Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, Poker napisał:

Pojadę ,żeby nie wiem co choć to drugi koniec miasta. Może przy okazji odwiedzę Bezę.

Dziękuję,  to wyjątkowa sunia i dom też musimy wybrać wyjątkowy:)

Posted

Dzisiaj byliśmy na zapoznaniu Neski z niewidomym, starszym  psiaczkiem p. Jadwigi (nasz były DT), bo pani zgodziła się zaopiekować Neską po sterylizacji.

Niestety piesek Neski też nie zaakceptował:(

Wygląda na to, ze sunia będzie musiała spędzić ten czas u nas w domu.

Posted
2 godziny temu, Jo37 napisał:

Pojawił się na horyzoncie a właściwie znacznie bliżej kolejny domek. Tym razem w Warszawie. 

Super ! Kto może niech trzyma kciuki za ten horyzont !

Posted
8 godzin temu, Jo37 napisał:

Pojawił się na horyzoncie a właściwie znacznie bliżej kolejny domek. Tym razem w Warszawie. 

Grażka vel Neska ma dom:):):)

Domek pojawił się dzięki Jo37, w Warszawie i ten domek wybraliśmy:)

Neska po sterylizacji zamieszka w domu z ogrodem u bardzo dobrej koleżanki Jo37  - rodzina psiolubna, w domu od zawsze było miejsce dla bezdomniaków no i  mamy zagwarantowane częste wizyty poadopcyjne;).

Bardzo się cieszę, Jo37 zapewnia, że to dom wyjątkowy:).

• Like 1
  • Upvote 2
Posted

O Neskę miałam sporo telefonów; właściwie przez te wszystkie lata to tylko o mojego tymczasa Homerka miałam tyle zapytań i chyba jeszcze o labkopodobnego Baldo.

Szkoda mi pozostałych zainteresowanych, szczególnie tych, którzy wydawali się oferować dobre domy;  na odległość czułam, jak są zawiedzeni, że Neska ma już wybraną rodzinę.

Ale większość dzwoniących nie była zainteresowana adopcją innej suni, a szkoda.

Posted

Powiedzenie, ze "czarny pies ma gorzej", nie sprawdziło się ! Neska jest śliczna w tym czarnym futerku z czerwonymi szeleczkami, no i miała szczęście do matki chrzestnej, wiec gdzie tu pech? Powodzenia ślicznotko w nowym domu !

• Like 2
  • Upvote 2
Posted
Dnia 1.10.2018 o 06:22, Nesiowata napisał:

A kiedy szczęściara zmienia miejsce pobytu?

Dzisiaj zabieramy małą do siebie;  mam tremę, bo 3 suczki w mieszkaniu nie zawsze znaczy zgoda;)

Kończę przygotowanie miejsca, legowisko i inne takie tam;).

Prosimy o kciuki i ciepłe myśli:)

Jak zwykle zbrakło mi lajków, poczekam do jutra;)

• Upvote 3