Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Liluni historia jak z bajki :loveu:. A pamiętam pierwszy post i tą mordziulke całą w strupkach i ranach, potem wypadek biegnącej Lilu ...
A teraz .... to już całkiem inna historia :lol:.

Są pluszadła do wzięcia - bazarek z mojego podpisu.

Posted

Choć tu jak się wchodzi człowiek się usmiecha szeroko :loveu:.

Czy wiadomo juz mniej więcej kiedy kończy się rehabili ... i Lilu jedzie do swojego DS, który przeciez już ma :cool3:.

Posted

Filmik rewelacja :loveu:. Lilu to jest wulkanik w małym ciałku. Jest przekonacha. Obawa tez sliczniutka dziewczynka. Widac jak się świetnie dogadują :cool3:

Posty przeskakują jak Lilu :diabloti:

Posted

[quote name='psiama']Choć tu jak się wchodzi człowiek się usmiecha szeroko :loveu:.

Czy wiadomo juz mniej więcej kiedy kończy się rehabili ... i Lilu jedzie do swojego DS, który przeciez już ma :cool3:.

Lilu jak szaleje :) ale czad :))
zawsze lubiłam zwierzęta z charakterem ;))
Kontrola w Czechach 7 maja - i jak wszystko będzie dobrze... to chyba wygląda na to że jedziemy do Pruszkowa :))

Filmów nie mam ale tu są zdjęcia przyszłych towarzyszy Lilu. Tygrysek to Zdzichu, a biały w łatki to Byron, zauważcie że Byron z Lilu w zasadzie umaszczeniem są podobni ;)) uznałam to za dobry znak :)

Picasa Web Albums - Kaja - Kotki / Cats ...

Posted

[quote name='Kaja_K']Lilu jak szaleje :) ale czad :))
zawsze lubiłam zwierzęta z charakterem ;))
Kontrola w Czechach 7 maja - i jak wszystko będzie dobrze... to chyba wygląda na to że jedziemy do Pruszkowa :))

Filmów nie mam ale tu są zdjęcia przyszłych towarzyszy Lilu. Tygrysek to Zdzichu, a biały w łatki to Byron, zauważcie że Byron z Lilu w zasadzie umaszczeniem są podobni ;)) uznałam to za dobry znak :)

Picasa Web Albums - Kaja - Kotki / Cats ...

Przepiękne kociaki, Lilu bedzie miała doborowe towarzystwo a my cytować b edziemy treny Kochanowskiego: " jedną małą duszyczką tak wiele ubyło":placz::loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
Przepiękne kociaki, Lilu bedzie miała doborowe towarzystwo a my cytować b edziemy treny Kochanowskiego: " jedną małą duszyczką tak wiele ubyło":placz::loveu:

hej no...
przecież juz o tym rozmawiałyśmy :))
sama mi tłumaczyłaś że nie możesz mieć czwartego psa.

Wiem, wiem jak to jest, na pewno ciężko będzie się rozstać, ale publicznie na forum zapewniam i niech wszyscy czytający będą świadkami, że będę na bieżąco informować o postępach Lilu (jak zdrowie, jak rośnie) i o tym co u nas :)
PS a tak w temacie czy ktoś z Was miał doświadczenia w zakresie nowy piesek vs koci rezydenci i jak to przebiegało?
Opiekowałam się przez czas jakiś 3ma małymi kotkami i o ile Byron po 2 dniach się z nimi bawił, kicał itd to Zdzichu do końca był zazdrosny (ja jestem królem lwem tej puszczy i to moja i tylko moja pani, o!), więc pewnie podobnie to będzie i do tej pory wyglądało.
Wkładka Feliway już w kontakcie, jest też jej wersja dla piesków, ale może ktoś ma z Was praktykę w tym zakresie :)

Kaja

Posted

ihabe napisał(a):

Ihabe... znajdziemy Ci (a właściwie to Wam) nową duszyczkę na pocieszenie:evil_lol:

Posted

Kaja_K napisał(a):
hej no...
przecież juz o tym rozmawiałyśmy :))
sama mi tłumaczyłaś że nie możesz mieć czwartego psa.

Wiem, wiem jak to jest, na pewno ciężko będzie się rozstać, ale publicznie na forum zapewniam i niech wszyscy czytający będą świadkami, że będę na bieżąco informować o postępach Lilu (jak zdrowie, jak rośnie) i o tym co u nas :)
PS a tak w temacie czy ktoś z Was miał doświadczenia w zakresie nowy piesek vs koci rezydenci i jak to przebiegało?
Opiekowałam się przez czas jakiś 3ma małymi kotkami i o ile Byron po 2 dniach się z nimi bawił, kicał itd to Zdzichu do końca był zazdrosny (ja jestem królem lwem tej puszczy i to moja i tylko moja pani, o!), więc pewnie podobnie to będzie i do tej pory wyglądało.
Wkładka Feliway już w kontakcie, jest też jej wersja dla piesków, ale może ktoś ma z Was praktykę w tym zakresie :)

Kaja

No ja wiem:oops: wiem:oops:
Ale jak tylko spojrzę na ten mały ryjek:placz: to normalnie serce mi chce pęknąć z bólu że juz nigdy jej nie przytulę:placz:
Nie mogę nawet pisać, bo jestem w pracy i już płaczę:placz:
Obiecaj, że bedziesz ją przytulać od swej cioci Ihabe:lol:

Posted

Ihabe super filmik, malutka bryka że hej:loveu:
Cały czas mam przed oczami zdjęcia wklejone po powrocie z Czech, to chyba na prawdę cud, wspaniały cud, że ten maluszek tak super biega i szaleje i zdrowieje:loveu::loveu::loveu:

Posted

Kaja_K napisał(a):

To juz za tydzień ????? Ojeju to sie bedzie dzialo :p. Placy, smiech, radosc, tesknota, .... :roll:.

Slicyne kociectwo Kaja :cool3:

Posted

ihabe napisał(a):

Lilu, wielka Ihabe uczynilas pustke tym zniknieniem swoim ... :roll:.

Ale tutaj wszystko zmierza w dobrym kierunku :cool3: