ice_t Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Mała wygląda fantastycznie :) widać że rehabilitacja przynosi skutki Quote
psiama Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Liluni historia jak z bajki :loveu:. A pamiętam pierwszy post i tą mordziulke całą w strupkach i ranach, potem wypadek biegnącej Lilu ... A teraz .... to już całkiem inna historia :lol:. Są pluszadła do wzięcia - bazarek z mojego podpisu. Quote
Brysio Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Cioteczki bardzo prosze o odwiedzinki, nawet hopanie duzo daje, a na watku nie ma prawie nikogo;( www.dogomania.pl/forum/f28/ciagle-gryziony-ariel-prosi-o-dom-za-chwile-moze-byc-o-jeden-raz-za-pozno-136205/ www.dogomania.pl/forum/f28/jego-wycie-wciska-sie-w-uszy-rozdziera-serce-bary-skazany-na-dozywocie-na-lancuchu-136197/ Quote
iwi10 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Zdjęcia super widać jak zdrowieje i jest szczęśliwa:loveu: Przepraszam że nie na temat ale proszę o pomoc dziewczyna ma 5 psów na dt i sunia husky przybłęda pomóżcie ją poogłaszać Siberian husky suka porzucona w gminie Płoniawy - szuka domu!!! Quote
Asiaczek Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Jakie to słodkie ujęcie:loveu: http://guli.it.pl/%7Eihabe/Lilu_090426/IMG_5787.jpg Pzdr. Quote
ihabe Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Lilu już słodko śpi, jak aniołek...... idę w jej ślady....:loveu: Quote
*zaba* Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 http://guli.it.pl/~ihabe/Lilu_090426/IMG_5774.jpg Widac,ze to diablatko w psiej skorze :diabloti: Cudna jest!!! :loveu: Quote
AMIGA Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Niesamowite - ile ona ma w sobie energii :crazyeye::crazyeye: Ale juz patrząc jej w oczy widzi się jaki z niej wcielony diabełek :evil_lol: Quote
psiama Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Choć tu jak się wchodzi człowiek się usmiecha szeroko :loveu:. Czy wiadomo juz mniej więcej kiedy kończy się rehabili ... i Lilu jedzie do swojego DS, który przeciez już ma :cool3:. Quote
ihabe Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Na ostatnim filmiku Lilu bawi się z sunią Obawą ( Lajlą ) z watka: http://www.dogomania.pl/forum/f28/obawa-przerazona-schroniskiem-malenka-sunia-chce-zniknac-juz-w-dt-134812/index22.html Lajla przespała u nas noc czekając na ranną wizytę adopcyjną . Quote
psiama Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Filmik rewelacja :loveu:. Lilu to jest wulkanik w małym ciałku. Jest przekonacha. Obawa tez sliczniutka dziewczynka. Widac jak się świetnie dogadują :cool3: Posty przeskakują jak Lilu :diabloti: Quote
Kaja_K Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='psiama']Choć tu jak się wchodzi człowiek się usmiecha szeroko :loveu:. Czy wiadomo juz mniej więcej kiedy kończy się rehabili ... i Lilu jedzie do swojego DS, który przeciez już ma :cool3:. Lilu jak szaleje :) ale czad :)) zawsze lubiłam zwierzęta z charakterem ;)) Kontrola w Czechach 7 maja - i jak wszystko będzie dobrze... to chyba wygląda na to że jedziemy do Pruszkowa :)) Filmów nie mam ale tu są zdjęcia przyszłych towarzyszy Lilu. Tygrysek to Zdzichu, a biały w łatki to Byron, zauważcie że Byron z Lilu w zasadzie umaszczeniem są podobni ;)) uznałam to za dobry znak :) Picasa Web Albums - Kaja - Kotki / Cats ... Quote
ice_t Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Filmik rewelacja -mała jest jak żywe srebro:) Quote
ihabe Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Kaja_K']Lilu jak szaleje :) ale czad :)) zawsze lubiłam zwierzęta z charakterem ;)) Kontrola w Czechach 7 maja - i jak wszystko będzie dobrze... to chyba wygląda na to że jedziemy do Pruszkowa :)) Filmów nie mam ale tu są zdjęcia przyszłych towarzyszy Lilu. Tygrysek to Zdzichu, a biały w łatki to Byron, zauważcie że Byron z Lilu w zasadzie umaszczeniem są podobni ;)) uznałam to za dobry znak :) Picasa Web Albums - Kaja - Kotki / Cats ... Przepiękne kociaki, Lilu bedzie miała doborowe towarzystwo a my cytować b edziemy treny Kochanowskiego: " jedną małą duszyczką tak wiele ubyło":placz::loveu: Quote
Kaja_K Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ihabe napisał(a):Przepiękne kociaki, Lilu bedzie miała doborowe towarzystwo a my cytować b edziemy treny Kochanowskiego: " jedną małą duszyczką tak wiele ubyło":placz::loveu: hej no... przecież juz o tym rozmawiałyśmy :)) sama mi tłumaczyłaś że nie możesz mieć czwartego psa. Wiem, wiem jak to jest, na pewno ciężko będzie się rozstać, ale publicznie na forum zapewniam i niech wszyscy czytający będą świadkami, że będę na bieżąco informować o postępach Lilu (jak zdrowie, jak rośnie) i o tym co u nas :) PS a tak w temacie czy ktoś z Was miał doświadczenia w zakresie nowy piesek vs koci rezydenci i jak to przebiegało? Opiekowałam się przez czas jakiś 3ma małymi kotkami i o ile Byron po 2 dniach się z nimi bawił, kicał itd to Zdzichu do końca był zazdrosny (ja jestem królem lwem tej puszczy i to moja i tylko moja pani, o!), więc pewnie podobnie to będzie i do tej pory wyglądało. Wkładka Feliway już w kontakcie, jest też jej wersja dla piesków, ale może ktoś ma z Was praktykę w tym zakresie :) Kaja Quote
Ffrubka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ihabe napisał(a):Przepiękne kociaki, Lilu bedzie miała doborowe towarzystwo a my cytować b edziemy treny Kochanowskiego: " jedną małą duszyczką tak wiele ubyło":placz::loveu: Ihabe... znajdziemy Ci (a właściwie to Wam) nową duszyczkę na pocieszenie:evil_lol: Quote
Kaaasiaaa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 filmik suuuper ten lekarz jest ekstra :multi::multi: Quote
ihabe Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Kaja_K napisał(a):hej no... przecież juz o tym rozmawiałyśmy :)) sama mi tłumaczyłaś że nie możesz mieć czwartego psa. Wiem, wiem jak to jest, na pewno ciężko będzie się rozstać, ale publicznie na forum zapewniam i niech wszyscy czytający będą świadkami, że będę na bieżąco informować o postępach Lilu (jak zdrowie, jak rośnie) i o tym co u nas :) PS a tak w temacie czy ktoś z Was miał doświadczenia w zakresie nowy piesek vs koci rezydenci i jak to przebiegało? Opiekowałam się przez czas jakiś 3ma małymi kotkami i o ile Byron po 2 dniach się z nimi bawił, kicał itd to Zdzichu do końca był zazdrosny (ja jestem królem lwem tej puszczy i to moja i tylko moja pani, o!), więc pewnie podobnie to będzie i do tej pory wyglądało. Wkładka Feliway już w kontakcie, jest też jej wersja dla piesków, ale może ktoś ma z Was praktykę w tym zakresie :) Kaja No ja wiem:oops: wiem:oops: Ale jak tylko spojrzę na ten mały ryjek:placz: to normalnie serce mi chce pęknąć z bólu że juz nigdy jej nie przytulę:placz: Nie mogę nawet pisać, bo jestem w pracy i już płaczę:placz: Obiecaj, że bedziesz ją przytulać od swej cioci Ihabe:lol: Quote
Energy Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ihabe super filmik, malutka bryka że hej:loveu: Cały czas mam przed oczami zdjęcia wklejone po powrocie z Czech, to chyba na prawdę cud, wspaniały cud, że ten maluszek tak super biega i szaleje i zdrowieje:loveu::loveu::loveu: Quote
psiama Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Kaja_K napisał(a):Kontrola w Czechach 7 maja - i jak wszystko będzie dobrze... to chyba wygląda na to że jedziemy do Pruszkowa :)) Filmów nie mam ale tu są zdjęcia przyszłych towarzyszy Lilu. Tygrysek to Zdzichu, a biały w łatki to Byron, zauważcie że Byron z Lilu w zasadzie umaszczeniem są podobni ;)) uznałam to za dobry znak :) To juz za tydzień ????? Ojeju to sie bedzie dzialo :p. Placy, smiech, radosc, tesknota, .... :roll:. Slicyne kociectwo Kaja :cool3: Quote
psiama Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ihabe napisał(a):Przepiękne kociaki, Lilu bedzie miała doborowe towarzystwo a my cytować b edziemy treny Kochanowskiego: " jedną małą duszyczką tak wiele ubyło":placz::loveu: Lilu, wielka Ihabe uczynilas pustke tym zniknieniem swoim ... :roll:. Ale tutaj wszystko zmierza w dobrym kierunku :cool3: Quote
Recommended Posts