rozi Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 Pewnie go nie weźmie ta kobieta, trudno żeby ktoś się ubrał w taki wianek tylko dlatego, że ładny. Quote
ewu Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Pani tak jak przewidywałyście zrezygnowała. Pani się absolutnie nie przestraszyła ale Mąż bardzo się boi i w takiej sytuacji adopcja jest niemożliwa. Quote
ewu Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Państwo przyjechali dzisiaj do schroniska i adoptowali Messiego, niedużego teriera. Cieszę się z tej adopcji bo to naprawdę wspaniały dom i rozumiem obawy tego Pana. Tofik nadal bezdomny ale może gdzieś jest jego człowiek. Quote
b-d Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Ale, ewu, proszę wybacz mi bezpośredniość - czy jesteś przekonana, że Toffik jeszcze fizycznie (a nie tylko wirtualnie) - istnieje? Quote
Nesiowata Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 1 godzinę temu, ewu napisał: Państwo przyjechali dzisiaj do schroniska i adoptowali Messiego, niedużego teriera To jedyne w tym wszystkim dobre Quote
bou Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 38 minut temu, b-d napisał: Ale, ewu, proszę wybacz mi bezpośredniość - czy jesteś przekonana, że Toffik jeszcze fizycznie (a nie tylko wirtualnie) - istnieje? tak...brutalne,ale niezbędne pytanie. 1 Quote
Poker Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 1 godzinę temu, b-d napisał: Ale, ewu, proszę wybacz mi bezpośredniość - czy jesteś przekonana, że Toffik jeszcze fizycznie (a nie tylko wirtualnie) - istnieje? Zadałam to samo pytanie kilka dni temu. Nadal brak konkretnych dowodów na jego istnienie. 1 Quote
uxmal Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Jakby ktoś szukał : znalazłam jakiegoś Messiego z 2016r. https://m.facebook.com/story/graphql_permalink/?graphql_id=UzpfSTQ5NTcwNDcyMDUwNzc1NDoxMTQwOTUzODQyNjQ5NTAy Quote
ewu Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 40 minut temu, uxmal napisał: Jakby ktoś szukał : znalazłam jakiegoś Messiego z 2016r. https://m.facebook.com/story/graphql_permalink/?graphql_id=UzpfSTQ5NTcwNDcyMDUwNzc1NDoxMTQwOTUzODQyNjQ5NTAy Messi został adoptowany ze schroniska w Miedarach. 3 godziny temu, ewu napisał: Państwo przyjechali dzisiaj do schroniska i adoptowali Messiego, niedużego teriera. Cieszę się z tej adopcji bo to naprawdę wspaniały dom i rozumiem obawy tego Pana. Tofik nadal bezdomny ale może gdzieś jest jego człowiek. Quote
ewu Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Przyznam , że dawno nie było mi tak przykro. Jeśli są wątpliwości to proszę żeby ktoś z dogomanii zadzwonił do Artemidy jako osoba zainteresowana adopcją i umówił się na spotkanie z Tofikem. Ja nie mam innego pomysłu.. Artemida mieści się w Jaworznie. A to pies ze strony Artemidy no i Tofik. Quote
ewu Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Niestety nie udaje mi się wstawić zdjęć Messiego ze schroniska i z domu. Quote
uxmal Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 19 minut temu, ewu napisał: Niestety nie udaje mi się wstawić zdjęć Messiego ze schroniska i z domu. Wyślij do mnie, spróbuję wrzucić tutaj. Quote
ewu Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 1 minutę temu, uxmal napisał: Wyślij do mnie, spróbuję wrzucić tutaj. Dziękuję Quote
Bgra Posted December 29, 2019 Author Posted December 29, 2019 Dnia 27.12.2019 o 22:13, ewu napisał: Bgra i Edi Abija pomagały dopóki miały na to czas . Jestem im bardzo wdzięczna. Basiu to nie o brak czasu chodziło,wiesz dlaczego się wycofałam,mówiłam o tym. Tak po ludzku jestem zła,że nie pozwolono mi przyjechać do niego z prezentami. Quote
Nesiowata Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 5 minut temu, Bgra napisał: Tak po ludzku jestem zła,że nie pozwolono mi przyjechać do niego z prezentami. Nie ma się czemu dziwić. Quote
ewu Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 4 godziny temu, Bgra napisał: Basiu to nie o brak czasu chodziło,wiesz dlaczego się wycofałam,mówiłam o tym. Tak po ludzku jestem zła,że nie pozwolono mi przyjechać do niego z prezentami. Ja miałam na myśli prowadzenie wątku i skarbnikowanie . Nie wiem czemu Artemida nie wyraziła zgody na odwiedziny , mówiłam o tym innej Właścicielce hoteliku i powiedziała ,że to rozumie, ja nie bardzo. Quote
ewu Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 11 godzin temu, uxmal napisał: To Messi , który wczoraj pojechał do Państwa , którzy byli w Artemidzie u Tofika 27 grudnia. Pani zadzwoniła wieczorem i powiedziała Kasi ,że jednak Mąż nie poradzi sobie ze strachem . Kasia namówiła Panią na przyjazd do schroniska no i nazajutrz Państwo przyjechali do schronu i wybrali Messiego. Quote
ewu Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 11 godzin temu, uxmal napisał: To Messi jeszcze w schronisku. Quote
b-b Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Dobrze,że chociaż ten chłopak ma dom. Trzeba wielkiej odwagi i jeszcze większego doświadczenia aby zdecydować się na adopcję takiego psiaka jak Tofik... Quote
Sowa Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Podstawowa kwestia - czy pies jest nieuleczalnie chory psychicznie (rage syndrom np), czy można z niego zrobić normalnego psa. Na to pytanie Artemida chyba nie dała odpowiedzi. Quote
rozi Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 4 minuty temu, Sowa napisał: Podstawowa kwestia - czy pies jest nieuleczalnie chory psychicznie (rage syndrom np), czy można z niego zrobić normalnego psa. Na to pytanie Artemida chyba nie dała odpowiedzi. Dała. Normalnego raczej nie: Dnia 2019-12-27 o 16:56, ewu napisał: Pani była się spotkać z Toffikiem. Weronika przedstawiła jej z czym pies ma problem.Pani bardzo się spodobał ale za rada Weroniki przemyśli temat bo jeżeli zdecyduje się na adopcje czeka ja ciężka, konsekwentna i odpowiedzialna praca z psem przez długi czas jeżeli nie na zawsze. Quote
Recommended Posts