Bogusik Posted February 22, 2019 Author Posted February 22, 2019 11 godzin temu, b-b napisał: Trzymam kciuki aby mała szybko zaczęla uczestniczyć w życiu z ludźmi . Dziękuję Boguniu :) Na pewno się przydadzą. 11 godzin temu, Poker napisał: Pewnie nie zna innego życie niż schroniskowe, wszystko jest dla niej nowe. Czuje się jak człowiek wysadzony w dziwnym kraju , gdzie nie zna języka, ani zwyczajów. Naszych wiele dzikawych tymczasek i strachulców długo bało się przechodzenia przez drzwi i furtkę. Na to wygląda,że nie zna,ponieważ przez 1,5 roku jej na to nie pozwolono...Cieszę się,że zaglądasz na wątek :) Masz nie mało doświadczenia w takich przypadkach i każda rada i wskazówka na pewno się przyda. Zobaczymy co przyniosą kolejne dni... Quote
Anula Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 10 godzin temu, agat21 napisał: Biedna psina :( Niczego dobrego nie zaznała od ludzi widocznie do tej pory :( Raczej nie zaznała bo wynika z tego,że jako półroczne szczenię trafiła do Radys a wcześniej może siedziała w przechowalni do momentu wywiezienia do schronu.Boi się bo nie zna normalnego życia.Poznała tylko boks i kraty.Całe szczęście,że nie reaguje agresją.Musimy dać Kolii czas,niech pozna głos ludzki i ciepło człowieka bo tego raczej nie miała. Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Moze sie kiedys naumiem czarowania ogloszen ... Witaj calineczko cudna jeszcze chwilenka i juz nie bedziesz bala juz zaufasz kruszynciu ,,Jesli chcesz byc sama mloscią samym spokojnym zyciem bezpiecznym schronieniem dla kogos pomysl o calineczce Kolii Daj serce cale daj rece opiekuncze daj siebie calego A zmienia sie wszytkie dni zycia Twojego bedziesz juz tylko szczesciem dla bliskich dla Kolii,, 1 Quote
szafirka Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Wczoraj trochę ponarzekałam na dziewczyny, to dzisiaj proszę - świetna zabawa i ogonki w górze 2 3 Quote
Bogusik Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Dziękuję Haniu za filmik i zdjęcia :) Aż miło popatrzeć na te ogonki w górze :) Quote
Poker Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Ale czarnulek się uzbierało. Fajnie się bawią. Quote
Tyśka) Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 I ja zaglądam do mini-hovawartki :) Jak ona cudnie nosi ogonek nad grzbietem! Super! Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Alez szczesliwe oczenka brzusienki ogonaski pozdrawiamy ogromnie Quote
ania75 Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Nie dam rady stałej na razie ale ona śliczna więc może szybko domek znajdzie - dam 20 zł jednorazowo i będę zaglądać Quote
Ainana Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Biedna Kolia tyle ja ominęło za kratami, teraz niech nadrabia psinka. Na tym zdjęciu z Blusią jaka dużą się wydaje. Myślałam, ze sa podobnej wielkości ;) Małymi kroczkami a i Kolia pozna wielki świat :) Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 1 godzinę temu, Ainana napisał: Biedna Kolia tyle ja ominęło za kratami, teraz niech nadrabia psinka. Na tym zdjęciu z Blusią jaka dużą się wydaje. Myślałam, ze sa podobnej wielkości ;) Małymi kroczkami a i Kolia pozna wielki świat :) Quote
Nadziejka Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Dobrego spokojnego dzioneczka Koliuni i lapenkom Z wateczku Bezuni ruduni maly niewidomy ...czeka na ratunek pisze Tysia: Muszę Wam kogoś pokazać... :( Dzisiaj "moje" Dziewczyny odwiedziły schronisko, aby wziąć kolejnego naszego bezdomniaka pod skrzydła, bo biedaczysko był gnębiony przez "kolegów" z boksu i momentalnie posiwiał (znamy go od paru miesięcy, w schronie był zaledwie 3tygodnie i mocno się postarzał)... W międzyczasie Dziewczyny przeszły się po boksach. Natrafiły się na takiego rudego liska, samczyka. Samiec, ślepy, w boksie ogólnym. Nie może dopchać się do miski z jedzeniem, zawsze trafia tam ostatni jak już pusto... Szkieletor. On nie przetrwa jak ktoś mu nie pomoże. Ani ja, ani żadna z "moich" Dziewczyn nie możemy mu pomóc... mamy nadwyżkę psów, dzisiejszy terier to nadprogramowiec ponad wszelkie dotychczasowe psy... ale wiem, że ten lisek nie przetrwa w schronisku... Może ktoś z Was może pomóc :( Nie daje mi on spokoju... <<ogłoszenie ślepaczka na FB>> Quote
Bogusik Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 20 godzin temu, ania75 napisał: Nie dam rady stałej na razie ale ona śliczna więc może szybko domek znajdzie - dam 20 zł jednorazowo i będę zaglądać Pięknie dziękujemy :) Masz kochana konto,że podesłać? Quote
ania75 Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Pięknie dziękujemy :) Masz kochana konto,że podesłać? poproszę konto Quote
Bogusik Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 16 minut temu, ania75 napisał: poproszę konto Już podsyłam :) Quote
Ainana Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 12 godzin temu, Nadziejka napisał: Dobrego spokojnego dzioneczka Koliuni i lapenkom Z wateczku Bezuni ruduni maly niewidomy ...czeka na ratunek pisze Tysia: Muszę Wam kogoś pokazać... :( Dzisiaj "moje" Dziewczyny odwiedziły schronisko, aby wziąć kolejnego naszego bezdomniaka pod skrzydła, bo biedaczysko był gnębiony przez "kolegów" z boksu i momentalnie posiwiał (znamy go od paru miesięcy, w schronie był zaledwie 3tygodnie i mocno się postarzał)... W międzyczasie Dziewczyny przeszły się po boksach. Natrafiły się na takiego rudego liska, samczyka. Samiec, ślepy, w boksie ogólnym. Nie może dopchać się do miski z jedzeniem, zawsze trafia tam ostatni jak już pusto... Szkieletor. On nie przetrwa jak ktoś mu nie pomoże. Ani ja, ani żadna z "moich" Dziewczyn nie możemy mu pomóc... mamy nadwyżkę psów, dzisiejszy terier to nadprogramowiec ponad wszelkie dotychczasowe psy... ale wiem, że ten lisek nie przetrwa w schronisku... Może ktoś z Was może pomóc :( Nie daje mi on spokoju... <<ogłoszenie ślepaczka na FB>> On tam zginie:(... a właściwie już ginie... udostepnilam, ale to za mało:(( Quote
Bogusik Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 36 minut temu, agat21 napisał: Czy psiak jest w zamojskim schronie? Tak na to wygląda :( Więcej można poczytać na wątku zamojskim: https://www.dogomania.com/forum/topic/36492-zamojskie-psiaki-szukają-domów-i-miłości/?page=836 Quote
agat21 Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Dzięki! A Kolinka coraz śmielej sobie radzi :) Quote
Dusia-Duszka Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 42 minuty temu, agat21 napisał: Czy psiak jest w zamojskim schronie? Dziewczyny już zorganizowały ratunek dla niego :) Quote
Anula Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 23 godziny temu, ania75 napisał: poproszę konto Bardzo,bardzo dziękuję. Quote
Anula Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Nadeszła deklaracja jednorazowa od Tianku - 20,00zł. Bardzo,bardzo dziękuję.Minus się zmniejszył. Quote
Tianku Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 odwiedzam Dziewczynkę :) zaległości mi się zrobiły na dogo z braku czasu 1 Quote
Recommended Posts