Jump to content
Dogomania

Krzywołapek Nortonek - teraz Elio - dzięki Wam opuścił Radysy i znalazł kochający dom :). Wrzesień 2022 odszedł za TM :(:(:(. Nie doczekał starości.

Recommended Posts

Posted

jak cudownie że go wypatrzyłaś:) tak bardzo proszę o pomoc dla niego, taki śliczny piesek a tam niewidoczny.

Wspaniale że go wybrałaś. Proszę w imieniu Onaa o deklaracje <3

Posted

Proszę o cierpliwość, bo troszkę się skomplikowała sytuacja jednego z moich wątkowych podopiecznych, na spokojnie zrobię podsumowanie deklaracji dla Nortonka i zobaczymy kiedy będzie mógł opuścić Radysy :),  - bardzo dziękuję Wam że chcecie mu pomóc :).

Posted

Zaglądam z wątku Tobisia. Widzę, ze Kruszonka już zabezpieczona i wyprawiona do DT  w Szczecinie.

Czy Norton nadal potrzebuje deklaracji ?

Pytam, bo nie widzę nigdzie rozliczenia.......

Jeśli deklaracje są nadal potrzebne, to  mogę z deklaracji po Tobisiu przeznaczyć połowę, tj. 25 zł miesięcznie.

Drugą połowę przekazałam już na Lalę od elik.

Posted

I już wszystko wiadome, Nortonek ma za tydzień opuścić schronisko :)!

Do tej pory jeszcze nie zrobiłam rozliczenia deklaracji i jeszcze nie wysyłałam nr konta bo nie byłam pewna jak to wszystko wyjdzie. Ale teraz Nortonek bardzo potrzebuje wszelkiej pomocy i dobrych myśli żeby szczęśliwie opuścił Radysy:).

Posted

Na ten moment mam takie potwierdzone deklaracje dla Nortonka:

miesięczne

uxmal - 10zł

seremarias - 10zł

p. Krtystyna z fb - 20zł

Roland_De - 10zł

dorota1 - 10zł

Onaa - 10zł

MALWA - 25zł

Razem: 95zł  (brakuje 155zł)

jednorazowe

elficzkowa

Tianku

zachary

Nesiowata

kiyoshi

mdk8

b-b

Inne

beataczl - fanty na bazarek - może ktoś pomoże z bazarkiem ?

Bardzo Wam dziękuję :D.

Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam.

Posted

A jeśli ktoś nie jest na fb a chciałby wiedzieć jak potoczył się los Kruszynki to przeklejam z fb :).

" CYNKA zwana CYCKIEM czyli KRUSZONKA z Radys - mała, szara myszka o pospolitym wyglądzie zwykłego kundelka, drobinka (5-6 kg), ale za to z ogromnym sercem. Ulubiona pozycja - wtulanie się w człowieka, najchętniej w dekolt 1f609.png;). W domu niekłopotliwa, zachowuje czystość, ładnie chodzi na smyczy. Z psami się dogaduje, ale ma silny charakter i w kaszę nie da sobie dmuchać - to taki typ "mała ciałem - wielka duchem". W stadzie to ona będzie przywódcą. Dzieci lubi, bo też można się do nich przytulać, ale raczej ne będzie się z nimi bawiła.
Będzie idealną towarzyszką jakiejś starszej pani, którą będzie miała na wyłączność. Więc jeśli macie jakąś babcię, która potrzebuje towarzystwa, to Cynka chętnie z nią spędzi resztę życia.
Cynka ma ok. 6 lat. Na jednym oku ma jakąś skazę po urazie, ale nie zauważyłyśmy, aby z tego powodu gorzej widziała (jeszcze to zdiagnozujemy).
"

44057839_2204909549834569_5453775405473344077937_2204909723167885_55058975480296

• Like 1
Posted
11 godzin temu, b-b napisał:

Wysłałam na chłopaka jednorazowo grosik obiecany na Kruszonkę.

Bardzo dziękuję, pieniążki już na koncie Nortonka :).

Posted

Przyszły pieniażki dla Nortonka od :

MikAgi 0heart.gif (30zł)

b-b 0heart.gif (10zł)

helli 0heart.gif (20zł) - po Tobim

Dulskiej 0heart.gif (20zł)

Nesiowatej 0heart.gif (20zł)

doroty1 0heart.gif (10zł)

- bardzo dziękuję :).