Jump to content
Dogomania

KOLIA-SMUTNA I ZREZYGNOWANA SUNIA Z RADYS....POMÓŻMY JEJ UWIERZYĆ!!!-0D 19.03.19 W DS. W RADOMIU.

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Bogusik napisał:

Bardzo dziękuję :)

Wizyta umówiona  jutro na godz.19 :)

Będziemy niecierpliwie czekać na wieści :)

Posted
Dnia 9.03.2019 o 19:04, Poker napisał:

A to spryciula. Mina pod tytułem "No co się gapicie? psa na kanapie nie widzieliście? "IMG_20190309_115906_800x600.jpg

No boskie ;) Pytanie...aleee o co chodzi??? Biedna jestem, brzunio boli, należy mi się.! Korzystam, póki te kurdupelki nie wlazły ;) NOOOO

Posted
Dnia 11.03.2019 o 19:17, szafirka napisał:

Kolia ... kolejne jej twarze :)

No i proszę bardzo !Pies o wielkim serduchu. Dam na chwile sznurek,żeby nie było ,że się nie dzielę. Człowieki  patrzą.Ha ha ;)

• Upvote 2
Posted

Kciuki za domek Kolii nieustannie trzymam. 

Bogusiu, a innych zapytań sensownyc nie bylo?? Moje ogłoszenie; 

Od: wczoraj 
Do: 4 kwi

image;s=94x72

Sunia marzenie do adopcji.

Za darmo

0
 Promowane do 5 kwi
Statystyki
 Wyświetleń: 1086
 Tel: 10
 Obserwuje: 37

Tyle wyświetleń, pobrań telefonu, obserwujących.......

Posted
9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Kciuki za domek Kolii nieustannie trzymam. 

Bogusiu, a innych zapytań sensownyc nie bylo?? Moje ogłoszenie; 

Od: wczoraj 
Do: 4 kwi

image;s=94x72

Sunia marzenie do adopcji.

Za darmo

0
 Promowane do 5 kwi
Statystyki
 Wyświetleń: 1086
 Tel: 10
 Obserwuje: 37

Tyle wyświetleń, pobrań telefonu, obserwujących.......

Nic więcej Asiu nie dostałam od Hani.Być może mało sensowne były te zapytania i nie przeszły pierwszego sitowania...Faktycznie bardzo duża oglądalność....

Posted

U mnie jej ogłoszenie z nocy 11 03 też na dużą ogladalność

Statystyki
 Wyświetleń: 1212
 Tel: 5
 Obserwuje: 47

Posted

Przepraszam,ale już mi się trochę pokręciło z telefonami o Emi.

Jest jeszcze jedna Pani ze Świdnicy zainteresowana adopcją Kolii.Pani mieszka w bloku z 14 letnią córką.Ma sunię shih tzu zakupioną jeszcze przez byłego męża.Przez 2 lata pomagała w schronisku jako wolontariuszka, a ponieważ teraz może samodzielnie podejmować decyzje,to chce zaadoptować pieska z "przeszłością".Kolia bardzo się jej spodobała i czeka na dzisiejszy wynik z wizyty p/a w Radomiu.

Widać,że jej zależy, bo jeszcze dzisiaj do mnie wysłała wiadomość abym o niej pamiętała....

• Like 1
Posted
7 minut temu, Poker napisał:

W razie gdyby Kolia nie trafiła do pani ze Świdnicy , to pamiętajcie proszę o Nanie.

Dobrze Poker.Gdyby co, to zapytam Panią, czy byłaby zainteresowana adopcją innej suni.Jeżeli wyrazi zgodę, to podeślę jej zdjęcia Nany.

Posted
17 minut temu, Bogusik napisał:

Dobrze Poker.Gdyby co, to zapytam Panią, czy byłaby zainteresowana adopcją innej suni.Jeżeli wyrazi zgodę, to podeślę jej zdjęcia Nany.

Dziękuję

Posted
2 godziny temu, Anula napisał:

Z niecierpliwością czekam na wynik wizyty ale jeszcze troszeczkę muszę poczekać.Wizyta o godz.19,późno.

18 minut temu, b-b napisał:

Zaglądam. może za chwilkę będzie coś wiadomo...

Już jest po wizycie i właśnie rozmawiałam z p.Olą,która ją robiła.Powiedziała mi,że to bardzo fajna,ciepła i bardzo wrażliwa rodzina.Ich piesek Amik zadbany,czyściutki i pachnący.Dzieci bardzo fajne i rozumiejące,że piesek też ma swój czas na odpoczynek i wtedy nie należy mu przeszkadzać.Państwo sa zgodni co do tego,że jeżeli nawet pojawiły by się jakieś problemy, to na pewno skorzystają z pomocy bechawioralnej i tak łatwo się nie poddadzą.Pani Ola mi powiedziała,że z czystym sercem oddała by tam swojego psiaka, bo takich dobrych domów w Radomiu jest niestety  nie tak wiele.Jest zielone światło więc nie pozostaje mi nic innego,jak powiadomić o decyzji Hanię i przyszłą rodzinę Kolii :)

• Like 4
  • Upvote 1
Posted

Miałam nadzieję, że domek okaże się właśnie tym domkiem :D

Bardzo się cieszę ,ze udało się Wam znaleźć dom kolejnej biedzie :D 

Posted
22 minuty temu, b-b napisał:

Miałam nadzieję, że domek okaże się właśnie tym domkiem :D

Bardzo się cieszę ,ze udało się Wam znaleźć dom kolejnej biedzie :D 

Zawsze Bogduniu cieszymy się,jak psiaka uda się wyrwać zza krat ,a później jak znajdzie dobry domek :) Jeszcze trochę potrwa jak odetchnę, bo jednak jeszcze czeka czas aklimatyzacji Kolii w nowym domku :)