Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 752
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']No nie...stoicyzm Tofficzka sięgnął...Tatr! A cóż to za uprzykrzona mucha zrobiła sobie z dziadziusia drapak?Gdyby nie atakował Toffisia powiedziałabym,ze piękne kocisko!:cool3:

Spokojnej nocy Tofficzku!:loveu:

Zuzliku :loveu: Tak miło Cię jeszcze przed wyjazdem "widzieć" :loveu:

Posted

sonikowa napisał(a):
O, a ja przeslalam juz zdjęcia Tofficzka do jego Pani, która czeka, czeka,,,

Jego nadzwyczajny stoicyzm rozbraja i ...miny,a co dopiero tak czułe serducho!Pokocha go jeszcze bardziej! Ucieszy się!:loveu:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Jego nadzwyczajny stoicyzm rozbraja i ...miny,a co dopiero tak czułe serducho!Pokocha go jeszcze bardziej! Ucieszy się!:loveu:

Tak właśnie pomyślałam :cool3:

Posted

Tofficzka nic "nie rusza":cool3: nawet wszędobylski kocina:evil_lol:

Toffik, nasz dreptuś, jaki grzeczny w podróży:loveu:
Dobrze, że tak się wszystko pomyślnie układa i aż na sercu lżej, że tyle jest tu cioteczek kochających naszego dziadziusia i pomagających Myrkurkowi:loveu::multi::loveu::multi:
Powodzenia!:lol:

Posted

Jezucicku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaa
co sie tu wyprawia:multi::multi::multi::multi::multi::multi:
a wlasciwie juz wyprawilo!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

nie bylo mnie raptem 2-3 tyg a tu takie piekniste wiesci:loveu::loveu:

bez bicia przyznam sie nie liczylam na taki cud ....:loveu::loveu:a tu tymczasem....

zaraz biore sie za lekture bo narazie przeczytalam tylko 2 strony najnowsze i niebardzo wiem co i jak:oops:

Myrkurku i wszystkie kochane cioteczki cudowne jestescie:loveu:

Toffiku duzo szczescia!!!!!!!!!!!!! i szalonej jesieni życia!:multi:

Posted

[quote name='zuzlikowa']No nie...stoicyzm Tofficzka sięgnął...Tatr! A cóż to za uprzykrzona mucha zrobiła sobie z dziadziusia drapak?Gdyby nie atakował Toffisia powiedziałabym,ze piękne kocisko!:cool3:

Spokojnej nocy Tofficzku!:loveu:
To mój rudzielec, Ikar:diabloti:

Posted

Naa, masz mnóstwo roboty z psiakami, ale jesli będziedz mogła to napisz jak Tofficzek się czuje...I bardzo dziekuję, że użyczyłaś mu gościny podczas tej długiej drogi do domu :-)

Posted

Cioteczki, mam skręconą nogę.. to nieco utrudnia mi pracę z psami, nawet bardzo.
Ale Toffik jest bezproblemowy, koo i siku dobrze, robi na dworze, w mieszkaniu sporadycznie. Jest grzeczny i drepta jak się do niego cmoka:diabloti:

Posted

NaamahsChild napisał(a):
To mój rudzielec, Ikar:diabloti:

Piękny jest i zna się na prawdziwym,dojrzałym pięknie:lol:...wymiziaj go!
Uważaj na nogę...musisz być zdrowa...:cool3:...

Tofficzek jeszcze nie dojechał...czeka już na transport z Wrocka...powinno...co,tam-MUSI,być już wszysko ok! Reszta trasy zaplanowana i przygotowana!Pilnujcie dziadziusia...jak będę mogła powpadam!
Tofficzku...Ty wiesz:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Cudowne wiadomości :lol::lol::lol:
Próbowałam dodzwonić się do Pana Karola, ale nikt nie odbiera, cóż spróbuję później...na pewno bardzo się ucieszy.
[SIZE=3]Tofficzku życzę Ci wszystkiego co najlepsze :loveu::loveu::loveu: kochany dziaduniu :loveu::loveu::loveu:

Posted

Toffuniu już dziś wyruszasz do swojego domu :multi::multi::multi:
Powodzenia i bądź dzielny SZCZĘŚCIE SIĘ DO CIEBIE NARESZCIE USMIECHNĘŁO :loveu::loveu::loveu:

Posted

Marinka napisał(a):
Toffuniu już dziś wyruszasz do swojego domu :multi::multi::multi:
Powodzenia i bądź dzielny SZCZĘŚCIE SIĘ DO CIEBIE NARESZCIE USMIECHNĘŁO :loveu::loveu::loveu:

Tofficzku...Ty wiesz czego Ci życzę!Niech spełni się każde z nich!Przedreptaj sobie każdy dzionek szczęśliwie!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Wiadomo juz cos? :oops:

W tej chwili Toffik jedzie do Lodzi. Podróż jest długa i w odcinkach, bo jutro pojedzie do Pabianic i stamtąd z innymi psami do Niemiec. Tam przenocuje znów w fundacji i w poniedziałek popoludniu będzie w swoim domku. Daleko to i skomplikowane, ale inaczej się nie dało. Domek aż pod Bonn.