Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 752
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='supergoga']Wiedziałam, że Pati nie odmówi. To kochana dziewczyna jest bardzo. Tyle razy nam pomogła.
Tak się cieszę.

Byłam przeszczęśliwa, gdy powiedziała, że może go zawieźć :loveu:

Teraz tylko nocleg dla dziadzia potrzebny od 10 do 13.06 !!!

PILNE !!!

Posted

[quote name='supergoga']Wiedziałam, że Pati nie odmówi. To kochana dziewczyna jest bardzo. Tyle razy nam pomogła.
Tak się cieszę.

Byłam przeszczęśliwa gdy powiedziała, że go zawiezie :loveu:

Teraz tylko nocleg dziadziowi we Wrocławiu potrzebny, od 10 do 13.06 !!!

PILNE !!!

Posted

Jeśli na prawde nikt się nie znajdzie to go jakoś przetrzymam, choć nie powiem, że Czuczko dostanie apopleksji, że znowu pies:lol:

Posted

demi napisał(a):
Jeśli na prawde nikt się nie znajdzie to go jakoś przetrzymam, choć nie powiem, że Czuczko dostanie apopleksji, że znowu pies:lol:

To nie pies, to staruszek :cool3: Super, to my szukamy, ale wiemy, że jesteś, wspaniale! Szkoda by było gdyby z powodu tych trzech dni stracił domek...

Posted

To piszę od razu, że jak by się znalazł ktoś inny to było by super, zeby psiak do mnie nie przyjeźdzał. ale jak trzeba będzie, to bedzie trzeba ;)

Ja wierzę, ze on jest spokojny i ja go nie zauważę, ale moje psiaki na pewno go zauważą :evil_lol: ale jak on spokojny, to wszystko bedzie dobrze, aby od razu z zębami nie wyskakiwał.

Posted

a proszę bardzo ;) mam nadzieję, że suchą karmę je?:razz:
a przepraszam, ze tak pytam, bo nie bede się teraz przez wątek przebijać, skąd on tu do wro przyjedzie?

Posted

demi napisał(a):
a proszę bardzo ;) mam nadzieję, że suchą karmę je?:razz:
a przepraszam, ze tak pytam, bo nie bede się teraz przez wątek przebijać, skąd on tu do wro przyjedzie?

Z Zakrzowa przyjedzie - to jakieś 20 km od Wrocławia, może więcej.
A karmę czasem je - ale jeszcze się dokładnie wypytam.

Posted

Poker napisał(a):
melduję się ,ale widzę ,że wszystko poukładane.
Super ,że śliczny dziadzio dostał szansę.

Dziękuję za odpowiedź :)

Na szczęście prawie wszystko już gotowe... Psiak przenocuje albo u Demi, albo u Naa - jeszcze się dogadamy.

Proszę, trzymajcie kciuki !!!

Posted

Myrkurku...wybacz,że nie będę odpisywać na Twoje pw...Ty wiesz jak bardzo kocham dziadeczka i jak bardzo cieszę się,że ma domek i...jak strasznie mi żal,że aż tak daleko! Jednak dla niego i ten żal zniosę!:loveu:
Niech jest spokojny i szczęśliwy!...niech sobie spokojnie drepce do...nie,niech długo drepce!

Dziewczyny...:loveu::loveu::loveu::loveu:

A na allegro napiszę,że ma dom w Niemczech...niech ich skręca z żalu!:cool3:...mojego Tofficzka nie docenili!

Posted

Zuzliku, ja to z nerwów już mysleć nie mogę, ale pocieszam sie myslą, że za tydzień o tej porze Tofficzek już drugą noc będzie sobie spał w swoim własnym, cieplym domku :-)

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Dziękuję Wam dziewczyny za szansę dla Tofficzka, pomysły, propozycje, telefony i wszelką pomoc !!! :loveu:
Po to tu wszystkie jesteśmy przecież;)