Marinka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 A co nowego słychać u naszego :loveu: czekoladowego dziadunia :loveu::eviltong: Quote
MyrkurDagur Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Marinka']Toffuniu :loveu:, właśnie jakieś trzy godziny temu spotkałam Pana Karola i powiedziałam mu jakie Cię szczęście spotkało... Wiecie co cioteczki, nie był wcale zaskoczony i cieszył się jak mały chłopiec :evil_lol:, po czym usiadł na ławeczce, bo jak stwierdził "szczęście go dosiadło":lol: Stwierdził, że dzielny jest ten nasz staruszek, bo zniósł tak długą podróż, mając za sobą tyle wrażeń..."on jest twardszy ode mnie i taki dzielny". Chwalił Was dziewczyny, że tak pięknie to zorganizowałyście, żę walczyłyście o jego szczęście i znalazłyście mu cudowny dom na resztę jego (miejmy nadzieję długiego jeszcze) życia. Zdobyłyście szacunek i uznanie u "starego człowieka" :loveu::loveu::loveu: Postanowiłam przypomnieć post o Panu Karolu :loveu: Marinko, dawaj nam co jakiś czas znać, co u niego słychać ;) To także częściowo jego wątek ;) Quote
Maszaberla Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 No wlasnie, sa jakies wiesci co u dziadzia? Jakas cisza na watku :shake: Quote
sonikowa Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Maszaberla napisał(a):No wlasnie, sa jakies wiesci co u dziadzia? Jakas cisza na watku :shake: Oj, tam zaraz cisza.. ;-) Nie było mnie kilka dni, bo odwiedzałam Kuleczke w Berlinie, córke naszej Sary. Taka wizyta podadopcyjna ;-) Jesli nie bedzie dzis nowych wiesci od Tofiego, to zadzwonie do pani, zeby wam jutro cos przekazac, bo potem znow mnie nie bedzie ... Quote
MyrkurDagur Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='sonikowa'] (...) Jesli nie bedzie dzis nowych wiesci od Tofiego, to zadzwonie do pani, zeby wam jutro cos przekazac, bo potem znow mnie nie bedzie ... Dziękujemy soniku :loveu: Quote
sonikowa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dzwoniłam do Pani, jest chora i dlatego nie pisała :-) Toffik ma się dobrze, drepcze sobie po trochu. Dobre nowiny są takie, że badania moczu są niezle, choć nie doskonałe. Dziadzio ma coś z nerkami, ale lekarz jeszzce nie ustalił co.. Jak to jendak Pani mówi, trudno oczekiwac, żeby pies w tym wieku miał wszystko zdrowe. Toffi dostaje leki i przestał posikiwać w domu, co zawsze miłe z jego strony ;-) Choć znów Pani mówi, że jej poprzedni pies z Polski to po prostu lał, a Toffi tak popuszcza. W każdym razie mają się razem dobrze, kurują się wszyscy zbiorowo, zdjęcia są zrobione, ale będe w kompie za kilka dni. Quote
ewatonieja Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Tofik przed Pabainickim schroniskiem JA TU WIDZE SKRZDYŁO tu Tofik przed łódzkim schroniskiem rozprostowuje nózki Quote
MyrkurDagur Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Soniku :loveu: Dziękujemy za te pozytywne wiadomości o naszym kochanym dziadziu :loveu: Cieszę się, że Tofficzek nie popuszcza już siusiu w domu i mam nadzieję, że z tymi nerkami to nic poważnego... Wszystkiego dobrego dla Pani Tofficzka i naszego bohatera :loveu: Ach... ten drepczący Tofficzek :loveu: Ewatonieja :loveu: Widzę Toffikowe zdjątka :crazyeye: :multi: Dziękuję :loveu: Ale chwilka :hmmmm: To nie są jeszcze zdjątka od Pani z Niemiec... Czy to z momentu, gdy dziadzio był pod Twoją opieką ??? :cool3: Quote
Marinka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ja też tak widzę--> skrzydło Anioła ... Tofficzek jest prawdziwym szczęściarzem :loveu::loveu::loveu: Quote
Ola la Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Super,ze u naszego dziadenka wszystko ok:loveu: odmlodnial pewnie z 5 latek ;) a to skrzydlo niesamowite:-o albo Toffik zasiadl do kompa i "zfotoszopoooowal" seeee skrzydlo anielskie cwaniak jeden:evil_lol: Quote
ewatonieja Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ja bardzo przepraszam ale dopiero jutro wysle umowe do Pana ze schroniska:oops: miałam przeprowadzke i została ona w poprzednim ,lokalu wybaczcie Quote
MyrkurDagur Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 ewatonieja napisał(a):ja bardzo przepraszam ale dopiero jutro wysle umowe do Pana ze schroniska:oops: miałam przeprowadzke i została ona w poprzednim ,lokalu wybaczcie Nic się nie stało ;) Zwłaszcza, że Pan o nic nie pytał... :roll: Quote
MyrkurDagur Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Otrzymałam na maila od :loveu: sonikowej :loveu: zdjęcia Toffisia z nowego domku :multi: Jutro je wkleję ;) Quote
Lionees Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Otrzymałam na maila od :loveu: sonikowej :loveu: zdjęcia Toffisia z nowego domku :multi: Jutro je wkleję ;) Już jest 'jutro':cool3: Quote
zuzlikowa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Otrzymałam na maila od :loveu: sonikowej :loveu: zdjęcia Toffisia z nowego domku :multi: Jutro je wkleję ;) Kochana sonikowa...pamięta o tych co tęsknią za dziadeczkiem słodkim!:loveu: Czekamy...czekamy. Quote
MyrkurDagur Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Renata5 napisał(a):Już jest 'jutro':cool3: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Już się do roboty zabieram :p Quote
MyrkurDagur Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 A teraz Toffik w towarzystwie :cool3: Sharky :loveu: .................................. Lucy :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Na koniec najlepsze zdjęcie :cool3: :BIG: :thumbs: :loveu: Tofficzek... w biegu? :diabloti: Quote
zuzlikowa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 :lol::lol::lol:...ale niespodzianka! Toffiś...nasz dziadzio Toffiś biegnie!:multi::multi::multi: Nasz stoiczek stoiczkiem został,ale teraz to jakiś taki...wesoły stoiczek...i do tego w biegu!!!:loveu: Quote
sonikowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Jak te staruszki rozkwitają w swoich domach, to pokazuje, jakie to ważne mieć swojego kochającego czlowieka (nawet na spółkę z dwoma innymi psiorami ;-)). Tofficzek zawsze mnie wzrusza do łez, bo to była taka niesamowita historia z ta jego podróżą. Tyle nerwów, obaw ale tylu dobrych ludzi po drodze i wielki finał u jego Pani :-) Piękna opowieść z licznymi psimi aniołami - jedno skrzydlo mamy na zdjeciu, prawda ? ;-) Quote
Recommended Posts