MyrkurDagur Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 zuzlikowa napisał(a):Hej, Tofficzku! Ciotula/Romula spokojnej nocki zyczy i do serducha przytula!:loveu: :loveu: A my Ciotuli Romuli ładnie dzień dobry mówimy ;) Quote
Marinka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Witaj Toffiku :loveu::loveu::loveu:, oby dzisiejszy dzień był dla Ciebie szczęśliwy :lol: Quote
MyrkurDagur Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 I ja witam się z Toffikiem na dzień dobry... Ale smutno tak jakoś... :-( Domu dla Ciebie nadal nie ma piesku... Quote
Marinka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 MyrkurDagur napisał(a):I tak oto mamy kolejny dzień... Kolejny bez dobrych wieści :-( czas nie stoi w miejscu...ten czas to wróg, a nie sprzymierzeniec Toffika :loveu:... czy nie zazna już w swoim życiu szczęścia posiadania własnego domu i dobrego człowieka, który jest dla niego przyjacielem?...domku nie bądź ślepy ! Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Tofficzku...nie będziemy marudzili:shake:...bo już wiele razy się dziwiłam i dziwić nie przestanę!:shake: Powiemy Ci,dzień dobry stoiczku...więcej nie musimy! Ty wiesz!:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Nadal...niestety nadal! Spokojnej nocki dziadeczku.:loveu: Quote
Maszaberla Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Dawno mnie tu nie bylo w tym ciepelku (czytaj = toffikowym watku;)) a staruszek nadal czeka?:shake: Quote
MyrkurDagur Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Drogie Cioteczki z Toffikowego wątku, domek nadal poszukiwany :-( Ale z lepszych wiadomości - w środę najprawdopodobniej pojadę w odwiedziny do Toffika ;) Quote
MyrkurDagur Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='Gosiapk']A co u Pana Karola? Przyłączam sie do pytania - czekamy na Ciebie Marinko ;) I witam Toffikowe Cioteczki :loveu: Quote
Marinka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Gosiapk']A co u Pana Karola? Wstyd się przyznać:oops:, ale w ubiegłym tygodniu nie zaglądałam do Pana Karola, ze względu na brak czasu (nawet na spacerku z pieskami się nie spotkaliśmy) Tofficzku :loveu::loveu::loveu: Quote
Marinka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Tofficzku:loveu::loveu::loveu:, jutro będziesz miał wizytę i zapewne sesję fotograficzną - myślę, że w czwartek zaproszę Pana Karola - poogladamy nowe zdjęcia i poczytamy najnowsze newsy o Tobie :lol: Quote
MyrkurDagur Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Tak, tak, mroczniasty Myrkur postara się o fotki :lol: Dziękuję i cieszę się, że masz Marinko w podpisie Tofficzka i Rufusa :loveu: Mam nadzieję, że spotkanie z Panem Karolem dojdzie do skutku i będzie udane ;) Quote
zuzlikowa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Tofficzku...nie zapominam! Allegro cały czas wznawiam...Trzymaj się kochany!:loveu: Quote
Marinka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Siedzimy właśnie z Panem Karolem przed dogo ( wczoraj nie miałam w ogóle czasu)... ale nic nie ma o Toffiku :shake: Myrkurku, napisz proszę, kiedy będziemy mogli przeczytać nowe wieści o psiaku i obejrzeć fotki, jeśli udało się takowe zrobić. Pozdrawiamy Toffika :loveu::loveu::loveu: i Toffikowe cioteczki :loveu::loveu::loveu: Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Marinka']Siedzimy właśnie z Panem Karolem przed dogo ( wczoraj nie miałam w ogóle czasu)... ale nic nie ma o Toffiku :shake: Myrkurku, napisz proszę, kiedy będziemy mogli przeczytać nowe wieści o psiaku i obejrzeć fotki, jeśli udało się takowe zrobić. Pozdrawiamy Toffika :loveu::loveu::loveu: i Toffikowe cioteczki :loveu::loveu::loveu: Przepraszam :oops: :oops: :oops: Są zdjęcia i będzie relacja, ale Rufus mnie tak pochłonął... :shake: Przepraszam, jeszcze raz Ciebie i Pana Karola :oops: Proszę wybaczcie mi :placz: Dziś wszystko nadrobię! Pozdrowienia dla Pana Karola :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='zuzlikowa']Tofficzku...nie zapominam! Allegro cały czas wznawiam...Trzymaj się kochany!:loveu: Dziękuję Ci Zuzliku, że pamiętasz :loveu: Quote
Recommended Posts