uxmal Posted January 11, 2019 Author Posted January 11, 2019 5 godzin temu, agat21 napisał: 1U za w opcji KT poproszę i siekacz do czosnku za wywoławczą Oj!!! :) Pierwsza Klientka :) Dziękuje bardzo :))) Quote
uxmal Posted January 11, 2019 Author Posted January 11, 2019 10 godzin temu, konfirm31 napisał: Witanko :). Cudny wierszyk. U mnie cały czas, grasuje banda mazurków. Siedzą na krzaczku koło loggi i co chwila zbiorowo rzucają się na konsumpcję nasypanych ziarenek. Zamówiłam na allegro 20kg. Może starczy na jakiś czas Zapraszamy do zakupów :). Psiaki u Evu w potrzebie. Parvo..... :( masz fajnie:) u mnie coraz mniej malutkich ptaszków:( Sroki, gołębie i wrony. W tamtym roku pierwszy raz nie było w budce lęgowej maluszków modraszki :((( Quote
uxmal Posted January 11, 2019 Author Posted January 11, 2019 9 godzin temu, IlonaS napisał: A u mnie sikoreczki, jak tylko wychodzę ze słonecznikiem do karmników, to oblegają świerczki i ćwierkają - uczta będzie. Hopsniemy bazarek. To miód na moje ucho uwielbiam ćwierkanie modraszek i bogatek. Wróbelko/mazurków też :) Quote
uxmal Posted January 11, 2019 Author Posted January 11, 2019 7 godzin temu, ona03 napisał: Prześliczny :) U mnie też fruwających cała masa, karmniki zapełnione tylko dziobać :) trochę zmodyfikowałam wierszyk, bo piesek wychodził z budy i to w zimie ;) a fe! Quote
uxmal Posted January 11, 2019 Author Posted January 11, 2019 9 godzin temu, anica napisał: Dzień dobry :) 7 godzin temu, MALWA napisał: Dzien dobry ! dobry wieczór :))) dziękuje Aniu, Malwo ze jesteście ,że pamiętacie :) Quote
anica Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 9 minut temu, uxmal napisał: :) dobry wieczór :))) dziękuje Aniu, Malwo ze jesteście ,że pamiętacie :) Zawsze miło się do Ciebie ,zagląda :)) Quote
ona03 Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 41 minut temu, uxmal napisał: Oj!!! :) Pierwsza Klientka Dobrze, że bazareczek się odczarował :) 33 minuty temu, uxmal napisał: trochę zmodyfikowałam wierszyk, bo piesek wychodził z budy i to w zimie ;) a fe! Niiiiiooooo, mógłby zmarznąć, ale dogomaniacy na to nie pozwolą :) Quote
agat21 Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 57 minut temu, uxmal napisał: Oj!!! :) Pierwsza Klientka :) Dziękuje bardzo :))) Mam nadzieję, że nie ostatnia ;)) Quote
uxmal Posted January 11, 2019 Author Posted January 11, 2019 14 minut temu, agat21 napisał: Mam nadzieję, że nie ostatnia ;)) ja też :))))))))))))))))) Quote
Mazowszanka13 Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 Elka elce nierówna. Poprosze wymiary bluzeczki 5U :) Quote
agat21 Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 23 minuty temu, Mazowszanka13 napisał: Elka elce nierówna. Poprosze wymiary bluzeczki 5U :) Ładnie Ci będzie :) 1 Quote
jankamałpa Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 Komiks Gucio i Cezar, czy to jest jakiś jeden pojedyńczy komiks, czy komplet wszystkich komiksów o Guciu i Cezarze? Quote
uxmal Posted January 11, 2019 Author Posted January 11, 2019 1 godzinę temu, jankamałpa napisał: Komiks Gucio i Cezar, czy to jest jakiś jeden pojedyńczy komiks, czy komplet wszystkich komiksów o Guciu i Cezarze? Z opisu na tylnej stronie książki: "Tom zawiera wszystkie odcinki przygód Gucia i Cezara wydane przed laty w postaci niewielkich zeszytów" Quote
uxmal Posted January 11, 2019 Author Posted January 11, 2019 1 godzinę temu, Mazowszanka13 napisał: Elka elce nierówna. Poprosze wymiary bluzeczki 5U :) :)) dziękuje za zinteresowanie :) 18 minut temu, mdk8 napisał: 3G jaka jest dlugość ? Czy mogę Wam jutro podać wymiary? -padam dzisiaj - muszę się położyć. :( wiem że to niewiele d zrobienia, ale dziisaj pracowałam na 4 ręce., Nazrazie na wszelki wypadek rezerwuje obie rzeczy . Quote
konfirm31 Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 Hopsamy o poranku. Witam wszystkich i idę nakarmić ptaszki. U mnie mazurki, sikorki ubogie i bogatki, gawrony, kawki i kosy. Te ostatnie, nie jedzą ziarenek, ale oskubują owoce dzikiego wina, które zarasta balkon. Miłego weekendu i udanych zakupów :) 1 Quote
ona03 Posted January 12, 2019 Posted January 12, 2019 Dzień dobry, moje fruwające też już nakarmione :) 4 godziny temu, konfirm31 napisał: Witam wszystkich i idę nakarmić ptaszki. U mnie mazurki, sikorki ubogie i bogatki, gawrony, kawki i kosy. Też mam wszystkie ślicznoty, tylko gawronów i kawek brak ale są przepiękne grubodzioby i drobnica szczygły, kowaliki, czyże, zięby, nawet zięba jer się pokazuje i chuligany dzwońce na początku i pod koniec zimy zlatują gile, siedzą około tygodnia - czasami troszkę dłużej i odlatują 1 Quote
uxmal Posted January 12, 2019 Author Posted January 12, 2019 14 godzin temu, Mazowszanka13 napisał: Elka elce nierówna. Poprosze wymiary bluzeczki 5U :) Jestem ,:) wymiary bluzeczki: dł -63 cm, biust 48 cm, talia -42 cm, dł wewn rękawa - 36,5 cm, dł zewn rękawa -63cm. Quote
uxmal Posted January 12, 2019 Author Posted January 12, 2019 13 godzin temu, mdk8 napisał: 3G jaka jest dlugość ? długość autka 19 cm, szerokość 7 cm Quote
Recommended Posts