hotelik nie jest z gumy. Dnia 9.02.2020 o 16:17, Poker napisał: Ponawiam pytanie. W moim odczuciu Cebulek jest adopcyjny. Nie wiem komu, ale chyba zabrakło pary do ogłaszania go. Szkoda , żeby siedział w hoteliku bez szansy na DS. Kto jest decyzyjny w jego sprawie? Poleciała stała za luty. 14 godzin temu, Poker napisał: Pytam się nadal. Ale odpowiedzi niet. Uwazam, ze Sebulek moze byc oglaszany, bo to mily i kontaktowy psiak, ktory moglby juz grzac swoja dopke w domku. Quote
MALWA Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Dnia 9.02.2020 o 14:56, elik napisał: 5.02. na konto Sebusia wpłynęła kwota 50,00 zł od Ewa Marta deklaracja II. 2 godziny temu, elik napisał: 11.02. na konto Sebusia wpłynęły poniższe kwoty: 20,00 zł od elik deklaracja II 30,00 zł od Agnieszki, znajomej elik deklaracja II Dziekujemy za wplaty dla Sebulka :) Quote
Tyśka) Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 16 minut temu, MALWA napisał: Uwazam, ze Sebulek moze byc oglaszany, bo to mily i kontaktowy psiak, ktory moglby juz grzac swoja dopke w domku. To świetnie :) Czy namiary podać na Ciebie? Quote
Ewa Marta Posted February 14, 2020 Author Posted February 14, 2020 44 minuty temu, MALWA napisał: Uwazam, ze Sebulek moze byc oglaszany, bo to mily i kontaktowy psiak, ktory moglby juz grzac swoja dopke w domku. Malwa, rozmawiałyśmy o tym, miałaś załatwić jakieś fajne zdjęcia Sebusia. Nie wiem, an kogo mogłoby być ogłoszenie, najlepiej na Kasię, która zna go najlepiej. Ja nie daję ostatnio rady, za dużo pracy, za dużo zmartwień, chorób wokół mnie. Ledwie ogarnęłam ogłoszenia mojego Gucia:( Gdybyś mogła popilotować ogłoszenia Sebusia, byłoby cudownie! Quote
Ewa Marta Posted February 14, 2020 Author Posted February 14, 2020 Dnia 24.10.2019 o 20:40, kikou napisał: Informacje o Cebulku Ok 30 cm i +/- 9 kg (jak akurat nie robi zapasu na zimę ;-) ) wiek ok.9lat. Reaguje na swoje imię ale oczywiscie tez na Sebula ;-) Cebulek jest wyjatkowym bystrzakiem, wszystko pojmuje "w lot", chodzi na smyczy, po schodach jeździ chetnie autem. Charakter troche zadziorny wszystko rozumie, niekoniecznie chce słuchać, jak kotek. ;-) Kotki troche goni, nasze domowe kotki troche pogoni potem razem z nimi śpi. Czysty, nie widzialam żeby nasiusial w domu, oprócz lekkiego znaczenia na poczatku. Z psami przeważnie zgodny. NIE polecam do małych dzieci ponieważ, jak juz Wam kiedyś pisałam, nie preferuje żadnych zabiegow, obcinanie pazurków tylko w kagańcu i tak "walczy" że mógłby poważnie zranić. Warczy kiedy chce sie go przesunąć. Dlatego jakaś przypadkowa próba zajrzenia mu do ucha, czy coś, przez dziecko moglaby się źle skończyć. Absolutnie oddany, po prostu "przylepiony" do mnie. Nadal śpi niemal kurczowo trzymajac sie jak najbliżej, żebym nie zniknęła. W dzień, obojętnie gdzie "przycupnę" czy na kanapie czy na trawie w ogrodzie zawsze jest obok. Niebywały psiak :-)) Zdrowy, jak pamietacie, ma tam lekką niedomykalność zastawki we wczesnej fazie, jeszcze nie wymaga podawania leków. Jakiś czas bral leki na ten swoj kaszelek ale już dobre kilka tygodni nie bierze i na razie kaszel nie wrócił. Tu są informacje o Sebuciu od kikou. Zdjęć niestety nie ma skąd wziąć:( 1 Quote
Poker Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 O zdjęcia trzeba poprosić kikou. czasem przyjeżdżają do niej dziewczyny z Wrocławia. Może by pomogły. Tytuł ogłoszenia. Mały piesio w średnim wieku spragniony miłości. Te zdjęcia mogą być. Quote
MALWA Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: To świetnie :) Czy namiary podać na Ciebie? Tysiu kochana, jesli mozesz, to zrob prosze ogloszenia dla Sebulka, nawet w miejsce tych, ktore ma Fabia, a ktora jak pisalam na jej watku nie bedzie juz oglaszana, bo z uwagi na nowotwor dom Kasi bedzie juz jej ostatnim domem... Wykorzystaj prosze informacje podane przez kikou, ktore zacytowala Ewa Marta oraz zdjecia wybrane przez Poker. Do ogloszen mozna pidac moj nr tel. Z gory dziekuje. Quote
elik Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Konto Sebulka zasiliły poniższe kwoty: 20,00 zł od Poker deklaracja II - 11.02. 10,00 zł od guccio deklaracja II - 11.02. 30,00 zł od Agnieszka znajoma elik deklaracja II - 14.02. 20,00 zł od elik deklaracja II - 14.02. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Tyśka) Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 Dnia 14.02.2020 o 19:20, MALWA napisał: Tysiu kochana, jesli mozesz, to zrob prosze ogloszenia dla Sebulka, nawet w miejsce tych, ktore ma Fabia, a ktora jak pisalam na jej watku nie bedzie juz oglaszana, bo z uwagi na nowotwor dom Kasi bedzie juz jej ostatnim domem... Wykorzystaj prosze informacje podane przez kikou, ktore zacytowala Ewa Marta oraz zdjecia wybrane przez Poker. Do ogloszen mozna pidac moj nr tel. Z gory dziekuje. Przepraszam, dopiero doczytałam. Ogłoszenia zrobię nowe dla Sebulka, bo Fabisiowie już zdjęłam całkowicie. Tylko potrzebuję chwili - teraz ogłaszam jedynie raz w tygodniu jak dorwę WiFi, a dzisiaj mnie choróbsko rozłożyło i leżę w łóżku, nigdzie nie wychodzę :( Może na razie ktoś inny zrobi, ja zrobię ale w swoim czasie. Przepraszam. Zdjęcia wybrane przez Poker są śliczne, przydałoby się oczywiście więcej jeżeli Cebula ma mieć wiecej ogłoszeń niż jedno. Na jakie miasto ogłosić? Quote
elik Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 19.02. na konto Sebusia wpłynęła kwota 10,00 zł od Jolanta08 deklaracja II Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Ewa Marta Posted February 21, 2020 Author Posted February 21, 2020 Dnia 9.06.2019 o 00:53, Ewa Marta napisał: Może te z czerwca ubiegłego roku będą dobre? Quote
Poker Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 Jasne, że dobre. Im więcej tym lepiej. Można zrobić więcej ogłoszeń. Quote
kikou Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Mam jeszcze takie ujęcia naszego modela 3 Quote
elik Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Ależ z tego Sebulka przystojniaczek :) Chyba mister Kikolandu się nam wyłonił :) Quote
Ewa Marta Posted February 26, 2020 Author Posted February 26, 2020 5 godzin temu, kikou napisał: Mam jeszcze takie ujęcia naszego modela Jaki słodziak!!!!! Quote
Poker Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Słodziak słodziakiem, to prawda. Ale czy ma już ogłoszenia? Quote
Tyśka) Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Zdjęcia cudne! Pozapisywałam, aby mieć do ogłoszenia. Na razie biję się w pierś i przepraszam, żyję na ogromnym niedoczasie. Mam nadzieję, że do weekendu zrobię ogłoszenie Cebulkowi. Spróbuję ogłosić na Wrocław. Quote
elik Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Zapraszam na bazarek, którego beneficjentem jest także Sebulek. Licytowanie, kupowanie, zaglądanie bardzo wskazane i mile widziane :) < KLIK > Quote
Recommended Posts