bico Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Jednak na jutro odłożę relację i zdjątka :oops: Myrkurku, poczekamy na nie cierpliwie:loveu: Quote
Marinka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Oj...bardzo jestem ciekawa co też u naszego Tofficzka słychać:eviltong: i zdjęć jestem spragniona:eviltong:... Oj, a dlaczego Toffik nie lubi być głaskany?????????? Quote
MyrkurDagur Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Toffiś bez zmian ;) Spokojny, stateczny, opanowany :cool3: Kabanosem go poczęstowałam, ale jakoś niespecjalnie był tym zainteresowany :cool1: :eviltong: Głaskaniem także nie wydawał się być zachwycony :cool1: :lol: Ale to przecież Toffik :evil_lol: Quote
Marinka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 o :crazyeye: jest nasz kochany Toffi :loveu::loveu::loveu:...dostojny i nie łakomy (kabanoski średnio podchodziły?;))...pysio nieco bardziej posiwiał ... Wydrukuję zdjęcia i w sobotę zawiozę Panu Karolowi Quote
MyrkurDagur Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Marinka napisał(a): Wydrukuję zdjęcia i w sobotę zawiozę Panu Karolowi :D :D :D :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bico Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Oto "wczorajszy" Toffik :loveu: "Olewacz" świata tego-Toffiasz!:cool3: On jest po prostu ponad to! No ponad wszystko oczywiście, nawet ponad głaskanie i kabanosy:crazyeye::evil_lol:;) Quote
MyrkurDagur Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 bico napisał(a):"Olewacz" świata tego-Toffiasz!:cool3: On jest po prostu ponad to! No ponad wszystko oczywiście, nawet ponad głaskanie i kabanosy:crazyeye::evil_lol:;) :evil_lol: :evil_lol: Dobrze to ujęłaś bico :cool3: ;) Quote
Marinka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Dzień dobry :loveu::loveu::loveu:Toffiku :loveu::loveu::loveu: jutro Twoje fotki będzie podziwiał Twój fan :crazyeye::eviltong::cool3: Quote
zuzlikowa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 bico napisał(a):"Olewacz" świata tego-Toffiasz!:cool3: On jest po prostu ponad to! No ponad wszystko oczywiście, nawet ponad głaskanie i kabanosy:crazyeye::evil_lol:;) Fenomenalnie ujęty charakter Tofficzka! Przecudny jesteś staruszku...aż chce się ,żebyś się plątał gdzieś wokół...jak żal,że się nie da:shake: ...dodałam fotki do allegro... Quote
zdwrdwd Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Cudny cudaczek :D A ten wyraz pyszczka, jak by chciał nam powiedzieć: "Aaaa...buuu..." :D Quote
MyrkurDagur Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 zdwrdwd napisał(a):Cudny cudaczek :D A ten wyraz pyszczka, jak by chciał nam powiedzieć: "Aaaa...buuu..." :D :mdrmed: :mdrmed: Miło, że i Ty do Toffisia zaglądasz ;) Quote
Ola la Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Myrkurku zdjęcia bomba!zwłaszcza to na slomie:loveu:taki slodki dziadzio. Ja Ci mowie ,ze on tylko udaje takiego niewzruszonego i wyniosłego! pewnie płakusiał za Tobą jak poszłaś;) no dobra zimny drań z tego Toffika :evil_lol:Pewnie z amłodu rozkochiwał w sobie suczki a potem olewał i nawet polizać się nie dał:evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Szalona Ola :evil_lol: Ty to naprawdę potrafisz człowiekowi radość życia i uśmiech na twarz przywrócić :D :loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ola la napisał(a):Myrkurku zdjęcia bomba!zwłaszcza to na slomie:loveu:taki slodki dziadzio. Ja Ci mowie ,ze on tylko udaje takiego niewzruszonego i wyniosłego! pewnie płakusiał za Tobą jak poszłaś;) no dobra zimny drań z tego Toffika :evil_lol:Pewnie z amłodu rozkochiwał w sobie suczki a potem olewał i nawet polizać się nie dał:evil_lol: Cały czas podczytuję i staram się być na bieżąco,choć nie zawsze wskakuję jak się ciotki rozbijają:cool3::cool3::cool3::cool3:...ale teraz nie zdzierżyłam...:shake:...Myrkurku...toż to w rzeczy samej SZALONA OLA LA LA LA LA...szkoda,że Tofficzek nie ma szansy też podczytywać...zaraz minąłby mu ten stoicyzm!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ciekawe...zacząłby gryźć,czy parsknąłby ze śmiechu?:cool3: Quote
Ola la Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Szalona Ola :evil_lol: Ty to naprawdę potrafisz człowiekowi radość życia i uśmiech na twarz przywrócić :D :loveu: jejku cieszem siem! takie slowa za moje nędzne wypociny:oops: u Toffika musi byc radośnie!to stary casanova jest :cool3: Quote
Ola la Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 zuzlikowa napisał(a): Cały czas podczytuję i staram się być na bieżąco,choć nie zawsze wskakuję jak się ciotki rozbijają:cool3::cool3::cool3::cool3:...ale teraz nie zdzierżyłam...:shake:...Myrkurku...toż to w rzeczy samej SZALONA OLA LA LA LA LA...szkoda,że Tofficzek nie ma szansy też podczytywać...zaraz minąłby mu ten stoicyzm!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ciekawe...zacząłby gryźć,czy parsknąłby ze śmiechu?:cool3: hiehiehe no szlaona szlaona trza by jakies pastylki zacząć chrupać:evil_lol: Kurcze nio szkoda ,ze Toffik nie moze poczytac naszych pirdółek:shake: Ciekawe jak by wygladal jako człowiek:cool3: niski ,lekko grubiutki siwo-rudawy dziadzio??? Quote
MyrkurDagur Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 zuzlikowa napisał(a): Cały czas podczytuję i staram się być na bieżąco,choć nie zawsze wskakuję jak się ciotki rozbijają:cool3::cool3::cool3::cool3:...ale teraz nie zdzierżyłam...:shake:...Myrkurku...toż to w rzeczy samej SZALONA OLA LA LA LA LA... :D Taaaa :mdrmed: Ola.. la.. la.. szalona.. la.. la... Ola :evil_lol: zuzlikowa napisał(a): szkoda,że Tofficzek nie ma szansy też podczytywać...zaraz minąłby mu ten stoicyzm!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ciekawe...zacząłby gryźć,czy parsknąłby ze śmiechu?:cool3: Ani w jednym, ani w drugim wydaniu nie potrafię sobie go wyobrazić :evil_lol: Zuzliku :loveu: - dziękuję za dodanie zdjęć. Quote
MyrkurDagur Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Ola la napisał(a): Kurcze nio szkoda ,ze Toffik nie moze poczytac naszych pirdółek:shake: Ciekawe jak by wygladal jako clzowiek:cool3: niski ,lekko grubiutki rudawy dziadzio??? :lying: :hmmmm: ...trochę przerażająca to wizja :evil_lol: Quote
Ola la Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 MyrkurDagur napisał(a): Ani w jednym, ani w drugim wydaniu nie potrafię sobie go wyobrazić :evil_lol: a wiesz ,ze ja też nie:evil_lol: ...trochę przerażająca to wizja hehe no fakt troche poszalałam z tą wizją:evil_lol: no dobra bylby młodym i wysokim brunetem:evil_lol::cool1: Quote
MyrkurDagur Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Ola la napisał(a):a wiesz ,ze ja też nie:evil_lol: hehe no fakt troche poszalałam z tą wizją:evil_lol: no dobra bylby młodym i wysokim brunetem:evil_lol::cool1: Niestety, wiemy dobrze, że Toffik z bruneta nic a nic nie ma :lol!: A już o "wysokości" nie wspomnę... :biggrina: ... :evil_lol: Trzeba Cię podnieść Toffiku... Jakiś słaby ruch tu u Ciebie :shake: Quote
supergoga Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 W okolicy Tomaszowa Mazowieckiego jest Pani która zgłosiła w naszej Fundacji zamiar przygarnięcia psa do DT. ma w domu małego łagodnegp pieska, dlatego psiak musi być nieduzy i też łagodny. mam tel. i meil tej Pani, gdyby było to przydatne, napiszcie, to podam na PM> Quote
MyrkurDagur Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 supergoga napisał(a):W okolicy Tomaszowa Mazowieckiego jest Pani która zgłosiła w naszej Fundacji zamiar przygarnięcia psa do DT. ma w domu małego łagodnegp pieska, dlatego psiak musi być nieduzy i też łagodny. mam tel. i meil tej Pani, gdyby było to przydatne, napiszcie, to podam na PM> To ja poproszę o te dane :loveu: i bardzo dziękuję za propozycję :) Może to szansa dla Toffika ??? Quote
silke Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 MyrkurDagur napisał(a):To ja poproszę o te dane :loveu: i bardzo dziękuję za propozycję :) Może to szansa dla Toffika ??? Niby nic się nie dzieje, a tu nagle taka propozycja. Trzymam kciuki!!!! :bigok::bigok: Quote
Recommended Posts