Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 752
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj...bardzo jestem ciekawa co też u naszego Tofficzka słychać:eviltong: i zdjęć jestem spragniona:eviltong:...
Oj, a dlaczego Toffik nie lubi być głaskany??????????

Posted

Toffiś bez zmian ;) Spokojny, stateczny, opanowany :cool3: Kabanosem go poczęstowałam, ale jakoś niespecjalnie był tym zainteresowany :cool1: :eviltong: Głaskaniem także nie wydawał się być zachwycony :cool1: :lol: Ale to przecież Toffik :evil_lol:

Posted

o :crazyeye: jest nasz kochany Toffi :loveu::loveu::loveu:...dostojny i nie łakomy (kabanoski średnio podchodziły?;))...pysio nieco bardziej posiwiał ...
Wydrukuję zdjęcia i w sobotę zawiozę Panu Karolowi

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Oto "wczorajszy" Toffik :loveu:

"Olewacz" świata tego-Toffiasz!:cool3:
On jest po prostu ponad to! No ponad wszystko oczywiście, nawet ponad głaskanie i kabanosy:crazyeye::evil_lol:;)

Posted

bico napisał(a):
On jest po prostu ponad to! No ponad wszystko oczywiście, nawet ponad głaskanie i kabanosy:crazyeye::evil_lol:;)

:evil_lol: :evil_lol: Dobrze to ujęłaś bico :cool3: ;)

Posted

bico napisał(a):

Fenomenalnie ujęty charakter Tofficzka!
Przecudny jesteś staruszku...aż chce się ,żebyś się plątał gdzieś wokół...jak żal,że się nie da:shake:

...dodałam fotki do allegro...

Posted

Myrkurku zdjęcia bomba!zwłaszcza to na slomie:loveu:taki slodki dziadzio.

Ja Ci mowie ,ze on tylko udaje takiego niewzruszonego i wyniosłego!
pewnie płakusiał za Tobą jak poszłaś;)

no dobra zimny drań z tego Toffika :evil_lol:Pewnie z amłodu rozkochiwał w sobie suczki a potem olewał i nawet polizać się nie dał:evil_lol:

Posted

Ola la napisał(a):
Myrkurku zdjęcia bomba!zwłaszcza to na slomie:loveu:taki slodki dziadzio.

Ja Ci mowie ,ze on tylko udaje takiego niewzruszonego i wyniosłego!
pewnie płakusiał za Tobą jak poszłaś
;)

no dobra zimny drań z tego Toffika :evil_lol:Pewnie z amłodu rozkochiwał w sobie suczki a potem olewał i nawet polizać się nie dał:evil_lol:

Cały czas podczytuję i staram się być na bieżąco,choć nie zawsze wskakuję jak się ciotki rozbijają:cool3::cool3::cool3::cool3:...ale teraz nie zdzierżyłam...:shake:...Myrkurku...toż to w rzeczy samej SZALONA OLA LA LA LA LA...szkoda,że Tofficzek nie ma szansy też podczytywać...zaraz minąłby mu ten stoicyzm!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ciekawe...zacząłby gryźć,czy parsknąłby ze śmiechu?:cool3:

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Szalona Ola :evil_lol: Ty to naprawdę potrafisz człowiekowi radość życia i uśmiech na twarz przywrócić :D :loveu:

jejku cieszem siem! takie slowa za moje nędzne wypociny:oops:
u Toffika musi byc radośnie!to stary casanova jest :cool3:

Posted

zuzlikowa napisał(a):

Cały czas podczytuję i staram się być na bieżąco,choć nie zawsze wskakuję jak się ciotki rozbijają:cool3::cool3::cool3::cool3:...ale teraz nie zdzierżyłam...:shake:...Myrkurku...toż to w rzeczy samej SZALONA OLA LA LA LA LA...szkoda,że Tofficzek nie ma szansy też podczytywać...zaraz minąłby mu ten stoicyzm!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ciekawe...zacząłby gryźć,czy parsknąłby ze śmiechu?:cool3:

hiehiehe no szlaona szlaona trza by jakies pastylki zacząć chrupać:evil_lol:

Kurcze nio szkoda ,ze Toffik nie moze poczytac naszych pirdółek:shake:
Ciekawe jak by wygladal jako człowiek:cool3:

niski ,lekko grubiutki siwo-rudawy dziadzio???

Posted

zuzlikowa napisał(a):

Cały czas podczytuję i staram się być na bieżąco,choć nie zawsze wskakuję jak się ciotki rozbijają:cool3::cool3::cool3::cool3:...ale teraz nie zdzierżyłam...:shake:...Myrkurku...toż to w rzeczy samej SZALONA OLA LA LA LA LA...

:D Taaaa :mdrmed: Ola.. la.. la.. szalona.. la.. la... Ola :evil_lol:

zuzlikowa napisał(a):

szkoda,że Tofficzek nie ma szansy też podczytywać...zaraz minąłby mu ten stoicyzm!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ciekawe...zacząłby gryźć,czy parsknąłby ze śmiechu?:cool3:

Ani w jednym, ani w drugim wydaniu nie potrafię sobie go wyobrazić :evil_lol:

Zuzliku :loveu: - dziękuję za dodanie zdjęć.

Posted

Ola la napisał(a):

Kurcze nio szkoda ,ze Toffik nie moze poczytac naszych pirdółek:shake:
Ciekawe jak by wygladal jako clzowiek:cool3:

niski ,lekko grubiutki rudawy dziadzio???

:lying: :hmmmm: ...trochę przerażająca to wizja :evil_lol:

Posted

MyrkurDagur napisał(a):

Ani w jednym, ani w drugim wydaniu nie potrafię sobie go wyobrazić :evil_lol:

a wiesz ,ze ja też nie:evil_lol:

...trochę przerażająca to wizja
hehe no fakt troche poszalałam z tą wizją:evil_lol:
no dobra bylby młodym i wysokim brunetem:evil_lol::cool1:

Posted

Ola la napisał(a):
a wiesz ,ze ja też nie:evil_lol:

hehe no fakt troche poszalałam z tą wizją:evil_lol:
no dobra bylby młodym i wysokim brunetem:evil_lol::cool1:

Niestety, wiemy dobrze, że Toffik z bruneta nic a nic nie ma :lol!: A już o "wysokości" nie wspomnę... :biggrina: ... :evil_lol:

Trzeba Cię podnieść Toffiku... Jakiś słaby ruch tu u Ciebie :shake:

Posted

W okolicy Tomaszowa Mazowieckiego jest Pani która zgłosiła w naszej Fundacji zamiar przygarnięcia psa do DT. ma w domu małego łagodnegp pieska, dlatego psiak musi być nieduzy i też łagodny. mam tel. i meil tej Pani, gdyby było to przydatne, napiszcie, to podam na PM>

Posted

supergoga napisał(a):
W okolicy Tomaszowa Mazowieckiego jest Pani która zgłosiła w naszej Fundacji zamiar przygarnięcia psa do DT. ma w domu małego łagodnegp pieska, dlatego psiak musi być nieduzy i też łagodny. mam tel. i meil tej Pani, gdyby było to przydatne, napiszcie, to podam na PM>

To ja poproszę o te dane :loveu: i bardzo dziękuję za propozycję :) Może to szansa dla Toffika ???

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
To ja poproszę o te dane :loveu: i bardzo dziękuję za propozycję :) Może to szansa dla Toffika ???

Niby nic się nie dzieje, a tu nagle taka propozycja. Trzymam kciuki!!!! :bigok::bigok: