Jump to content
Dogomania

Wreszcie i Tania znalazła swój dom - zamieszkała u DT Karmelka:) Beza w DS w Warszawe, Wiola pokonała parwo i ma DS w Niepołomicach:) Szczeniaki w swoich domach:) Tosia za TM:( Pomocy!!! 3 suczki i 5 szczeniaków z interwencji:(:(

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, b-b napisał:

Cy coś wiadomo co z sunią?

A co z dwoma maluchami ,które pojechały do DS?

Wiola je, ma się coraz lepiej i niech tak wreszcie zostanie, bo się tu wszystkie wykończymy:(

Wczoraj wieczorem miałam wyciszony tel. i nie usłyszałam 2 połączeń od wetki, zorientowałam się dopiero po godzinie; oddzwoniłam już bardzo zdenerwowana, a gdy wetka nie odebrała, to zaczęłam panikować:(

Moja pierwsza myśl nie była zbyt pozytywna,  już widziałam kolejną chorą sunię...

Ta moja panikę wyczuła chyba wetka, bo zaraz dostałam info, ze z suniami wszystko ok, a jej tel. dotyczył zupełnie innej sprawy...

• Like 1
Posted
37 minut temu, Tola napisał:

Wiola je, ma się coraz lepiej i niech tak wreszcie zostanie, bo się tu wszystkie wykończymy:(

I oby już tak zostało!

Współczuję Ci Marto tego całego stresu :(

Posted
50 minut temu, b-b napisał:

Cy coś wiadomo co z sunią?

A co z dwoma maluchami ,które pojechały do DS?

Wszystko dobrze, jestem w stałym kontakcie z panią, dostały profilaktycznie Canglob, 20 kolejna dawka.

Podobnie zabezpieczona została sunia rezydentka.

Mam nadzieje, ze nic złego sie nie rozwinie.

Posted
16 godzin temu, b-b napisał:

I oby już tak zostało!

Współczuję Ci Marto tego całego stresu :(

Cięzko jest, ale tragedię przezywa  DT Karmelka;  Ola jest z psiakami codziennie, opiekuje się nimi, cale noce jest  przy nich,  dwie sunie odeszły:(

Dlatego teraz tak bardzo drżymy, jak któraś niedomaga...

Oby to był już koniec tego koszmaru.

• Like 2
Posted

Wiola coraz lepiej,  nie ma wymiotów ani biegunki, je z apetytem.

Myślę, ze najgorszy czas ma za sobą!

Teraz jeszcze trochę nerwów, aby dwie pozostałe dorosłe sunie nic nie złapały i chyba zaczniemy wychodzić na prostą w tej lecznicy...

Dziękujemy bardzo za troskę, ciepłe słowa - zawsze sprawiają cuda!

• Upvote 2