Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 752
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
I tak oto mamy kolejny dzień...

Kolejny bez dobrych wieści :-( czas nie stoi w miejscu...ten czas to wróg, a nie sprzymierzeniec Toffika :loveu:... czy nie zazna już w swoim życiu szczęścia posiadania własnego domu i dobrego człowieka, który jest dla niego przyjacielem?...domku nie bądź ślepy !

Posted

Tofficzku...nie będziemy marudzili:shake:...bo już wiele razy się dziwiłam i dziwić nie przestanę!:shake:
Powiemy Ci,dzień dobry stoiczku...więcej nie musimy! Ty wiesz!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Gosiapk']A co u Pana Karola?

Wstyd się przyznać:oops:, ale w ubiegłym tygodniu nie zaglądałam do Pana Karola, ze względu na brak czasu (nawet na spacerku z pieskami się nie spotkaliśmy)

Tofficzku :loveu::loveu::loveu:

Posted

Tofficzku:loveu::loveu::loveu:, jutro będziesz miał wizytę i zapewne sesję fotograficzną - myślę, że w czwartek zaproszę Pana Karola - poogladamy nowe zdjęcia i poczytamy najnowsze newsy o Tobie :lol:

Posted

Tak, tak, mroczniasty Myrkur postara się o fotki :lol:

Dziękuję i cieszę się, że masz Marinko w podpisie Tofficzka i Rufusa :loveu:

Mam nadzieję, że spotkanie z Panem Karolem dojdzie do skutku i będzie udane ;)

Posted

Siedzimy właśnie z Panem Karolem przed dogo ( wczoraj nie miałam w ogóle czasu)... ale nic nie ma o Toffiku :shake:
Myrkurku, napisz proszę, kiedy będziemy mogli przeczytać nowe wieści o psiaku i obejrzeć fotki, jeśli udało się takowe zrobić.
Pozdrawiamy Toffika :loveu::loveu::loveu: i Toffikowe cioteczki :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Marinka']Siedzimy właśnie z Panem Karolem przed dogo ( wczoraj nie miałam w ogóle czasu)... ale nic nie ma o Toffiku :shake:
Myrkurku, napisz proszę, kiedy będziemy mogli przeczytać nowe wieści o psiaku i obejrzeć fotki, jeśli udało się takowe zrobić.
Pozdrawiamy Toffika :loveu::loveu::loveu: i Toffikowe cioteczki :loveu::loveu::loveu:

Przepraszam :oops: :oops: :oops:

Są zdjęcia i będzie relacja, ale Rufus mnie tak pochłonął... :shake:

Przepraszam, jeszcze raz Ciebie i Pana Karola :oops: Proszę wybaczcie mi :placz: Dziś wszystko nadrobię!

Pozdrowienia dla Pana Karola :loveu: